Liste over band til julebord

OVERSIKT: Her er en liste over gode band til en fest med dans og moro. Alle disse kan stille med komplett lydanlegg og levere 3×45 min dansemusikk som passer for anledningen. Velg band ut fra musikksmak, budsjett og plass! Du får pristilbud ved å fylle inn svarskjemaet her. Husk å oppgi hvilke(t) band du ønsker pris på!

Tectyl Rock'n Roll Party

TECTYL ROCK’N ROLL PARTY
Dette spreke allround-bandet er underholdningssjefens eget band. Repertoaret er skreddersydd  for firmafest, med dert for øyet å fenger et stort aldersspenn. Her er både rock’n roll- og swingmusikk, 80-talls, norske allsangperler og moderne listepop! Et perfekt band til julebord og firmafester. Bandet består av fem musikere, og kan også stille med kvinnelig gjesteartist og middagsinnslag. Les mer her.

Philip Bøckmann leder Showbøck

SHOWBØCKS PARTYBAND
Proft partyband med mye popmusikk. Spiller låter som er kjentestemningsskapende, har allsangpotensiale og er dansbare. Mange norske og svenske låter. Her er det BARE kjente, morsomme og fengende sanger. Det poporienterte bandet ledes av Philip Bøckman – mannen bak Showbøcks Syngende Servitører, som kan leveres sammen med bandet.   Les mer her.

Jorunn Undheim i Flying Business

FLYING BUSINESS med Jorunn Undheim
Jorunn Undheims «Flying Business» er et fem-manns partyband med god, kvinnelig vokal og profesjonelle musikere. De spiller variert pop, disco og rock, noe som gir god fest- og dansemusikk. Leveransen er fri for harryfaktor og rølp.  Undheim er en artist med god sangstemme og god kontroll, enten det er en Adele-ballade eller AC/DC som spilles. Les mer her.

Kalle Føtters

KALLE FØTTERS ORKESTER
Proft bandfra Hamar med variert pop, rock og allsangmusikk, servert med godt humør og spilleglede. De byr på en helaften med klassikere fra et variert repertoar som består av pop, rock og disco fra de fire siste tiår, er hva du kan vente deg. Låter fra Prince, Bon Jovi, Europe, Jokke, CC Cowboys, DumDum Boys, Jahn Teigen og The Kids, for å nevne noen. Prisklasse 30-35′.  Les mer.

Radiohits

RADIOHITS
Radiohits er vårt aller beste band, med Christine Meyer (kjent fra Tina – Simply the best-shoet) og Geir Langslet (fra LAVA, kapellmester for MGP og The Show Must Go On). Bandet stiller med flere gode vokalister, og byr på høy party- og allsangfaktor. Masse energi og imponerende sangprestasjoner – en kavalkade av kjente, dansevennlige pop-slagere, ispedd imponerende soloprestasjoner. Her får du alle de største pop, disco- og rockehittene fra de fire siste tiår. Priser fra ca 35.000. Les mer her.

Hit Station er norges tøffeste partytrio

HIT STATION
Kanskje Norges tøffeste partytrio, som spiller moderne pop og rock med god energi. Kan stille med heftige videoeffekter bak scenen, dersom det er fastmontert lerret og projektor.  Proft alternativ i prisklasse fra ca 30.000. Les mer her.

KLM Trio

KLM TRIO
KLM Trio har spesialisert seg på litt nyere popmusikk, fra 80-, 90- og 2000-tallet, pluss et knippe swinglåter.  Trommeslageren var kapellmester i «The Voice», og vokalisten en av deltakerne – så her er det høyt nivå! Trioen stiller med kassegitar, slagverk og bass, og alle tre synger. Her er musikk fra Sting, U2, Tom Petty, Keith Urban, Duffy, Bryan Adams, Lenny Krawitz, Big Bang osv. Prisklasse fra ca 22.000.   Les mer her.

PatenBænd

PATENTBÆND
Dette er altenrativet for de som liker countrymusikk. Et svært swingvennlig repertoar satt sammen av historiens mest kjente countryartister fyller dansegulvet. Både mannlig og kvinnelig vokalist. Fra Hank Williams og Creedence via Dolly Parton til Garth Brooks og Shania Twain!  Prisklasse fra 20-30′. Les mer her.

