Showbøcks Syngende Servitører

Showbøcks syngende servitører er det tøffeste du kan tilføre en fest! Foto: Paul Lockhart, Mustaschmedia

DINNERSHOW: Servitørene setter fra seg vinflaskene og smeller til med et forrykende show mellom bordene. Det viser seg at de er profesjonelle musikalartister! Showbøck Syngende Servitører skaper ALLTID kjempestemning.

Showbøcks Syngende Servitører løfter festen i taket!

Gjestene vises til bords, og ønskes velkommen på vanlig måte. Servitørene skjenker. Men så dukker de plutselig opp med hver sin mikrofon, og klemmer i gang en heftig popmedley!  Fire profesjonelle artister imponerer mellom bordene med imponerende kvalitet – og overraskelsesmomentet gir en kjempereaksjon. Så går det slag-i-slag.

I løpet av middagen får dere servert fire sprudlende showsekvenser. Til slutt kvitterer Showbøck med et heidundrende avslutningsnummer, og da står alltid applausen og stemningen i taket.

Dinnershow i fire bolker

Innslagene er kompakte blokker på ca 10 minutter, hvor kjente slagere kommer på løpende bånd. Mellom innslagene trekker artistene seg tilbake, slik at det blir tid til gode samtaler rundt bordet. Medleyene er temaorienterte, for eksempel en 80-tallsmedley, en Grand Prix-medley, en medley med norske hits osv.

Showbøck spiller alltid live

Det som skiller Showbøck fra konkurrentene er at de stiller med levende musikere!  Her er det ikke forhåndsinnspilte karaokefiler som benyttes, men vaskeekte, dyktige musikere. Dette gir en helt annen opplevelse av livemusikk, trøkk og energi.

Skalerbar løsning – også for små selskaper

Til et lite selskap kan Showbøck stille med to sangere og lage en uforglemmelig fest for 30-40 gjester. Men til et større arrangement kommer vi med et stort team som kan toppe et event med 1200 gjester!  I de enkleste løsningene ivaretas musikken av en pianist, men er det rom for det, klemmer Showbøck helst til med fullt band på scenen. Disse kan da også spille opp til dans etterpå! Hvilken løsning som er riktig for dere, avgjøres av størrelsen på gruppa – og budsjettet.

  1. Standardpakke med 3–4 artister akkompagnert av en pianist
  2. Livepakke med 4 artister og 4 manns band
  3. Livepakke med 4 artister og et partyband som også spiller til dans.
  4. Lightpakke for små selskaper, med 2 eller 3 artister og musikk fra pianist.

Dere kan velge om dere vil booke pakken med «syngende servitører-gimmick’en», eller om dere vil gå for et rendyrket dinnershow hvor artistene bare er artister.  Da stiller de i mer typiske, flotte artist/showklær og fokuserer kun på å løfte festen i taket.

Showbøck er profesjonelle

Dette er et profesjonelt underholdningsteam som består av utdannete musikalartister fra Baardar Akademiet og Guildford School of Acting i England, under ledelse av gründer og showmann Philip Bøckmann.  Showbøck har levert dinnershow for grupper fra 18 til 1500 gjester, og det har vært suksess hver eneste gang.

Festmusikk til dansen også?

Etter middag kan partybandet til Showbøck spille til dans resten av kvelden, mot et tillegg etter nærmere avtale.  Showbøcks Partyband er en helstøpt, rutinert festmaskin, som spiller god pop og rock med høy party- og allsangfaktor (les mer om partybandet her). Har dere booket en variant med bare en eller to musikere,  kan vi sende med en DJ som fyller dansegulvet resten av kvelden.

Les mer og se videoopptak

Les mer om Showbøcks Syngende Servitører på ensemblets egen presentasjonsside www.showbooking.no. Eller se en video fra en stor fest på «The Qube» her:

Hvis ikke filmen spiller i din nettleser, klikk her for å se den i Vimeo.

Showbøck stiller med proffe artister

Artistene i «stallen» til Showbøck er skolerte musikalartister på et imponerende nivå. Ensemblets leder, Østfoldingen Philip Bøckmann, er en artist med mange store prosjekter på merittlista,. I 2018 spile han Judas i sin egen produksjon av Jesus Christ Superstar (Sarpsborg). Han har også produsert og spilt oppsetninger som «Olav den Heldige», «Natt i Nisseland» og mye, mye mer. En annen av artistene som ofte dukker opp på en Showbøck-kveld, er Lene Kokai. Bergensjenta spilte hovedrollen i Grease på Haugesund Teater, var sentral i Flashdance på Chateau Neuf og i Sound of Music på Folketeatret. Hun var også den ene av to kvinnelige sangeren som koret Alexander Rybak i Eurovisjonsfinalen i Lisboa.  En tredje artist som du kan være så heldig å oppleve med Showbøck er Lasse Vermeli.  Med sin store stemme har han hatt roller i både Les Miserables på Folketeatret og Jesus Christ Superstar i Fjæreheia.

Be om tilbud på Showbøck

Vi skreddersyr en kveld med Showbøck etter størrelsen på ditt arrangement og budsjett. Fyll inn noen fakta i skjemaet her, så kontakter vi deg, og syr sammen en perfekt løsning for deg og ditt budsjett!  Vi presiserer at selv om bildene her er fra store fester, så fungerer Showbøck helt fantastisk i et lite, privat selskap med 40-50 gjester også!

TILBAKEMELDINGER PÅ SHOWBØCK

«MASSE GOD MUSIKK»

Showet på lørdag var så bra!!! Utrolig flinke og masse god musikk. Vi er superfornøyde! 😊

May Britt Andersen,
Stange Energi Marked AS, Hamar 7. des 2019

«DANSET PÅ STOLENE»

Vi har fått overveldende god respons på underholdningen, der folk i alle aldre har danset til langt på natt. Showet var virkelig en positiv overraskelse! Underholdningssjefen som konferansier med Showbøck i ryggen vartet opp med dansevennlige sanger kvelden igjennom. Sangene hadde en naturlig og fin oppbygging, og på siste nummer under middagen var det flere dansende OPPÅ stolene, enn folk som satt på stolene. Sangerne var strålende, bandet likeså, og årets underholdning vi kommer til å snakke om i årevis!

Hanne Mellby, Gardermoen 9. okt 2018
SSP – The Food Travel Experts

«SHOWBØCK TRAFF BREDT»

Hei Tom! Jeg ville bare si tusen takk for kjempefint opplegg på fredag. Utrolig dyktige og hyggelige folk! Vi har fått masse gode tilbakemeldinger – dette traff bredt. Send gjengen en kjempetakk, og takk for godt samarbeid!

Iselin Rasmussen
Norsk Tipping AS, Hamar 29. nov 2019

«VOW!»

Det eneste jeg kan si er WOW!  Det ble akkurat slik jeg ønsket meg det. Jeg gledet meg vilt til å se ansiktsuttrykkene til alle vennene mine, og responsen ble akkurat slik jeg så for meg. Forventningene ble innfridd til det fulle. Dette viser bare hvor proffe dere er til ALLE typer og størrelse på arrangementet.

Alle var vilt begeistret for underholdningen. Stemningen var uformell og topp hele veien. Lene med makker (som sjarmerte jentene i senk) og pianist gjorde en aldeles suveren jobb. Jeg går fortsatt å smiler fra øre til øre med minnene fra dagen.

Ann Christensen
60-årslag, Markastua Nygård, 9. jun 2018

«MINNE FOR LIVET»

Showbøck leverte til de grader lørdag 9. Juni på Kongsvinger Festning!  Opplegget med syngende servitører var så bra!  Overraskelsesmomentet når de gikk fra servering av drikke til å synge, tok alle på senga. Vi hadde med oss ungdommer fra 11 år til moder’n på 86, og alle danset og sang med!  Det skapte en helt spesiell stemning under hele middagen. Og musikken etterpå bare toppet det, og gjorde kvelden til et minne for livet! Kvelden ble bare altfor kort!«

Takk for proft gjennomført!  Det hele var veldig vel planlagt fra Underholdningssjefens side, med superdyktig tekniker fra Løkka lyd og musikere i bandet, frontet av sjarmerende og dyktige Philip Bøckmann. Anbefales på det varmeste!

Tom Ringstad
60-årslag, Kongsvinger Festning 9. jun ’18

«LAMSLÅTT AV BEUNDRING»

Vi har nok knapt landet etter denne forrykende kvelden. Hadde vel aldri trodd gjestene våre skulle bli tatt så på senga – de var lamslått av beundring under maten og etterpå. Telefonen min sto ikke stille på søndag med alle tilbakemelding på kvelden og musikken.  Vi er meget takknemlige og stolte for at vi valgte Showbøck med dinnershow og alt Philip, Lene og resten av Showbøck gjorde for oss! En minnerik kveld både vi og våre 76 gjester sent vil glemme!  Gleder meg til å høre dere igjen😉

Mvh Siv Elisabeth Jemtland,
50-årslag på Gjøvik, 26. juni 2018

«TIDENES ÅRSFEST»

Du kan hilse dine kollegaer og si at tilbakemeldingene fra ansatte har vært veldig positive; «tidenes årsfest!» har vært gjengangs-uttalelsen. Vi er strålende fornøyd! Lykke til videre med deres virksomhet og du skal ikke se bort fra at vi kontakter dere ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen Sven Arne Nielsen – HR-sjef
etter årsfest på Basarene i Hamar 25. nov 2017

«BARE GODE TILBAKEMELDINGER»

Hei Tom.  Jeg har bare hørt gode tilbakemeldinger, både om showdelen – og ikke minst om dansemusikken. Tusen takk for at dere bidro sterkt til en flott festmiddag på vår Landskonferanse!

Signe Hananger, Landskonferansen for Fagforbundet
Thon Hotel Oslo Airport med 400 gjester, 14. nov 2017

«STOD PÅ STOLENE OG DANSET»

Vår konferansekunde var kjempefornøyde!  Jeg hørte rykter om at de stod på stolene og danset! 🙂  Takk for flott underholdning nok en gang!  Vi fortsetter å anbefale dere!!!!

Mvh Britt Alise Leirvik,
arrangementskoordinator Sundvolden Hotel,
etter å ha ordnet Showbøck for kunde den 23. aug 2017

«SINNSYKT BRA»

Phillip og damene leverte varene bare så sinnsykt bra. Med fantastiske stemmer, innlevelse og showfaktor fikk de flere av middagsgjestene opp på stolene, som rett og slett jublet av begeistring. Dette var rett og slett priceless!! Anbefales på det sterkeste!!

 Alexander Gundersen
etter 40-årslag på Finse 5. mars 2017

«BRAKSUKSESS»

White Party med Showbøcks Syngende Servitører i partytelt ble en braksuksess!  Topp underholdning, folk danset og sang med. Anbefales på det varmeste!

Hilsen Trine Hartmann Klungland
01. juli 2017 i Drøbak

Showbøck med syngende servitører på Geilo
Lasse Wermeli med Showbøcks Syngende Servitører på Vestlia Resort. Foto: Paul Lockhart, mustaschmedia.com

«ALT FUNGERTE SOM DET SKULLE»

Underholdningen sto virkelig til forventningene og gjorde selskapet veldig bra.  Alt fungerte som det skulle – takk for en strålende jobb!

Med vennlig hilsen Dag Freddy Henriksen
Adm. direktør, MatBørsen AS, 17. jan 2017

«GLAD TAKET SITTER FAST»

Takk til Tectyl og Showbøck’s Syngende Servitører for en fantastisk kveld,  Vestlia Resort skal være glade for at taket fortsatt sitter fast!   

Jan Madsen, Cutrin Norge etter stort frisørkurs
med over 400-500 gjester på Vestlia Resort, Geilo – 3 år på rad!

«SKAPTE GOD STEMNING»

Hei! Takk for god underholdning! Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra årets julebord.  «Syngende servitører» engasjerte mange av de ansatte til å synge med og skapte god stemning! Det ble et veldig vellykket julebord og jeg kan trygt anbefale denne type underholdning til andre! 

Christian Evensen
Studiekoordinator ved Fagskolen Oslo Akershus, 9. des 2016

«PRIKKEN OVER I’EN»

Hei igjen, Tom. Underholdningen på Maarud Gaard innfridde absolutt. Dette ble svært hyggelig, prikken over i’en på en utrolig flott kveld i lavvo-campen. Denne kvelden vil antakelig for alltid bli husket av de som deltok. Tror Showbøck også koste seg – det virket i hvert fall slik – så dette ble bare herlig. Ha en fin kveld!

Med vennlig hilsen, Magne Eriksen
Property Manager, CityCon, Aug 2016

«HØYT MUSIKALSK NIVÅ»

Dette var en innertier – høy stemning og proffe aktører. Tilbakemelding fra de 250 deltakerne var at dette trøkket og denne stemningen har de aldri opplevd før, dere har mer enn 100% innfridd forventningene!  Høyt musikalsk nivå – veldig proffe sangere. Som du skjønner er jeg mer enn fornøyd – dette var bra!

Fylkestannlege Claes Næsheim, Tannhelsetjenesten i Hedmark
etter festmiddag på nasjonal kongress med 250 gjester i
Scandichallen Hamar 8. juni 2016

Showbøck på Vestlia Resort

«TERNINGKAST SEKS»

Tusen takk! Det var en flott fest og terningkast seks til dere!!!  Gjestene storkoste seg og jeg lever på minnene enda. Showbøcks Syngende Servitører var kjempeflinke og skapte kjempegod stemning med den ene slageren etter den andre. Hils artistene og takk for en super kveld!

