Jorunn Undheim duo

Jorunn Undheim er en vokalist med stor sangstemme og sjarmerende utstråling. Hun kan komme til ditt selskap sammen med pianist Bjørge Verbaan, og tilføre arrangementet kvalitet, gåsehud eller feststemning – eller alt på samme kveld!

Jorunn kommer da sammen med sin pianistvenn Bjørge Verbaan. Hann er en dyktig, etablert musiker og produsent i Norge. Begge er profesjonelle utøvende musikere, så her er det god kvalitet over hele linja.

Jorun Undheim og Bjørge Verbaan kan bookes på ulike måter:

1) Middagsinnslag som duo:  30 minutter imponerende minikonsert under middagen eller til aperitiff, skreddersydd for anledningen. Vakkert, imponerende eller festlig – skreddersys til målgruppen.

2) Bryllupsmusikk:  Duoen kan spille din favorittlåt under vielsen, gi en liten konsert til gjestene før middag – og fortsette med festmusikk etterpå!

3) Jazzy-pop underholdning:  Kjente, nye poplåter pakkes inn i en festlig, jazzy musikkdrakt! Kult til taffel, litt sofistikert party eller på et event. For en ekstra kul pakke, tar de gjerne med seg en tredjemann på kontrabass. Tenk Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, for de som kjenner til det konseptet.

4) Partyduo eller -trio:  Duoen spiller kjente poplåter til underholdning og fest etter middag. Oppgrader til at Jorunn tar med seg sin gode musikerkollega Julie Ervik. Da tar Bjørge med seg forhåndsinnspilte backingtracks med bass og trommer, men spiller piano til – og de to spreke damene lager et festlig popshow som både underholder og fyller dansegulvet!

5) Full fest med bandet Flying Business: Fem-manns partyband i toppklasse med Jorunn Undheim i front. Repertoaret består da av fengende pop, soul og discomusikk fra 70- og 80-tallet fram til i dag. Les mer om bandpakken her.

På spillelistene til partytrioen og Flying Business  finner du topplåter fra artister som Adele, Abba, Gloria Gaynor, Tina Turner, Shania Twain, Whitney Houston, Celine Dion, Carola, Lisa Ekdal osv. Mange gode gamle «guilty pleasures» og også nyere topplåter som fyller dansegulvet.

Fra The Voice til Haugtussa

Jorunn Undheim fikk vist seg fram med sin deltakelse i The Voice, hvor hun først ble valgt av Morten Harket som mentor, men senere ble «stjålet» av Madcon-Yosef.  Se video fra The Voice her.  Senere har hun fullført sin vokalistutdanning, og jobber som sangpedagog, artist og flyvertinne (!). Den kompetente duoen har komponert og tonesatt hele Arne Garborgs «Haugtussa» og gitt ut albumet «Der draumar svir», som de turnerer med i høst.  Et fantastisk verk, spør du oss!

Be om tilbud på Jorunn Undheim duo her. Oppgi hvilke varianter som kan passe for dere i meldingsfeltet!

Video av Jorunn Undheim og Bjørge Verbaan

Jorunn har opptrådt som duettpartner med Bjørn Eidsvåg, og hun fikk Maria Mena til å gråte av sin norske tolkning av Mena’s «Home for Christmas». Se her:

Bjørge Verbaan og Jorunn Undheim sitt Haugtussa-prosjekt vitner om kvaliteten på disse to musikerne. Se på dette:

Tilbakemelding Jorunn Undheim Duo:

Vi var veldig fornøyd både med opplegget med rigging og kvaliteten i opptreden. Tilbakemeldingene fra gjestene var at alle var veldig fornøyd med maten, men det var det musikalske innslaget som hadde gjort mest inntrykk!   Jeg så på gjestene at de var veldig berørte av opptredenen, og at det virkelig slo an. Tusen takk til deg som fant  frem til disse artistene og gjorde det mulig at arrangementet kunne la seg gjennomføre i litt spesielle omgivelser.

Vennlig hilsen
Jan Hovdan, Oslo, 5. juni 2020.
(Middagsinnslag ifbm privat selskap i egen stue)

Jorunn Undheim byr sammen med Julie Ervik på showet «Dancing On My Own». Dette konsertkonseptet som kan leveres med Bjørge Verbaan på piano støttet av backingtracks, eller med et fantastisk bra band i ryggen, som her på Herr Nilsen:

Denne fantastiske Korona-videoen var det Bjørge Verbaan og Jorunn Undhaug som produserte, sang og spilte i, sammen med deltakere fra 18 land:

Her kan du se Jorunn Undheim synge Leonard Cohens «Everybody Knows» på sin dialekt, med Bjørge Verbaan på trekkspill og keyboards (norsk tekst ved Håvard Rem):

Jorunn Undheim (Line Schibstad Foto)
Bildene er tatt av Line Schibstad Foto, en fotograf vi kan anbefale.