Liste over band til julebord

OVERSIKT: Her er en liste over gode band til en fest med dans og moro. Alle disse kan stille med komplett lydanlegg og levere 3×45 min dansemusikk som passer for anledningen. Velg band ut fra musikksmak, budsjett og plass! Du får pristilbud ved å fylle inn svarskjemaet her. Husk å oppgi hvilke(t) band du ønsker pris på!

Tectyl Rock'n Roll Party

TECTYL ROCK’N ROLL PARTY
Dette spreke allround-bandet er underholdningssjefens eget band. Repertoaret er skreddersydd  for firmafest, med dert for øyet å fenger et stort aldersspenn. Her er både rock’n roll- og swingmusikk, 80-talls, norske allsangperler og moderne listepop! Et perfekt band til julebord og firmafester. Bandet består av fem musikere, og kan også stille med kvinnelig gjesteartist og middagsinnslag. Les mer her.

Philip Bøckmann leder Showbøck

SHOWBØCKS PARTYBAND
Proft partyband med mye popmusikk. Spiller låter som er kjentestemningsskapende, har allsangpotensiale og er dansbare. Mange norske og svenske låter. Her er det BARE kjente, morsomme og fengende sanger. Det poporienterte bandet ledes av Philip Bøckman – mannen bak Showbøcks Syngende Servitører, som kan leveres sammen med bandet.   Les mer her.

 

Jorunn Undheim i Flying Business

FLYING BUSINESS med Jorunn Undheim
Jorunn Undheims «Flying Business» er et fem-manns partyband med god, kvinnelig vokal og profesjonelle musikere. De spiller variert pop, disco og rock, noe som gir god fest- og dansemusikk. Leveransen er fri for harryfaktor og rølp.  Undheim er en artist med god sangstemme og god kontroll, enten det er en Adele-ballade eller AC/DC som spilles. Les mer her.

Kalle Føtters

KALLE FØTTERS
Proft band med variert musikk, Pop, rock og allsang, servert med godt humør og spilleglede – er Kalle Føtters varemerke. En helaften med klassikere fra et variert repertoar som består av pop, rock og disco fra de fire siste tiår, er hva du kan vente deg. Låter fra Prince, Bon Jovi, Europe, Jokke, CC Cowboys, DumDum Boys, Jahn Teigen og The Kids, for å nevne noen. Les mer.

Radiohits

RADIOHITS
Radiohits er vårt aller beste band, med Christine Meyer (kjent fra Tina – Simply the best-shoet) og Geir Langslet (fra LAVA, kapellmester for MGP og The Show Must Go On). Bandet stiller med flere gode vokalister, og byr på høy party- og allsangfaktor. Masse energi og imponerende sangprestasjoner – en kavalkade av kjente, dansevennlige pop-slagere, ispedd imponerende soloprestasjoner. Her får du alle de største pop, disco- og rockehittene fra de fire siste tiår. Les mer her.

KLM Trio

KLM TRIO
KLM Trio har spesialisert seg på litt nyere popmusikk, fra 80-, 90- og 2000-tallet, pluss et knippe swinglåter.  Trommeslageren var kapellmester i «The Voice», og vokalisten en av deltakerne – så her er det høyt nivå! Trioen stiller med kassegitar, slagverk og bass, og alle tre synger. Her er musikk fra Sting, U2, Tom Petty, Keith Urban, Duffy, Bryan Adams, Lenny Krawitz, Big Bang osv.   Les mer her.

PatenBænd

PATENTBÆND
Dette er altenrativet for de som liker countrymusikk. Et svært swingvennlig repertoar satt sammen av historiens mest kjente countryartister fyller dansegulvet. Både mannlig og kvinnelig vokalist. Fra Hank Williams og Creedence via Dolly Parton til Garth Brooks og Shania Twain!  Les mer her.

Tectyl Partyduo

TECTYL PARTYDUO
Underholdningssjefens egen partyduo spiller en blanding av god swingmusikk, rock’n roll, allsanglåter og moderne party-pop. To gitarister som begge synger, med gode komp «fra anlegget». Utadvendte og blide musikere, som også tilbyr også middagsunderholdning. Les mer her.

Dadson duo

DADSON DUO
Dadson er en moderne, svensk partyduo med musikk for to generasjoner. Med far og sønn i samme duo, vinner de både unge og voksne hjerter.  Her får du både moderne poplåter og rock’n roll-hits helt fra 50-tallet. Jonathan Liljedal har gjort seg bemerket på svensk TV i Idol mm.  Dadson kan også stille som 5 manns band. Les mer her.

Borderland

BORDERLAND
Borderland er et allsidig partyband med trøkk i. I tillegg til partypop, spiller Borderland festmusikk i form av moderne country, rock’n roll og norske allsangslagere. Frontfigur «Ole K» stiller med trådløs mikrofon, og er ofte ute blant gjestene for å få alle med. Repertoaret inkluderer Bryan Adams, Billy Ray Cyrus, Jahn Teigen, Postgirobygget, DiDerre, Hellbillies, Status Quo, Avicii og mye mer. Les mer her.

