Flying Business


PARTYBAND: Jorunn Undheim ble kjent for mange med sin gode innsats i «The Voice» før jul.  Hennes partyband «Flying Business» er et knallbra, femmanns band hvor denne herlige vokalistenfår briljere med fire proffe musikere i ryggen. God og variert pop ispedd rock, soul og funk gir skikkelig fest- og dansemusikk. Selv om det er bra trøkk i bandet, er leveransen befriende fri for harryfaktor og rølp. Vokalist Jorunn Undheim er en proff artist med god sangstemme og full kontroll, enten det er en smektende ballade eller en AC/DC-låt som spilles.   Bandmedlemmene er alle profesjonelle utøvende musikere, under ledelse av Bjørge Verbaan. Så her er det god kvalitet over hele linja.

Repertoaret består av morsom, dansevennlig popmusikk fra de største heltene fra 70-80-tallet fram til i dag. På spillelista finner du topplåter fra artister som Adele, Abba, Gloria Gaynor, Tina Turner, Shania Twain, Whitney Houston, Celine Dion, Carola, Lisa Ekdal, Jackson Five og AC/DC!

Jorunn Undheim liveJorunn Undheim har sunget mye på events, og har til og med opptrådt som syngende flyvertinne for SAS (derav bandnavnet)! Hun har vært duettpartner med Bjørn Eidsvåg, og hun fikk Maria Mena til å gråte av sin norske tolkning av Mena’s «Home for Christmas» (se den på YouTube her). Så dette er en artist vi er stolte av å presentere!  Orkesterleder og pianist Bjørge Verbaan er en ringrev i event- og musikalmiljøet i Norge, og ivaretar den gode kvaliteten på bandet med stålkontroll.

Flying Business har en god vokalist i jorunn Undheim

Be om tilbud på Flying business ved å fylle ut det lille skjemaet her. Husk å oppgi ønsket band/artist!

Se Jorunn’s duell i The Voice her – hvor Yosef «stjeler» henne etter at Morten Harket må omprioritere.

Hvis ikke filmen på toppen av siden spiller i din nettleser, kan du klikke her for å se den i Vimeo:
Liveopptak av Jorunn Undheim og Flying Business
Tilbakemelding
Hei Tom
Takk for veldig hyggelig opplevelse.  Her var det veldig mange gode tilbakemeldinger!  Fakturaen er betalt og vi er veldig fornøyde.  Ha en super julebordsesong, så snakkes vi sikkert snart igjen!
Med vennlig hilsen Philip Thoresen
Daglig Leder, MineDamer&Herrer Thoresen
(Desember 2016 etter å ha booket Flying Business
til julebord for kunde på Bølgen & Moi, Aker Brygge)