Express

ExpressDANSEMUSIKK: Express er en pop-orientert trio som stiller med kvinnelig vokalist, en god gitarist og pianist. Begge musikerne synger også, så her er det tre vokalister. Bass og trommer har de med seg «på anlegget», så det høres som fullt band. Bandet spiller variert dansemusikk, pop og rock. De har gitt ut en kritikerrost plate med tolkinger av kjente, dansevennlige slagere.

De to ringrevene Tor Rønningen og Trond Vårli har spilt sammen i Express siden 80-tallet. Men nå har de fått med seg en ny og sprek vokalist, Silja Marie Eklund Johansen fra Årnes. Hun er utdannet artist fra Bårdar-akademiet, har en flott sangstemme, glimt i øyet og et smittende vesen på scenen.

Foruten sine egne, dansbare låter, swing, bugg og countrymusikk, spiller Express også pop og rock fra for eksempel Janis Joplin, Bruce Springsteen, Tina Turner, Pink Floyd, Amy McDonald, Roxette, Katarina & The Waves, en Melodi Grand Prix-medley og mye mer (de har 250 låter på repertoaret). Med andre ord – en veldig dansevennlig trio med fin vokalist og gode musikere.

Express passer for dem som er på jakt etter dansemusikk som ikke bare består av «svensktoppar», men også gode coverlåter fra pop og rock-verdenen. Her får du pose og sekk. Bandet kommer med fullt lydanlegg og spiller 3 x 45 min festmusikk for en overkommelig pris. Her får dere mye for pengene!

Klikk her for å be om tilbud på god dansemusikk fra Express.
Vi har gode lytteprøver på bandet – be om å få tilsendt en link.