Showbøcks Syngende Servitører

Showbøcks syngende servitører er det tøffeste du kan tilføre en fest! Foto: Paul Lockhart, Mustaschmedia

DINNERSHOW: Servitørene setter fra seg vinflaskene og smeller til med et forrykende show mellom bordene. Det viser seg at de er profesjonelle musikalartister! Denne sprudlende pakka skaper ALLTID kjempestemning.

Showbøcks Syngende Servitører løfter festen i taket!

Gjestene vises til bords, og ønskes velkommen på vanlig måte. Servitørene skjenker, og serverer forrett. Men så dukker de plutselig opp med hver sin mikrofon, og klemmer i gang en heftig popmedley!  Fire profesjonelle artister imponerer mellom bordene – og overraskelsesmomentet gir en kjempereaksjon.

I løpet av middagen får gjestene servert inntil fire showekvenser. Til slutt kvitterer Showbøcks Syngende Servitører med et heidundrende avslutningsnummer, og stemningen står ALLTID i taket. Innslagene er kompakte blokker på ca 10 minutter, hvor kjente slagere kommer på løpende bånd. Mellom innslagene trekker artistene seg tilbake, slik at det blir tid til gode samtaler rundt bordet. Medleyene er temaorienterte, for eksempel en 80-tallsmedley, en Grand Prix-medley, en medley med norske hits osv.

Livemusikk
En av styrkene til Showbøcks Syngende Servitører er at showet kommer med levende musikere!  Her er det ikke forhåndsinnspilte karaokefiler som benyttes, men ekte, dyktige musikere. Dette gir en helt annen opplevelse av livemusikk, trøkk og energi.

Skalerbar løsning – også for små selskaper
Vi kan sende en budsjettvariant med to sangere som lager fest for 30 gjester – eller et stort team som topper et event med 1200 gjester. I de enkleste løsningene ivaretas musikken av en pianist, men ved en større anledning klemmer vi til med fullt band på scenen. Disse kan da også spiller til dans etterpå. Hvilken løsning som er riktig for dere, avgjøres av størrelsen på gruppa – og budsjettet.

  1. Standardpakke med 3–4 artister akkompagnert av en pianist
  2. Livepakke med 4 artister og 4 manns band
  3. Livepakke med 4 artister og et partyband som også spiller til dans.
  4. Lightpakke for små selskaper, med 2 eller 3 artister og musikk fra pianist.

Showbøcks Syngende Servitører er utdannete musikalartister fra Baardar Akademiet og Guildford School of Acting i England.  Showet er kjørt for grupper fra 18 til 1200 gjester, og det har vært suksess hver eneste gang.

Festmusikk til dansen også?
Etter middag kan vi la bandet spille til dans kvelden ut, mot et tillegg.  Showbøcks Partyband er en helstøpt, rutinert festmaskin, som spiller god pop og rock med høy party- og allsangfaktor. Har dere booket en variant med bare en eller to musikere,  kan vi sende med en DJ som fyller dansegulvet resten av kvelden.

Les mer og se videoopptak
Les mer om Showbøcks Syngende Servitører på ensemblets egen presentasjonsside www.showbooking.no

Hvis ikke filmen spiller i din nettleser, klikk her for å se den i Vimeo

Be om tilbud
Vi skreddersyr opplegget etter størrelsen på ditt arrangement og budsjett. Fyll inn noen fakta i skjemaet her, så kontakter vi deg med et uforpliktende tilbud.

 

TILBAKEMELDINGER

Det eneste jeg kan si er WOW!  Det ble akkurat slik jeg ønsket meg det. Jeg gledet meg vilt til å se ansiktsuttrykkene til alle vennene mine, og responsen ble akkurat slik jeg så for meg. Forventningene ble innfridd til det fulle. Dette viser bare hvor proffe dere er til ALLE typer og størrelse på arrangementet.
Alle var vilt begeistret for underholdningen. Stemningen var uformell og topp hele veien. Lene med makker (som sjarmerte jentene i senk) og pianist gjorde en aldeles suveren jobb. Jeg går fortsatt å smiler fra øre til øre med minnene fra dagen.

Ann Christensen
Markastua Nygård, 9. jun 2018

Showbøcks Syngende Servitører leverte til de grader lørdag 9 Juni.  Opplegget med syngende servitører, med Philip og «the lady in red», var så bra!  Overraskelsesmomentet når de gikk fra servering av drikke til å synge, tok alle på senga. Vi hadde med oss ungdommer fra 11 år til moder’n på 86, og alle danset og sang med!  Det skapte en helt spesiell stemning under hele middagen. Og musikken etterpå bare toppet det, og gjorde kvelden til et minne for livet!  Kvelden ble bare altfor kort!

Takk for proft gjennomført! Det hele var veldig vel planlagt med superdyktig tekniker fra Løkka lyd og musikere i bandet, frontet av sjarmerende og dyktige Philip Bøckmann. Anbefales på det varmeste!

Tom Ringstad,
60-årslag  Arsenalet, Kongsvinger Festning, 9. jun 2018

Vi har nok knapt landet etter denne forrykende kvelden. Hadde vel aldri trodd gjestene våre skulle bli tatt så på senga – de var lamslått av beundring under maten og etterpå. Telefonen min sto ikke stille på søndag med alle tilbakemelding på kvelden og musikken.  Vi er meget takknemlige og stolte for at vi valgte Showbøcks dinnershow samt det Philip, Lene og bandet gjorde for oss! En minnerik kveld både vi og våre 76 gjester sent vil glemme!  Gleder meg til å høre dere igjen😉

Mvh Siv Elisabeth Jemtland,
50-årslag på Gjøvik, 26. juni 2018

Du kan hilse dine kollegaer og si at tilbakemeldingene fra ansatte har vært veldig positive; «tidenes årsfest!» har vært gjengangs-uttalelsen. Vi er strålende fornøyd! Lykke til videre med deres virksomhet og du skal ikke se bort fra at vi kontakter dere ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen Sven Arne Nielsen – HR-sjef
etter årsfest på Basarene i Hamar 25. nov 2017

Hei Tom.  Jeg har bare hørt gode tilbakemeldinger, både om showdelen – og ikke minst om danseband-delen. Tusen takk for at dere bidro sterkt til en flott festmiddag på vår Landskonferanse!

Signe Hananger, Landskonferansen for Fagforbundet
Thon Hotel Oslo Airport med 400 gjester, 14. nov 2017

Vår konferansekunde var kjempefornøyde!  Jeg hørte rykter om at de stod på stolene og danset! 🙂  Takk for flott underholdning nok en gang!  Vi fortsetter å anbefale dere!!!!

Mvh Britt Alise Leirvik,
arrangementskoordinator Sundvolden Hotel,
etter å ha ordnet Showbøck for kunde den 23. aug 2017

Phillip og damene leverte varene bare så sinnsykt bra. Med fantastiske stemmer, innlevelse og showfaktor fikk de flere av middagsgjestene opp på stolene, som rett og slett jublet av begeistring. Dette var rett og slett priceless!! Anbefales på det sterkeste!!

 Alexander Gundersen
etter 40-årslag på Finse 5. mars 2017

White Party med Syngende Servitører i partytelt ble en braksuksess!  Topp underholdning, folk danset og sang med. Anbefales på det varmeste!

Hilsen Trine Hartmann Klungland
01. juli 2017 i Drøbak

Showbøcks syngende servitører på Geilo
Lasse Wermeli med Showbøcks Syngende Servitører på Vestlia Resort. Foto: Paul Lockhart, mustaschmedia.com

Underholdningen sto virkelig til forventningene og gjorde selskapet veldig bra.  Alt fungerte som det skulle – takk for en strålende jobb!

Med vennlig hilsen Dag Freddy Henriksen
Adm. direktør, MatBørsen AS, 17. jan 2017

Takk til Tectyl og Showbøcks Syngende Servitører for en fantastisk kveld,  Vestlia Resort skal være glade for at taket fortsatt sitter fast!   

Jan Madsen, Cutrin Norge etter stort frisørkurs
med over 400-500 gjester på Vestlia Resort, Geilo – 3 år på rad!

Hei! Takk for god underholdning! Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra årets julebord.  “Syngende servitører” engasjerte mange av de ansatte til å synge med og skapte god stemning! Det ble et veldig vellykket julebord og jeg kan trygt anbefale denne type underholdning til andre! 

Christian Evensen
Studiekoordinator, Studentadministrasjonen ved Fagskolen Oslo Akershus
9. desember 2016

Hei igjen, Tom. Underholdningen på Maarud Gaard innfridde absolutt. Dette ble svært hyggelig, prikken over i’en på en utrolig flott kveld i lavvo-campen. Denne kvelden vil antakelig for alltid bli husket av de som deltok. Tror artistene også koste seg – det virket i hvert fall slik – så dette ble bare herlig. Ha en fin kveld!

