På grensen til allsang

På grensen til allsang med TectylALLSANGFEST: Et partyband kommer inn under middagen med fengende musikkinnslag, og får med seg gjestene på glad allsang. Tekstene projiseres på storskjerm bak bandet, og sangene er kjente, norske poplåter som alle kan. Dette gir festen en god kickstart!

Vi tilpasser låtvalget etter målgruppe og alderstrinn, men de som har vært mye brukt er låter som Idyll, En Solskinnsdag, Neste Sommer, Tigergutt, Splitter Pine, Vill Vakker og Våt, Sommartider, Inatt är du min, Oa hela Natten osv. Låtvalget kan tilpasses aldersgruppen på arrangementet.

PÅ GRENSEN TIL JULESANG
Til julebordssesongen trekker vi fram litt morsomme julesanger med litt trøkk i, som for eksempel “Rockin’ around the Christmas tree”, “Santa Claus is Coming to town” etc – i tillegg til lett opprocka versjoner av Rudolf er rød på nesen, Bjelleklang osv.

Tom WangerudEtter middag fortsetter ”Tectyl Rock’n Roll Party” med fengende dansemusikk for alle aldre, med god popmusikk fra 80- og 90-tallet ispedd en solid dose swingrock og noen av hits.  Dermed gir pakken en fullkommen helaften!

Tekstene projiseres på storskjerm, slik at ikke gjestene må sitte å kikke ned i et teksthefte. Men dersom dere ønsker det, kan vi også lage fine sanghefter med firmaets logo eller bilde av jubilanten på, som en fin souvernir (tilleggsbestilling).

Les mer om Tectyl Rock’n Roll Party her.

Lightversjon

Ved mindre grupper, kan programmet gjennomføres med bare to musikere, eller en allsangleder som kompes av en pianist. Denne varianten gir en rimeligere løsning som passer for et smalt budsjett.