Torgny Larsson Band

Torgny Larsson BandPARTYBAND:  Torgny Larsson Band er et band som spiller variert festmusikk i en kombinasjon av egne, fengende låter på norsk og coverlåter av kjente band som passer til fest og dans. Settlista er allsidig og består av både country, rock, dansemusikk, pop, osv. På repertoaret finner du coverlåter av bl.a Hellbillies, Plumbo, Creedence, Lady Gaga, Kim Larsen, Bruce Springsteen, Lumineers, Jokke ++ og mye annet av musikk som slår an på fest.

Bandet kommer fra Kongsvinger-distriktet, og er satt sammen av musikere med erfaring fra viserock, heavy metal, hard rock, pop, dansemusikk osv. Noe som gjør at det her er musikk for enhver smak.

Siden starten i 2012 har bandet varmet opp for Vassengutane, spilt en mengde julebord, 40 årslag, firmafester, bryllup, etc og på utesteder i Hedmark og Innlandet forøvrig.

Bandets mest kjente låt er «Til Dovre Faller» som har over 250 000 streams på Spotify. Låta kan du høre her: https://www.youtube.com/watch?v=lVM1tb-nszc. Ellers kan vi nevne andre egenkomponerte låter som Desperado, Naken, Baby Jeg Vil Danse, Vælkømmin Hem – alle tilgjengelig på Spotify.

Torgny Larsson Band består av Torgny Larsson (gitar/vokal), Per Willy Wang (trommer), Thomas Moen (solo gitar) og Tom Edvardsen (bass).

Be om tilbud på Torgny Larsson band her.

Torgny Larsson Band

Torgny Larsson Band