På grensen til allsang

På grensen til allsang med TectylALLSANGFEST: En god duo eller et helt partyband kommer inn under middagen med fengende musikkinnslag, og får med seg gjestene på glad allsang i flere bolker.

Når vi som et smittevern-tiltak ikke får lov til å danse sammen, kan vi i hvert fall ha det kjempegøy med å synge og kose oss rundt bordene!  Perfekt til julebord og firmafest!

Vi kommer med en duo, en trio eller et helt band – avhengig av budsjett og plass i lokalet. Musikken besørges av musikere fra Underholdningssjefens eget partyband, Tectyl Rock’n Roll Party.

Vi har sydd sammen en festpakke med BARE kjente topplåter som de fleste kan tekstene på. Programmet er naturligvis inspirert av «Allsang på grensen».

Vi tilpasser låtvalget etter målgruppe og alderstrinn, men de som har vært mye brukt er låter som Idyll, En Solskinnsdag, Neste Sommer, Jovial, Jenter, Tigergutt, Splitter Pine, Sommartider, Oa hela Natten, Inatt är jag din, När vi två blir en, Levva Livet, Vill Vakker og Våt, Sola skinner, osv. Låtvalget kan tilpasses aldersgruppen på arrangementet, og internasjonale låter kan også plukkes frem.

PÅ GRENSEN TIL ALLSANG – med tekster på storskjerm

Dersom festen skal stå innendørs, kan underholdningen gjennomføres ved at vi kjører opp alle tekstene på lerret/storskjerm mens bandet synger. Vi synes dette er mer sosialt enn at folk sitter og leser ned i et teksthefte. Men til en utendørs fest, kan vi la det være helt enkelt og uformelt, og satse på at de fleste kjenner alle disse refrengene kjempegodt!

Etter middag kan dere velge om dere ønsker at duoen/bandet fortsetter bandet med fengende festmusikk for alle aldre, mot et mindre tillegg. Repertoaret består av god popmusikk fra 80- og 90-tallet, swingmusikk, rock’n roll og nyere pophits.  Dette gir dere en fullkommen helaften! Les mer om bandet Tectyl Rock’n Roll Party her.

LIGHTVERSJON ELLER DELUXE-VERSJON

Ved mindre grupper, kan programmet gjennomføres med en duo eller trio. Dette gir en rimeligere løsning som passer for et smalt budsjett. Men om dere vil toppe pakka, syr vi sammen et program med full band inkludert en knallgod, kvinnelig gjesteartist kjent fra musikalscenen – og kanskje også et komikerinnslag?  Be om priser her, og oppgi hvilken variant som passer for dere!

PÅ GRENSEN TIL ALLSANG – CHRISTMAS SPECIAL!
Vi har laget en egen Christmas Special til julebordssesongen. Les mer om denne varianten her. Da trekker vi fram festlige julesanger med trøkk i, som for eksempel «Rockin’ around the Christmas tree», «Santa Claus is Coming to town» etc – i tillegg til opp-rocka versjoner av «Rudolf er rød på nesen», «Bjelleklang» osv. Men etter hvert går vi over til å spille allment kjent glad popmusikk.

Jule-allsang På grensen til allsang