Mette Fyrsteng og Anita Hegg,
Hovedorganisasjonen Virke på Brasseriet Blanche 16. juni 2016

«BRA GJENNOMFØRING»

Jeg ønsker på vegne av SpareBank 1 Ringerike Hadeland å takke Underholdningssjefen for veldig bra gjennomføring med Showbøcks syngende servitører og saksofonist på vårt julebord. Etter at vi tok kontakt, var de raskt på banen og kom med et forslag til underholdning til vårt julebord. Tilbudet var oversiktlig og profesjonelt, og jeg følte at de hele tiden gjorde det som de kunne for at vi skulle bli fornøyd. Veldig bra! De fulgte også hele tiden opp enten ved telefon eller mail. Det ble et flott arrangement og masse hyggelige tilbakemeldinger fra ansatte. Underholdningssjefen stod til forventningene, og gjorde at vi i SpareBank 1 Ringerike Hadeland fikk en opplevelse som vi kan leve lenge på! Utrolig dyktige og flinke artister som virkelig er verdt pengene! Anbefaler gjerne Underholdningssjefen for andre bedrifter!

Elisabeth Breivold, 4. desember 2015
Ass. Fagsjef Betalingsformidling, SpareBank 1 Ringerike Hadeland

«FOLK VILLE IKKE GÅ FRA BORDENE»

Philip, Lena og Benedicte var superflinke!!! De bidro til en herlig atmosfære, folk ville ikke gå fra bordene!  Det var allsang både under og etter hovedretten, og dans rundt bordene. Alle skryter av sangerne og pianisten, så dette var absolutt et flott og vellykket innslag. Lønn for ekstra underholdning var absolutt velfortjent.

Julebordskunde på Tjuvholmen des 2015

Showbøck på Geilo

«ALDRI SETT EN SÅ FORNØYD GJENG»

Hei Tom! Tusen takk for et morsomt, inspirerende og humorfylt foredrag, et fantastisk show under middagen og et gøyalt og engasjerende PartyQuiz show. Har fått veldig mange hyggelige og fine tilbakemeldinger. Jeg har aldri sett en så glad og fornøyd gjeng på samlingene vi har hatt tidligere. Alle er kjempefornøyde! Dere var profesjonelle!

Anne Kersti Mo, Koordinator, NSB Materiell 28.08.2015
(vi leverte foredraget «En Eventyrlig Hverdag», Showbøck,
PartyQuiz Show, DJ og komiker Freddy Kjensmo)

«FANTASTISK»

Hei! Bare ett ord kan beskrive disse fire, og det er fantastisk!!!!!! Ved lignende anledninger skal vi huske på dere – for de var flinke, elegante og hyggelige. Takk for god hjelp.

Kåre Reiten, Stavanger
80 gjester i 60-årslag

«VI STORKOSTE OSS»

Takk for fin underholdning – vi storkoste oss. Topp opplegg og flinke sangere. Fått masse positive tilbakemeldinger. Dette kommer jeg til å anbefale til andre!

Karina B. Ulverud,
Sector Fund Services AS, 50 gjester på Grefsenkollen)

«DETTE ER EN KVELD JEG VIL HUSKE»

HeiJeg vil takke for en knallbra underholdning. Dette er en kveld jeg vil huske. Utrolig flotte sangere. Tilbakemeldingene fra våre medlemmer er positive. Dere kan jeg anbefale videre på det sterkeste. En flott kveld!

Cecilie Andersen, HTV Fagforbundet Lillehammer
330 gjester på Radisson Blu Lillehammer

«SOM Å VÆRE PÅ MUSIKAL I LONDON»

Hei!  Vi var veldig fornøyde med underholdningen denne kvelden. Noen av våre gjester syns det å oppleve Showbøck var som å være på en musikal i London! 😉

Heidi Thorkildsen Moe, Höegh Eiendom AS
75 gjester på Bogstad Gård

Showbøck med syngende servitører på Geilo
Showbøcks Syngende Servitører lager liv på både små og store fester. Her fra en stor en, på Vestlia Resort i Geilo. Foto: Paul Lockhart, www.mustaschmedia.com

Showbøck fungerer på bade store og små steder

Vi har lever Showbøck til konferanser på store steder som The Qube (Gardermoen), Thon Hotel Arena, Sundvolden og Clarion Hotel Trondheim – men også til private lag på hyggelige steder som Festningshotellene på Oscarsborg og Kongsvinger Festning, Opaker Gård og Maarud Gaard. Showbøck skalerer pakken – og kommer dit dere vil være!