Pianoentertainer Tomma

PIANOENTERTAINER: Tom Andre Johnsrud – også kalt «Tomma» – er en pianoentertainer som stikker seg ut med en usedvanlig god sangstemme og et tøft repertoar. Han har spesialisert seg på pop og rock fra 80-, 90 og 2000-tallet, inkludert nyere pop-hits. Dette er alternativet for de som ønsker en artist som utstråler kvalitet, har bra trøkk – og som styrer unna det aller mest oppbrukte trubadur-repertoaret.

Tomma har igjennom 15 år stått på utallige scener med flere band. Han leverer nå en enmannspakke som løfter fester med pop og rock. Han kommer med låter fra 70-tallet fram til i dag, og er innom alt fra Bryan Adams og Robbie Williams til nyere popmusikk fra Kygo og Avicii. Derfor treffer han de fleste, og passer til de fleste anledninger. Selv om det er enkelte gamle slagere med i pakken, består repertoaret mest av god rock og pop fra 90-tallet fram til dagens hitlister.

Tomma har et tøft repertoar

Dette er noen av artistene som Tomma spiller musikk fra: Bruno Mars, Bon Jovi, Bryan Adams, Ed Sheeran, Backstreet Boys, Justin Timberlake, Rascal Flats, Pharell Williams, Avicii, Kygo, Walk The Moon, Keith Urban, Toby Keith, Gavin Degraw, Journey, Green Day, Queen, John Fogerty, Elvis og DJ Ötzi.

Tomma er bosatt i Eidskog, men er ikke redd for å reise for å spille. På mindre arrangementer kan han kommer med eget lydanlegg, og kan spille inntil 3×45 min festmusikk.

Oppgrader til duo – to varianter:

Har dere rom for LITT mer trøkk, booker dere partyduoen Tomma og Eirik. Da tar Tomma med seg den gode rockegitaristen Eirik Ulvo – som både tilfører gitarsoloer, koring og entusiasme fra scenen. Ler mer om partyduoen Tomma og Eirik her. Låter som et tøft band – bare billigere!  Se stemningen duoen skapte når de spilte i kalde omgivelser på Skihytta i Trysil i påsken her: 

Syngende Toastmaster

Tomma samarbeider også med artist og entertainer Glenn Luijbregts. Som duoen «Glenn & Tomma» tilbyr de produktet «Den syngende toastmasteren» som setter en spiss på ethvert middagsselskap: Glenn Luijbregt tar oppgaven som toastmaster med stø hånd, og krydrer middagen med fengende og festlige sanger, med Tomma i ryggen som musiker og medvokalist.  

De to kan også komplettere en fest ved å fortsette med god festmusikk videre etter middag, mot et tillegg etter nærmere avtale. Man kan også booke en oppløsning med BÅDE Glenn, Tomma og Eirik. Da har dere bra trøkk til festen!

Be om pris ved å klikke på knappen ovenfor. Husk å skrive inn hvilken artister du er interessert i, og om du ønsker tilvalgspris på duo eller syngende toastmaster!

Tomma

Pianist Tomma har blant annet spilt mye i Trysil, på hyggelige afterskistedersom Cafe Nero og Skiytta.