Med vennlig hilsen, Magne Eriksen
Property Manager, CityCon, Aug 2016

Dette var en innertier – høy stemning og proffe aktører. Tilbakemelding fra de 250 deltakerne var at dette trøkket og denne stemningen har de aldri opplevd før, dere har mer enn 100% innfridd forventningene!  Høyt musikalsk nivå – veldig proffe sangere. Som du skjønner er jeg mer enn fornøyd – dette var bra!

Fylkestannlege Claes Næsheim, Tannhelsetjenesten i Hedmark
etter festmiddag på nasjonal kongress med 250 gjester i
Scandichallen Hamar 8. juni 2016

Tusen takk! Det var en flott fest og terningkast seks til dere!!!  Gjestene storkoste seg og jeg lever på minnene enda. 

Showbøcks syngende servitører slår alltid an

Underholdningen var helt topp! Artistene var kjempeflinke og skapte kjempegod stemning med den ene slageren etter den andre. Hils artistene og takk for en super kveld!

Mette Fyrsteng og Anita Hegg,
Hovedorganisasjonen Virke på Brasseriet Blanche 16. juni 2016


Jeg ønsker på vegne av SpareBank 1 Ringerike Hadeland å takke Underholdningssjefen for veldig bra gjennomføring med Showbøcks syngende servitører og saxofonist på vårt julebord. Etter at vi tok kontakt, var de raskt på banen og kom med et forslag til underholdning til vårt julebord. Tilbudet var oversiktlig og profesjonelt, og jeg følte at de hele tiden gjorde det som de kunne for at vi skulle bli fornøyd. Veldig bra! De fulgte også hele tiden opp enten ved telefon eller mail. Det ble et flott arrangement og masse hyggelige tilbakemeldinger fra ansatte. Underholdningssjefen stod til forventningene, og gjorde at vi i SpareBank 1 Ringerike Hadeland fikk en opplevelse som vi kan leve lenge på! Utrolig dyktige og flinke artister som virkelig er verdt pengene! Anbefaler gjerne Underholdningssjefen for andre bedrifter!

Elisabeth Breivold, 4. desember 2015
Ass. Fagsjef Betalingsformidling, SpareBank 1 Ringerike Hadeland


Philip, Lena og Benedicte var superflinke!!! De bidro til en herlig atmosfære, folk ville ikke gå fra bordene!  Det var allsang både under og etter hovedretten, og dans rundt bordene. Alle skryter av sangerne og pianisten, så dette var absolutt et flott og vellykket innslag. Lønn for ekstra underholdning var absolutt velfortjent.

Julebordskunde på Tjuvholmen des 2015

Hei Tom!
Tusen takk for et morsomt, inspirerende og humorfylt foredrag, et fantastisk show under middagen og et gøyalt og engasjerende PartyQuiz show. Har fått veldig mange hyggelige og fine tilbakemeldinger. Jeg har aldri sett en så glad og fornøyd gjeng på samlingene vi har hatt tidligere. Alle er kjempefornøyde! Dere var profesjonelle!

Anne Kersti Mo, Koordinator, NSB Materiell 28.08.2015
(vi leverte foredraget “En Eventyrlig Hverdag”, Syngende Servitører,
PartyQuiz Show, DJ og komiker Freddy Kjensmo)

Hei!
Bare ett ord kan beskrive disse fire, og det er fantastisk!!!!!! Ved lignende anledninger skal vi huske på dere – for de var flinke, elegante og hyggelige. Takk for god hjelp.

Kåre Reiten, Stavanger
(80 gjester i privat 60-årslag).

Takk for fin underholdning – vi storkoste oss. Topp opplegg og flinke sangere. Fått masse positive tilbakemeldinger. Dette kommer jeg til å anbefale til andre!

Karina B. Ulverud, Sector Fund Services AS (med 50 gjester på Grefsenkollen)

HeiJeg vil takke for en knall bra underholdning. Dette er en kveld jeg vil huske. Utrolig flotte sangere. Tilbakemeldingene fra våre medlemmer er positive. Dere kan jeg anbefale videre på det sterkeste. En flott kveld!

Cecilie Andersen, HTV Fagforbundet Lillehammer
(330 gjester på Radisson Blu Lillehammer)

Hei!  Vi var veldig fornøyde med underholdningen denne kvelden. Noen av våre gjester syns det å oppleve Showbøcks Syngende Servitører var som å være på en musikal i London! 😉

Heidi Thorkildsen Moe, Höegh Eiendom AS
(med 75 gjester på Bogstad Gård)

Showbøcks syngende servitører på Geilo
Showbøcks Syngende Servitører lager liv på både små og store fester. Her fra en stor en, på Vestlia Resort i Geilo. Foto: Paul Lockhart, www.mustaschmedia.com