Flying Business

PARTYBAND: «Flying Business» er et knallbra, femmanns band med Jorunn Undheim i spissen, som fyller dansegulvet med god og variert popmusikk, disco, 80-tallsmusikk, rock og soul. Dette gir en stilig miks med mye god fest- og dansemusikk. Selv om det er bra trøkk i bandet, er leveransen befriende fri for harryfaktor og rølp.

Jorunn Undheim

Vokalist Jorunn Undheim er en proff artist med god sangstemme og full kontroll, enten det er en smektende ballade eller en AC/DC-låt som spilles.   Bandmedlemmene er alle profesjonelle utøvende musikere, under ledelse av Bjørge Verbaan. Så her er det god kvalitet over hele linja.

Repertoaret består av fengende, dansevennlig popmusikk fra de største heltene fra 70-80-tallet fram til i dag. På spillelista finner du topplåter fra artister som Adele, Abba, Gloria Gaynor, Tina Turner, Shania Twain, Whitney Houston, Celine Dion, Carola, Lisa Ekdal, Jackson Five og AC/DC!

Jorunn Undheim ble kjent for mange i «The Voice» i 2016. Hun har sunget mye på events, og har til og med opptrådt som syngende flyvertinne for SAS (derav bandnavnet)! Hun har vært duettpartner med Bjørn Eidsvåg, og fikk Maria Mena til å gråte av sin norske tolkning av Mena’s «Home for Christmas» (se den på YouTube her). Så dette er en artist vi er stolte av å presentere!  Orkesterleder og pianist Bjørge Verbaan er en ringrev i event- og musikalmiljøet i Norge, og ivaretar den gode kvaliteten på bandet med stålkontroll.

Be om tilbud på Flying business ved å fylle ut det lille skjemaet her. Husk å oppgi ønsket band/artist!

Se Jorunn’s duell i The Voice her – hvor Yosef «stjeler» henne etter at Morten Harket må omprioritere.

Tilbakemeldinger

Vi er veldig fornøyd med Jorunn og bandet. De fikk masse skryt. Tror nok vi kommer til å booke dem igjen ved en annen anledning. Så vil jeg også takke deg for fin oppfølging og hjelp!
mvh Maiken & Trond Ramdahl
bryllup på Glenne Gård 31/8 2019
Musikk både i vielse , taffel, middagsinnslag og til dans.

Hei Tom

Takk for veldig hyggelig opplevelse.  Her var det veldig mange gode tilbakemeldinger!  Fakturaen er betalt og vi er veldig fornøyde.  Ha en super julebordsesong, så snakkes vi sikkert snart igjen!
Med vennlig hilsen Philip Thoresen
Daglig Leder, MineDamer&Herrer Thoresen
(julebord på Bølgen & Moi, Aker Brygge)