Liste over band til julebord

OVERSIKT: Her er en liste over gode band til en fest med dans og moro. Alle disse kan stille med komplett lydanlegg og levere 3×45 minutter fest- og dansemusikk som passer for anledningen. Velg band ut fra musikksmak, budsjett og plass! Flere av bandene kan kombineres med en ekstra underholdning, som f eks komikerbesøk, På Grensen til Allsang, PartyQuizShow, Syngende Servitører osv. Du får pristilbud ved å fylle inn svarskjemaet her.

Tectyl er et bra band til julebord og firmafest.

TECTYL ROCK’N ROLL PARTY
Dette spreke allround-bandet har skreddersydd repertoaret for firmafest, ved å sette sammen et repertoar som fenger alle fra 30-60 år. Rock’n roll-klassikere, slagere fra 80-tallet, norske allsangperler – og  godbiter fra dagens topplister. Her er det bare glad , fengende og kjent festmusikk. Ingen svensktoppar – men veldig dansbart og bra trøkk. Et perfekt band til julebord og andre firmafester. Bandet består av fem musikere: to gitarer, piano, bass og trommer. Tre av gutta synger.  I tillegg kan bandet stille med en god, kvinnelig gjestevokalist. Les mer her.

Philip Bøckman leder partybandet The Bøcks

THE BØCKS
Proft partyband med mye popmusikk. De plukker utelukkende låter som er kjentestemningsskapende, har allsangpotensiale – og er dansbare. Repertoaret består mange norske og svenske låter. Her er det BARE kjente, morsomme og fengende sanger. Det poporienterte bandet ledes av Philip Bøckman – utdannet musikalartist fra Bårdar Akademiet og Guildford School of Acting i London. Han er også mannen bak Showbøcks Syngende Servitører, som forøvrig er en perfekt kombinasjon med The Bøcks.   Les mer her.

Borderland

BORDERLAND
Borderland er et allsidig partyband med trøkk i. De har gjort seg bemerket med pop-hit’en «Hun tror hun eier Afterski’n».  I tillegg til partypop, spiller Borderland festmusikk i form av moderne country, rock’n roll og norske allsangslagere. Frontfigur «Ole K» stiller med trådløs mikrofon, og er ofte ute blant gjestene for å få alle med. Repertoaret inkluderer låter fra Bryan Adams, Billy Ray Cyrus, Jahn Teigen, Postgirobygget, DiDerre, Hellbillies, Status Quo, Avicii og mye mer. Les mer her.

Jorunn Undheim

FLYING BUSINESS med Jorunn Undheim
Jorunn Undheim imponerte i The Voice høsten 2017. Hennes «Flying Business» er et fem-manns partyband med god, kvinnelig vokal og profesjonelle musikere. De spiller variert pop ispedd rock, soul og funk, noe som gir god fest- og dansemusikk. Leveransen befriende fri for harryfaktor og rølp.  Jorunn Undheim er en artist med god sangstemme og full kontroll, enten det er en smektende ballade eller AC/DC som spilles.

Dadson-band

DADSON
Dadson er et moderne partyband med musikk for to generasjoner. Med far og sønn som profesjonelle musikere i samme band, vinner festbandet både unge og voksne hjerter.  Her får du både moderne poplåter og rock’n roll-hits helt fra 50-tallet. Jonathan Liljedal har gjort seg bemerket på svensk TV i Idol mm. Bandet spiller alt fra dansevennlig ny pop, 90-tallslåter, 80-tallshits, olden goldies – pluss dose hardrock.  Dadson kan også stille som duo. Les mer her.

Kalle Føtters

KALLE FØTTERS
God musikk, underholdning, allsang, og ikke minst masse godt humør og spilleglede – er Kalle Føtters varemerke. En helaften fylt med klassikere fra et variert repertoar som består av pop, rock og disko fra de fire siste tiår, er hva du kan vente deg når Kalle Føtters orkester spiller opp. Låter fra Prince, Bon Jovi, Europe, Jokke, CC Cowboys, DumDum Boys, Jahn Teigen og The Kids, for å nevne noen. Les mer.

Radiohits

RADIOHITS
RadioHits er vårt aller beste band, ledet av ingen ringere enn Geir Langslet, kjent fra supergruppa LAVA og som kapellmester for MGP og The Show Must Go On. Det inntil 8 mann sterke bandet stiller med flere gode vokalister, og byr på en musikalsk rundreise med høy party- og allsangfaktor. Her får du en opplevelse med massevis av energi og imponerende sangprestasjoner. Festkvelden blir en eneste kavalkade av kjente, dansevennlige pop-slagere, ispedd imponerende soloprestasjoner. Her får du bl.a låter fra Abba- og Queen-forestillinger, samt de største disco-, pop- og rockehits fra de fire siste tiår. Les mer her.

KLM Trio er et bra band til julebord og firmafest.

KLM TRIO
KLM Trio har spesialisert seg på litt nyere popmusikk, fra 80-, 90- og 2000-tallet. De har også utstyrt repertoaret med et knippe swinglåter, slik at alle får en topp kveld.  Trommeslageren var kapellmester i «The Voice», og vokalisten en av deltakerne – så her er det høyt nivå! Trioen stiller med kassegitar, slagverk og bass, og alle tre synger. Her er musikk fra artister som Sting, U2, Tom Petty, Keith Urban, Duffy, Bryan Adams, Lenny Krawitz og Big Bang.   Les mer her.

Kassettbandet er et rocka band til julebord og firmafest.

KASSETTBANDET
Dette er kanskje vårt mest rocka alternativ. Kassettbandet fra Arvika spiller partylåter fra 60-tallet til i dag – helt fritt for «kramgoa låtar». Her er det internasjonal rock og pop med trøkk i som gjelder. Repertoaret består av musikk fra feks Rolling Stones, Robbie Williams, Bon Jovi, Thomas Ledin, ABBA, Björn Skifs, Bryan Adams, ZZ Top og Pink Floyd og AC/DC! Bandet består av fire musikere, og alt som fremføres er 100 % live. Tre av gutta synger, og det er mye humor og spilleglede på scenen. Les mer her.

Torgny Larsson Band

TORGNY LARSSON BAND
er et band som spiller variert festmusikk i en kombinasjon av egne, fengende låter på norsk og coverlåter som passer til fest og dans. Settlista er allsidig og består av både country, rock, dansemusikk, pop, osv. På repertoaret finner du låter av Hellbillies, Plumbo, Creedence, Lady Gaga, Kim Larsen, Bruce Springsteen, Lumineers,  Jokke og annet som slår an på fest.Les mer.

Turbotits

TURBOTITS
Turbotits er en spenstig jentetrio fra Sverige, som gir deg de beste hittene fra 80-tallet – med gjennomført pastellimage! På repertoaret finner vi udødlige klassikere fra Bananarama, Eurythmics, Prince, Kim Carnes, The Bangles, Madonna, A-ha og manga flere. Det bys på neonfarget nostalgi fra de sprayfylte puddel-rockernes tiår! Turbotits stiller med et nøye gjennomarbeidet repertoar, og den musikalske kvaliteten kommer alltid i første rekke. Deretter settes fokus på image og ytre virkemidler som gir en herlig helhet. Les mer her.

Express

EXPRESS
Denne gunstige trioen stiller med kvinnelig vokalist, gitarist og pianist. Bass og trommer har de med seg «på anlegget». Trioen spiller variert dansemusikk, og har gitt ut en CD med kjente, dansevennlige slagere. Foruten egne låter, swing, bugg og country-musikk, spiller de også litt tøffere låter – av for eksempel Janis Joplin, Springsteen, Tina Turner, Pink Floyd, Roxette, Katarina & The Waves etc. Express passer for dem som er på jakt etter et band som spiller både swing, bugg og coverlåter fra pop og rock-verdenen. Her får du pose og sekk, fra et stort repertoar. Les mer her.

Alvenfors

ALVENFORS
Alvenfors er et moderne, svensk danseband, som kommer ut med ny CD i år. Deres CD fra 2013 «Doften i ditt hår» fikk en hit med låta «Mirror, Mirror». Bandet består av fire dyktige musikere musikere, og leverer en helaften med variert dansemusikk, både bugg, swing, pop og rock. Bandet er et seriøst og profesjonelt team av den typen som kommer med stor, moderne buss. Selv om dette er et danseband, har de allikevel evne til å «tuffa upp sig» utover kvelden. Bra alternativ for de som ønsker et fint, svensk band til julebord.

