Erik Mogeno

Mogeno lager fest for voksne

KOMIKER OG BUKTALER: Erik Mogeno lager moro du aldri har sett maken til! 
Mogeno slo i gjennom som en av landets yngste komikere med en fantastisk innsats i Norske Talenter, hvor han kom helt til finalen. Her demonstrerte han sitt store talent ved å la den småfrekke kaninen Kalle synge Jahn Teigen-sanger på imponerende vis. Men først etter at kaninen hadde lirt av seg er lang rekke morsomme vitser. Juryen med Thomas Gjertsen og Alex Rosén lo så de skrek!

Siden den gang har Mogeno holdt over 1000 show. Han har hatt sin egen forestilling på Chat Noir og deltatt enda en gang i Norske Talenter. Denne gang ble det semifinaleplass.

Mogen lager underholdning for voksne

Selv om Mogeno og figurene hans har lagret mye moro i familieforestillinger, for eksempel i Bø Sommarland, presiserer vi at han her tilbyr underholdning til fest for voksne!

Mye av humoren ligger i at han gir dukkene sine tydelige personligheter. Kaninen Kalle er lite politisk korrekt, han plystrer etter damene og kan drikke seg på en snurr i løpet av sketsjen. Mogeno har også flere forseggjorte dukker som han kan benytte seg av. Han kan komme inn med ett eller flere innslag i løpet av middagen, med en kombinasjon av stand-up og buktaling.  Han er også tryllekunstner, og går ikke av veien for å demonstrere sitt multitalent.

Standardversjonen er at Mogeno kommer inn med et enkeltstående innslag på ca 20-25 minutter. Men vi kan også legge opp til at han kommer med flere innsmett gjennom middagen. Eller, vi kan booke ham inn som konferansier og entertainer for hele taffelet!

Be om tilbud på et innslag fra Erik Mogeno her

Se video fra Norske Talenter her

Erik Mogeno er komiker, buktaler og magikerMogeno setter gjerne en talemaske på sjefen!