På grensen til allsang

På grensen til allsang med TectylALLSANGFEST: Et partyband kommer inn under middagen med fengende musikkinnslag, og får med seg gjestene på glad allsang. Tekstene kommer fortløpende opp på storskjerm bak bandet, og sangene er kjente, norske poplåter som alle kan. Dette gir festen en god kickstart!

Vi tilpasser låtvalget etter målgruppe og alderstrinn, men de som har vært mye brukt er låter som Idyll, En Solskinnsdag, Neste Sommer, Tigergutt, Splitter Pine, Vill Vakker og Våt, Sommartider, Levva Livet osv. Låtvalget kan tilpasses aldersgruppen på arrangementet.

PÅ GRENSEN TIL JULESANG
Til julebordssesongen trekker vi fram festlige julesanger med trøkk i, som for eksempel «Rockin’ around the Christmas tree», «Santa Claus is Coming to town» etc – i tillegg til opprocka versjoner av Rudolf er rød på nesen, Bjelleklang osv.

Etter middag fortsetter bandet med fengende dansemusikk for alle aldre. Repertoaret består av god popmusikk fra 80- og 90-tallet, swingmusikk, rock’n roll og nyere pophits.  Dette gir dere en fullkommen helaften! Les mer om bandet Tectyl Rock’n Roll Party her.

LIGHTVERSJON ELLER DELUXE-VERSJON

Ved mindre grupper, kan programmet gjennomføres med en duo eller trio. Dette gir en rimeligere løsning som passer for et smalt budsjett. Om dere derimot vil toppe pakka, syr vi sammen et program med en knallgod, kvinnelig gjesteartist kjent fra norges musikalscenen – og kanskje også et komikerinnslag.  Be om priser her, og oppgi hvilken variant som passer for dere!

På grensen til allsang