Selex

SELEX
Selex kommer fra dansebandstradisjonen, men har også et stor repertoar at annen, litt tøffere festmusikk.  Bandet har tradisjoner helt fra 80-tallet – og har i dag like mye popmusikk og rock på repertoaret, som svenske slagere. Derfor er de et meget variert festband, der både de som vi danse bugg og de som vil riste løs til rock’n roll, får sitt i løpet av kvelden. Dette er en sjelden kombinasjon, noe som gjør at bandet treffer både voksne og yngre tilhørere godt.

Chuck Berry Mania mailbilde1

CHUCK BERRY MANIA
Svenske «Chuck Berry Mania» har spesialisert seg på klassisk, sprek swingrock. De åpner gjerne med et tøft show fra selveste Chuck Berry. Dette er ikke bare morsomt, men også svært dansevennlig band til julebord. Utover kvelden blir det mer festmusikk i samme gata – men også variert, god dansemusikk av nyere dato. Bandet har holdt på en årrekke, og er spesielt egnet for et selskap som har lyst på å danse swing – og danse mye!  Les mer her.

Partytrio

ROCKSKÅPET
Rockskåpet er en rocka partytrio som leverer et komplett lydbilde med bra trøkk. Bandet preges av to dyktige musikere/vokalister i front, med en kul kvinnelig trommeslager i ryggen. Bandet er tight, svinger bra og ser godt ut. De byr på et bredt repertoar med både kjente slagere fra for eksempel U2, Springsteen, Robbie Williams, Gyllene Tider, ABBA, Avicii, Whitesnake og Kiss. Musikken er topp til et party med litt energi i, med mye dansevennlig rock på repertoaret. Les mer her.

Duon er en partyduo fra Sverige

DUON
«DUO’N» er kanskje er nok det svenske partyduoen som gir mest «bang for the buck».  Raddis Dawid og Andreas Hamnered har spesialisert seg på å lage trøkk og moro – både for voksne og yngre tilhørere. Begge synger, og spiller henholdsvis bass og gitar. Trommer og keyboards kommer fra en PC. De fremstår derfor lydmessig som et komplett band. I skisesongen er de ofte å se på Afterski, men de gjør også events, bryllup og firmafester.  Guttene god evne til å tilpasse seg målgruppen. Les mer her.

The Lady and The Champ

LANGSLET & MEYER
Christine Meyer er artisten bak showet «Tina – Simply the best!» – og en råbra vokalist. Geir Langslet spilte i LAVA i 20 år (hvor også Randy Crawford og Marius Müller var med) var kapellmester i MGP fem ganger – og var bandleder for Åge Sten Nilsens Queen-konsert «The Show Must go On». Som partyduo leverer de en rocka og variert pianobar av topp kvalitet. Stor bredde og bra trøkk også til dansefoten, med en mengde coverlåter fra 70- 80 og 90-tallet – og noen nyere listetopper. Les mer her.

 

TWISTED PAIR
EVO stiller med kvinnelig vokal og bra trøkk. EVO er en rimelig, rock’n roll-basert og dansevennlig duo med kvinnelig vokal. Nina Grobstok Lunderby er vokalist, og Raymond Holmen spiller keyboard og korer. Resten av bandet kommer fra anlegget.. Les mer her.

STRATOS DUO
Dette er to rutinerte musikere som har spesialisert seg på countrymusikk og besklektede stilarter. Duoen spiller fint til dans, med elgitar, keyboard – og resten fra anlegget. Et prisgunstig alternativ, med stø vokal.

Dette er bare noe av det vi kan tilby av band til julebord og firmafester. Vi har også flere gode trubadurer og duoer – eller vi kan sende en god DJ med anlegg og discoeffekter.

Be om pris ved å fylle ut skjemaet HER. Skriv gjerne inn hvilken type musikk dere mener passer best for gruppen, og ca budsjett – så kommer vi raskest i mål!

KOMBINÉR MED UNDERHOLDNING
Bandet kan settes opp sammen med et underholdningsinnslag. Her er en idéliste: