Tomma og Eirik

PARTYDUO: Tomma og Eirik løfter festen i gang!

Partyduoen Tomma og Eirik kommer med keyboard, elgitar og gode backingtracks. Repertoaret er satt sammen for å lage en skikkelig god fest basert på rock og popmusikk, og dette er løsningen for de som vil ha en hæla-i-taket-fest uten å ha plass eller budsjett til å leie inn et helt band.

Pianoentertainer «Tomma» jobber ofte alene. Men nå det skal trøkkes til litt ekstra, tar han med seg sin våpenbror Eirik Ulvo med elgitaren sin, slik at dere også får de riktige rockeriffene og gitarsoler med i pakken.

Tomma er en gnistrende god vokalist, som kan synge alt fra nydelig popballader til store rockelåter. Eirik korer også, slik at de utfyller hverandre fint.

Tomma og Eirik spiller pop og rock

Duoen har et repertoar med mye god pop og rock. De supplerer altså piano- og gitarspillet med gode backingtracks, slik at det låter som et fullt band.  Dette er alternativet for den som ønsker en prisgunstig og moderne, som har et variert og festorientert partyrepertoar. Her er både store rockelåter fra 80- og 90-tallet, kjente klassikere og mer moderne poplåter på spillelista. Duoen har stor tilpasningsevne, så dette passer for et bredt publikum.

Se videoklipp av Tomma og Eirik

Se en video fra afterski tidlig på dagen i Trysil her, og en video av Tomma alene her. Ta også en titt på Facebook-siden til Tomma’s Musikk, her legges det ofte ut snutter fra fester de spiller på.

Tomma og Eirik har stått på utallige scener med flere band gjennom 18 år. De kommer med låter fra 70-tallet fram til i dag, og er innom alt fra gode klassikere fra Creedence og Queen til nyere pop fra Kygo og Avicii. De har naturligvis med en masse allsangvennlig hæla-i-taket-musikk. Derfor treffer de de fleste, og passer til de fleste anledninger. Tomma og Eirik har gode erfaringer med alt fra bryllup via afterski til firmafest. Hovedtyngden av repertoaret spinner rundt god pop og rock fra rundt 90-tallet fram til i dag, men her er også swinglåter og et par flotte ballader med.

Ønsker dere en litt mindre/rimeligere løsning, kan Tomma også bookes som enmannsorkester alene. Les mer her.