Tom Erik Løvrak

Tom Erik LovrakTRUBADUR: Med rå vokal, gnistrende gitarspill og stor musikalsk bredde er Tom Erik Løvrak en av de beste gitartrubadurene vi kan by på. Trubaduren fra Hønefoss har mer eller mindre vært konstant på veien rundt om i Norges land siden tidlig på 90-tallet. Med akustisk gitar og sang er hovedmålet hans å skape en så optimal stemning som overhodet mulig. Enten lunt og trivelig –  eller full dans på bordet med tilhørende øredøvende allsang.  Og når det trøkker som verst, bør man se etter det høyeste punktet i lokalet for å finne musikanten. Tom Erik jobber nemlig med trådløs mikrofon både på gitar og vokal, og er høyt og lavt for å få alle med på festen.

Dette er en artist med kjempestort repertoar og god bredde, slik at han kan tilpasse seg målgruppa. Musikk fra alle sjangere er tilgjengelig på repertoaret (unntaket er kanskje opera og klassisk musikk).  Tom Erik er en av de trubadurene som jobber kun med gitaren, her er alt du hører ‘live’, uten dansekomp etc på anlegget.

Tom Erik Løvrak bookes hos Underholdningssjefen

Stiller også med duo:
Vil du ha det dobbelt så moro, booker du duoen Sprellemenn, med Tom Erik Løvrak og Ole Martin Iversen. To like flinke gitarbajaser med like mye energi og utstråling tar virkelig tak i publikum. Les mer om duoen her.    Dette er svært populære musikere, så vær ute i god tid!

Lytting:
Her er link fra et par YouTube-videoer fra et event på Storefjell: Lean on Me  Boom Boom

Booking:
Du får tilbud på – og booker – Tom Erik Løvrak enklest ved å fylle inn det lille kontakskjemaet du finner her. Husk å skrive inn hvilken artist du ønsker tilbud på!

Tilbakemelding:

Vi booket Tom Erik på egen togvogn fra Hønefoss til Finse1222. Tom Erik leverte solide slagere hele veien opp til Finse1222. Med innslag av musikkquiz og god humor var Tom Erik med på å sette en fantastisk start på vårt 40-årslag som skulle feires videre på Fins1222.  

Alexander Gundersen
etter å ha hatt Løvrak med som trubadur til 40-årslag
i partyvogna til NSB på Bergensbanen 3. mars 2017