Tectyl Partyduo

TECTYL PARTYDUO
Underholdningssjefens egen partyduo spiller en blanding av god swingmusikk, rock’n roll, allsanglåter og moderne party-pop. To gitarister som begge synger, med gode komp «fra anlegget». Utadvendte og blide musikere, som også tilbyr også middagsunderholdning. Kan også stille som trio, med pianist. Prisklasse fra ca 15–20′. Les mer her.

Solid Unit

SOLID UNIT
Solid Unit er et godt amatørband fra Eidskog, som leverer variert festmusikk i form av pop og rock. Bandet preget av en svært god vokalist i Tom Andre «Tomma» Johnsrud. Bandet opererer i prisklassen 20-30′, men kan da stille med eget lydanlegg inkludert i prisen ved mindre arrangementer.

Torgny Larsson Band

TORGNY LARSSON BAND
er et band som spiller variert festmusikk i en kombinasjon av egne, fengende låter på norsk og coverlåter som passer til fest og dans. Settlista består av country, rock, dansemusikk, pop, osv. På repertoaret finner du låter av Hellbillies, Plumbo, Creedence, Lady Gaga, Kim Larsen, Bruce Springsteen, Lumineers,  Jokke og annet som slår an på fest.Prisklasse 20-30′. Les mer.

Glenn & Tomma
GLENN & TOMMA
Dette er en entertainerduo som tar et ekstra inkluderende grep om publikum. Glenn Luijbregts er nemlig en fullblods entertainer som opererer med trådløs mikrofon og byr på underholdning allerede gjennom middagen. Variert pop-repertoar. Prisklasse 18′-23′ kr. Les mer her.

Tomma pianoentertainer
PIANOENTERTAINER TOMMA
Tom André «Tomma» Johnsrud er en pianoentertainer som byr på en helaften med god variert musikk i form av pop og rock. Et prisgunstig alternativ med en svært god vokalist, som tar lite plass i lokalet. Prisklasse fra 8’–15′. Les er her 

Pianobar Terje Lehn

TERJE LEHN
Terje Lehn fra Østfold er en voksen pianoentertainer med en rekke rock’n roll og popslagere på repertoaret. Han spiller godt piano og synger tøft (han er med sin hese røst Norges fremste «Smokie-imitator»).  Passer godt for et julebord/firmafest med målgruppe 40-60 år, som foretrekker rock og pop framfor dansebandmusikk.  Les mer her.
Express

EXPRESS
Denne rimelige dansemusik-trioen stiller med kvinnelig vokalist, gitarist og pianist. Bass og trommer har de med seg «på anlegget». Trioen spiller variert dansemusikk, og har gitt ut egen CD. Foruten egne låter, swing, bugg og country-musikk, spiller de også låter av Janis Joplin, Springsteen, Tina Turner, Roxette, Katarina & The Waves etc. Prisklasse: 10′-15′. Les mer her.

Langslet og Meyer

LANGSLET & MEYER
Superproff duo: Christine Meyer er vokalist i showet «Tina – Simply the best!». Geir Langslet spilte i LAVA i 20 år, var kapellmester i MGP fem ganger – og bandleder for Åge Sten Nilsens «The Show Must go On». Som duo leverer de en variert pianobar av topp kvalitet. Stor bredde og bra trøkk også til dansefoten, med en mengde coverlåter fra 70- 80 og 90-tallet – og nyere listetopper. Priser fra 17′-25′. Les mer her.

 

Evo partyduo
EVO PARTYDUO

EVO PARTYDUO er en rimelig, rock’n roll-basert og dansevennlig duo med kvinnelig vokal. Hanne Bodreaux er vokalist, mens Raymond Holmen spiller gitar og korer. Resten av bandet kommer i form av komp fra anlegget. Prisklasse 10′-14′. Les mer her.

STRATOS DUO
Dette er to rutinerte musikere som har spesialisert seg på countrymusikk. Duoen spiller fint til dans, med elgitar, keyboard – og resten fra anlegget. Et billeig alternativ, hvis dere ønsker en kveld med dansevennlig countrymusikk. Prisklasse 10–13′. Be om tilbud og mer info her.

Dette er bare noe av det vi kan tilby av band til julebord og firmafest. Vi har også flere gode trubadurer og duoer – eller vi kan sende en god DJ med anlegg og discoeffekter.

Be om pris ved å fylle ut skjemaet HER. Skriv gjerne inn hvilken type musikk dere mener passer best for gruppen, hvem du tror passer – og ca budsjett – så kommer vi raskest i mål!

KOMBINÉR MED UNDERHOLDNING
Bandet kan settes opp sammen med et underholdningsinnslag. Her er noen ideer: