Apache – tøff partytrio

 
Apache er en god party-trio

PARTYTRIO: Apache er en trio med profesjonelle musikere, som lager en real fest med både ny og tidløs popmusikk med trøkk i. Mange husker kanskje det populære bandet Monsterpop? Disse tre musikerne kommer alle derfra, og tilbyr nå en rimeligere måte å sette hæla i taket på, siden de er bare tre på scenen. De har 30-40 spilleoppdrag i året, og det blir like moro hver gang!

Disse karene vet at det å være partyband handler om mer enn bare å spille og synge. Engasjementet og publikumskontakten er på topp hele veien. Musikerne er Helge Herlung på gitar og vokal, Aslak Diesen på trommer og kor, og Roy Funner på bass og kor.

Kan stille med eget anlegg

Apache disponerer en egen lyd- og lysrigg, og har på mindre spillesteder mulighet for å kjøre lyden selv fra scena. Dette gjør at dere kan få et meget proft band til en overkommelig pris, selv til et privat arrangement, en pub eller kanskje et 50-årslag? Bandet supplerer lydbildet med flere instrumenter fra tracks, slik at lydbildet er tøft og stort selv om de er bare tre på scenen. Apache holder til i Oslo-området, men spiller over hele landet.

Apache har et fleksibelt repertoar

Trioen har en stor dose topplåter fra 70, 80 og 90-tallet på repertoaret, og også nyere pophits med bra dunk i. Vanligvis får dere en optimalisert gull-miks av de beste låtene. Men om dere ønsker å kjøre temafest med fokus på ett av disse tiårene, så kan Apache sette sammen en spilleliste for kvelden hvor hovedtyngden av låtene er fra den perioden dere markerer!

Bare fengende låter!

Repertoaret til Apache er en eneste stor fest! Her kan dere få sanger fra for eksempel Jahn Teigen, Robbie Williams, Prince, Queen, Shania Twain, George Michael, Ed Sheeran, Dua Lipa, Bruno Mars, Justin Timberlake, Blur, The Killers, DNCE, Gyllene Tider, ABBA, Bee Gees, Postgirobygget, DeLillos, CC Cowboys, Madcon, Di Derre, Åge Alexandersen, Bryan Adams, Bob Marley, Billy Idol, Backstreet Boys, Mads Hansen, Freddy Kalas, The Kids, Jokke, Nirvana, Irene Cara, Grease, Europe, The Weeknd, ZZ Top, Kiss og AC/DC

Se video av Apache i aksjon her:

Det blir alltid allsang når Apache spiller

Apache har blant annet skapt kjempeliv på Dr. Holms på Geilo, og ristet grunnmuren på Old Irish Majorstuen. Men nå kan du få dem til DIN fest!