KLM Trio

KLM-trio er et lettdrevet partyband med popmusikk.

PARTYBAND: KLM Trio har spesialisert seg på å spille fengende popmusikk, hovedsaklig fra 80-, 90- og 2000-tallet, ispedd enkelte swinglåter. De er et partyband som styrer langt unna Harryfella – i motsetning til mange band som henger litt igjen i «gamle dager». De kommer med en liten, lettdrevet trio, som allikevel gnistrer av utstråling på scenen.

Proffe musikere

Disse tre guttene er utdannete musikere, og du merker fort hvor proffe og musikalske de er når de står på scenen. Åsmund Bernhard Knudson er stadig å finne bak trommene TV-show som «Beat for Beat», «Skal vi danse» og «The Voice».  I sistnevte har forøvrig vokalist Christer Mørkved vært en av deltakerne. Bassist Håkon Eivind Larsen er også mye brukt i bandet på de store musikalene i Oslo, nå sist i «Så som i himmelen». Både Mørkved og Larsen spiller dessuten i det store partybandet «Monument».

Popmusikk du blir glad av

KLM-trio beveger seg med humor og glimt i øyet blant mange musikalske høydepunkter: Sting, Donkeyboy, U2, Kurt Nilsen, Michael Jackson, Tom Petty, Duffy, Bryan Adams, Gavin Degraw, