Pianoentertainer Tomma

PARTYTRUBADUR: Tom Andre Johnsrud – også kalt «Tomma» – er en pianoentertainer som stikker seg ut med en usedvanlig god sangstemme og et tøft repertoar. Han har spesialisert seg på pop og rock fra 80-, 90 og 2000-tallet, inkludert nyere pop-hits. Dette er alternativet for de som ønsker en artist som utstråler kvalitet, har bra trøkk – og som styrer unna det aller mest oppbrukte trubadur-repertoaret.

Tomma har igjennom 15 år stått på utallige scener med flere band og samarbeid. Han leverer nå en enmannspakke som løfter fester med pop og rock. Han kommer med låter fra 70-tallet fram til i dag, og er innom alt fra Bryan Adams og Robbie Williams til nyere popmusikk fra Kygo og Avicii. Derfor treffer han de fleste, og passer til de fleste anledninger. Selv om det er enkelte gamle slagere med i pakken, består repertoaret mest av god rock og pop fra 90-tallet fram til dagens hitlister.

Tomma har et tøft repertoar

Dette er noen av artistene som Tomma spiller musikk fra: Bruno Mars, Bon Jovi, Bryan Adams, Ed Sheeran, Backstreet Boys, Justin Timberlake, Rascal Flats, Pharell Williams, Avicii, Kygo, Walk The Moon, Keith Urban, Toby Keith, Gavin Degraw, Journey, Green Day, Queen, John Fogerty, Elvis og DJ Ötzi.

Tomma er bosatt i Eidskog, men er ikke redd for å reise for å spille. På mindre arrangementer kan han kommer med eget lydanlegg, og kan spille inntil 3×45 min festmusikk.

Oppgrader til duo – med underholdningsinnslag

Tomma samarbeider med artist og entertainer Glenn Luijbregts. Sammen tilbyr de en partyduoen «Glenn & Tomma» som byr på masse energi og god musikk. Disse to kan også komplettere en fest med musikalske innslag under middagen, en rutinert toastmaster – eller kanskje som som programledere i «Underholdningssjefens PartyQuiz Show!»

Be om pris ved å fylle ut svarskjemaet under Booking (klikk her). Spesifisér hvilken artist du er interessert i, og om du ønsker tilvalgspris på duo, syngende toastmaster eller PartyQuiz!

Tomma

Pianist Tomma har blant annet spilt mye i Trysil, på hyggelige afterskistedersom Cafe Nero og Skiytta.