Kassettbandet

KASSETTBANDET
Et av våre mer rocka alternativ. Kassettbandet fra Arvika spiller partylåter fra 60-tallet til i dag – helt fritt for «kramgoa låtar». Her er det internasjonal rock og pop med trøkk i som gjelder. Repertoaret består av Rolling Stones, Robbie Williams, Bon Jovi, Thomas Ledin, ABBA, Bryan Adams, ZZ Top, Pink Floyd og AC/DC! Bandet består av fire musikere, og alt som fremføres er 100 % live. Les mer her.

Torgny Larsson Band

TORGNY LARSSON BAND
er et band som spiller variert festmusikk i en kombinasjon av egne, fengende låter på norsk og coverlåter som passer til fest og dans. Settlista består av country, rock, dansemusikk, pop, osv. På repertoaret finner du låter av Hellbillies, Plumbo, Creedence, Lady Gaga, Kim Larsen, Bruce Springsteen, Lumineers,  Jokke og annet som slår an på fest.Les mer.

Turbotits

TURBOTITS
Turbotits er en tøff jentetrio fra Sverige med de beste hit’ene fra 80-tallet – med gjennomført pastellimage! På repertoaret finner vi klassikere fra Bananarama, Eurythmics, Prince, Kim Carnes, The Bangles, Madonna, A-ha og mange flere. Det bys på neonfarget nostalgi fra de sprayfylte puddel-rockernes tiår!  Les mer her.

Express

EXPRESS
Denne rimelige dansemusik-trioen stiller med kvinnelig vokalist, gitarist og pianist. Bass og trommer har de med seg «på anlegget». Trioen spiller variert dansemusikk, og har gitt ut egen CD. Foruten egne låter, swing, bugg og country-musikk, spiller de også låter av Janis Joplin, Springsteen, Tina Turner, Roxette, Katarina & The Waves etc. Les mer her.

Selex

SELEX
Selex kommer fra dansebandstradisjonen, men har også et stor repertoar at annen, litt tøffere festmusikk.  Bandet har tradisjoner helt fra 80-tallet – og har i dag like mye popmusikk og rock på repertoaret, som svenske slagere. Derfor er de et meget variert festband, der både de som vi danse bugg og de som vil riste løs til rock’n roll, får sitt i løpet av kvelden. Be om pris og mer info her.

Chuck Berry Mania

CHUCK BERRY MANIA
Svenske «Chuck Berry Mania» har spesialisert seg på klassisk, sprek swingrock. De åpner gjerne med et tøft show fra selveste Chuck Berry. Dette er ikke bare morsomt, men også svært dansevennlig band til julebord. Utover kvelden blir det også variert, god dansemusikk av nyere dato. Bandet har holdt på en årrekke, og er spesielt egnet for et selskap som har lyst på å danse swing – og danse mye!  Les mer her.

Partytrio

ROCKSKÅPET
Rockskåpet er en rocka partytrio som leverer bra trøkk. Bandet preges av to dyktige musikere/vokalister i front, med en kul kvinnelig trommeslager i ryggen. Bandet er tight, svinger bra og ser godt ut. Bredt repertoar med både kjente slagere fra for eksempel U2, Springsteen, Robbie Williams, Gyllene Tider, ABBA, Avicii, Whitesnake og Kiss. Musikken er topp til et party med litt energi i. Les mer her.

 

Duon er en partyduo fra Sverige

DUON
«DUO’N» er kanskje er nok det svenske partyduoen som gir mest «bang for the buck».  Raddis Dawid og Andreas Hamnered har spesialisert seg på å lage trøkk og moro – både for voksne og yngre tilhørere. Begge synger, og spiller henholdsvis bass og gitar. Trommer og keyboards kommer fra en PC. I skisesongen er de ofte å se på Afterski, men de gjør også events, bryllup og firmafester.  Guttene god evne til å tilpasse seg målgruppen. Les mer her.

Langslet og Meyer

LANGSLET & MEYER
Christine Meyer er artisten bak showet «Tina – Simply the best!» – og en råbra sangerinne. Geir Langslet spilte i LAVA i 20 år, var kapellmester i MGP fem ganger – og bandleder for Åge Sten Nilsens «The Show Must go On». Som duo leverer de en rocka og variert pianobar av topp kvalitet. Stor bredde og bra trøkk også til dansefoten, med en mengde coverlåter fra 70- 80 og 90-tallet – og nyere listetopper. Les mer her.

EVO

EVO PARTYDUO
EVO stiller med kvinnelig vokal og bra trøkk. EVO er en rimelig, rock’n roll-basert og dansevennlig duo med kvinnelig vokal. Nina Grobstok Lunderby er vokalist, og Raymond Holmen spiller keyboard og korer. Resten av bandet kommer i form av komp fra anlegget. Les mer her.

STRATOS DUO
Dette er to rutinerte musikere som har spesialisert seg på countrymusikk og besklektede stilarter. Duoen spiller fint til dans, med elgitar, keyboard – og resten fra anlegget. Et prisgunstig alternativ, med stø vokal. Be om pris og mer info her.

Dette er bare noe av det vi kan tilby av band til julebord og firmafest. Vi har også flere gode trubadurer og duoer – eller vi kan sende en god DJ med anlegg og discoeffekter.

Be om pris ved å fylle ut skjemaet HER. Skriv gjerne inn hvilken type musikk dere mener passer best for gruppen, hvem du tror passer – og ca budsjett – så kommer vi raskest i mål!

KOMBINÉR MED UNDERHOLDNING
Bandet kan settes opp sammen med et underholdningsinnslag. Her er noen ideer: