Erik Mogeno

Mogeno lager fest for voksne

KOMIKER OG BUKTALER: Erik Mogeno lager moro du aldri har sett maken til! 
En av landets yngste komikere som først gjorde seg bemerket med en fantastisk innsats i Norske Talenter, hvor han kom helt til finalen. Her demonstrerte han sitt store talent ved å la den herlige dukken Kalle – en småfrekk kanin – synge Jahn Teigen-sanger på imponerende vis. Men først etter at kaninen hadde lirt av seg er lang rekke morsomme vitser. Juryen med Thomas Gjertsen og Alex Rosén lo så de skrek!

Siden den gang har Mogeno holdt over 1000 show, hatt sin egen forestilling på Chat Noir og deltatt enda en gang i Norske Talenter – denne gang med semifinaleplass.

Mogen lager underholdning for voksne

Selv om Mogeno og figurene hans har lagret mye moro i familieforestillinger, for eksempel i Bø Sommarland, presiserer vi at han her tilbyr underholdning til fest for voksne!

Mye av komikken ligger i at han gir dukkene sine tydelige personligheter. Kaninen Kalle er herlig lite politisk korrekt, der han gjerne plystrer etter damene og drikker seg på en snurr i løpet av sketsjen. Mogeno har også flere andre forseggjorte dukker som han kan benytte seg av. Han kommer inn med ett eller flere innslag i løpet av middagen, med en kombinasjon av stand-up og buktaling.  Han er også tryllekunstner, og går ikke av veien for å demonstrere sitt multitalent.

Erik Mogeno kan bookes som et enkeltstående middagsinnslag, komme inn med flere innsmett gjennom kvelden – eller fungere som konferansier og entertainer for hele taffelet.

Be om tilbud på et innslag fra Erik Mogeno her

Se video fra Norske Talenter her

Erik Mogeno er komiker, buktaler og magikerMogeno setter gjerne en talemaske på sjefen!