På grensen til allsang

På grensen til allsang med TectylALLSANGFEST: En god duo, trio eller et helt partyband kommer inn under middagen med fengende musikkinnslag, og får med seg gjestene på glad allsang i flere bolker.

Vi har sydd sammen en festpakke hvor 2-5 musikere kommer med med BARE kjente topplåter som alle kan tekstene på. Programmet er naturligvis inspirert av «Allsang på grensen».

Vi tilpasser låtvalget etter målgruppe og alderstrinn, men de som har vært mye brukt er låter som Idyll, En Solskinnsdag, Neste Sommer, Jovial, Jenter, Tigergutt, Splitter Pine, Sommartider, Händerna mot himlen, Oa hela Natten, Inatt är jag din, När vi två blir en, Levva Livet, Den du veit osv. Låtvalget kan tilpasses aldersgruppen på arrangementet, og internasjonale låter kan også plukkes frem.

La musikerne spille til dans etterpå

Programmet er laget som et dinnershow. Det vil si at artistene kommer inn tre ganger gjennom middagen. Først med to korte, stemningssettende innslag – og så med en lengre allsangbolk til slutt.

Etter middag kan dere velge om dere ønsker at duoen/bandet fortsetter bandet med fengende festmusikk for alle aldre, mot et mindre tillegg. Repertoaret består da av god popmusikk fra 80- og 90-tallet, swingmusikk, rock’n roll og nyere pophits.  Dette gir dere en fullkommen helaften!

Et av bandene som leverer dette, er Tectyl Rock’n Roll Party. Les mer om dem her.

LIGHTVERSJON ELLER DELUXE-VERSJON

Ved mindre grupper, kan programmet gjennomføres med en duo eller trio. Dette gir en rimeligere løsning som passer for et smalt budsjett. Men om dere vil toppe pakka maksimalt, syr vi sammen et program med full band inkludert en knallgod, kvinnelig gjestevokalist.  Be om priser her, og oppgi hvilken variant som passer for dere!

PÅ GRENSEN TIL ALLSANG – CHRISTMAS SPECIAL!
Vi har laget en egen Christmas Special til julebordssesongen. Les mer om denne varianten her. Da trekker vi fram festlige julesanger med trøkk i, som for eksempel «Rockin’ around the Christmas Tree», «Santa Claus is Coming to town» etc – i tillegg til opp-rocka versjoner av «Rudolf er rød på nesen», «Bjelleklang» osv. Men etter hvert går vi over til å spille allment kjent glad popmusikk.

Jule-allsang På grensen til allsang