Trubadur Doffe

Trubadur Doffe

PARTYTRUBADUR:

Trubadur Doffe er en utadvendt partytrubadur med godt humør, god kommunikasjon med publikum, og evne til å få folk til å le og danse på bordet. Han har jobbet som trubadur i over 20 år, og opptrådt i alle mulige sammenhenger. Med rundt 100 spillejobber i året, har han toppet kvelden på bursdagsfester, pub’er, afterski, studentkroer, firmaturer i en årrekke.

Reportoaret er varierert og allsangfaktoren høy. Med over 200 låter på reportoaret finner han musikk som passer for anledningen, samtidig som han gjerne åpner for ønskelåter. Musikken spenner fra nyere pop, via alle de kjente norske allsangslagerne – til 70-talls pop/rock for de som ønsker å få luftet dansefoten (noe det ofte ender med).

Trubadur Doffe er trådløs

Doffe stiller med trådløs mikrofon, og farter gjerne rundt i lokalet for å få alle med på festen. Han er en vaskeekte pubtrubadur som byr på seg selv og er ikke fremmed for selv å danse på bordet utover kvelden, om det er dét som skal til!  Men han klarer også å sitte stille og spille rolige låter, om det er det som passer best.

Trubadur Doffe har et stort og variert repertoar, men følgende eksempler gir en pekepinn og hva dere kan forvente: Her får du låter fra CC Cowboys, Beatles, Eric Clapton, Postgirobygget, Creedence, Red Hot Chili Peppers, DeLillos, DiDerre, Jahn Teigen, Åge Aleksandersen, Jokke, Oasis, Counting Crowes, Bryan Adams, Tom Petty, Neil Young, Raga Rockers, Bon Jovi, Johnny Cash, Hellbillies, Gasolin, Smokie, Marius Muller, Henning Kvitnes, Simon & Garfunkel, Knutsen og Ludvigsen(!) og maange flere.

Klikk her for å se en video av hvilken allsangstemning det kan bli med rett mann ved gitaren for riktig publikum!  KLIKK HER for å be om pris på Trubadur Doffe eller andre til ditt arrangement!

Trubadur Doffe lager afterskistemning

Trubadur Doffe lager liv på festen