KLM Trio

KLM-trio er et lettdrevet partyband med popmusikk.PARTYBAND: KLM Trio har spesialisert seg på å spille fengende popmusikkhovedsaklig fra 80-, 90- og 2000-tallet, ispedd enkelte swinglåter. De er et partyband som styrer langt unna Harry-fella – i motsetning til mange band som henger litt igjen i ”gamle dager”.

Proffe musikere
Disse tre guttene er utdannete musikere, og profesjonaliteten merkes i form av utpreget musikalitet da de står på scenen. Trommeslager Åsmund bernhard Knudson var kapellmester for bandet i TV-showene “Skal vi danse” og “The Voice”,  hvor forøvrig vokalist Christer Mørkved var en av deltakerne.

Popmusikk du blir glad av
Guttene beveger seg med humor og glimt i øyet blant mange musikalske høydepunkter: Sting, Donkeyboy, U2, Kurt Nilsen, Michael Jackson, Tom Petty, Duffy, Bryan Adams, Gavin Degraw, Keith Urban, Lenny Krawitz, Big Bang, CC Cowboys og DumDum Boys er noen av dem. Kjent og kjær popmusikk blir presentert med trestemt sang, full innsats og mye kjærlighet. Festdeltakere i alle aldre blir tatt vare på – enten du ønsker å danse eller bare nyte en musikalsk opplevelse.

Lettdrevent band
Trioen stiller med kassegitar, slagverk og bass, og alle tre synger. Takket være at de er godt skolerte musikere, henter de mye musikk ut av den lille besetningen, slik at du som oppdragsgiver får mye for pengene. Et lite band gjør det også mulig med en kjapp opprigg, dersom du har behov for å få inn bandet etter middagen. Det er det ikke alle som mestrer!

Allsidig
KLM Trio har spilt på mange næringslivsoppdrag, og lært at profesjonalitet i alle ledd er avgjørende.  De har også innsett at slike samlinger har stort aldersspenn. Repertoaret består i hovedsak i popmusikk fra hitlistene, men de har også med et knippe swinglåter, slik at alle aldersgrupper kan få en topp kveld med variert festmusikk.

Bandet har base i Oslo, og navnet skriver seg fra forbokstavene til musikerene:

  • Håkon Eivind Larsen – Bass/kor
  • Christer Mørkved – Sang/Gitar/kor
  • Åsmund Bernhard Knutson – Trommer/kor
Utvidelse: Hvis dere ønsker et litt større band, utvider gjerne trioen med en ekstra pianist.
KLM Duo:  Mørkved & Larsen stiller også som akustisk trubadurduo, i anledninger hvor det ikke er plass til et helt band. De kommer da med bass og gitar, og begge synger.

Her kan du høre en lytteprøve på KLM Trio: KLM Demo-medley

Tilbakemeldinger

Hei Tom. Vi er kjempefornøyde!! Christer leverte stemme og stemning under vielsen og hele bandet skapte kjempegod stemning under festen. Et stort pluss at de var så supre å samarbeide med i forhold til finjusteringer mot slutten.  Takk for hjelpen! Vi er veldig glade! Og, jeg er sikker på at KLM trio vil få flere oppdrag etter festen hos oss! 😉

Med vennlig hilsen Eilen Brynnilsrud
(etter bryllup på Festningshotellet Kongsvinger 5. aug 2017) 

Ja, det ble en veldig vellykket fest! KLM sto til forventningene, de var veldig fine både å høre på og å danse til. Variert og bra musikk, og skapte fin stemning og fart på dansegulvet. Perfekt til denne type selskap, også i et relativt lite lokale, og med festdeltakere med stort aldersmessig spenn. Kan anbefales!

Hilsen Bente Otterdahl Møller, Kongsvinger

KLM Trio var et glimrende band. De skapte en utrolig god stemning!!!

Pål Eriksen, Aker Solutions 1. september 2014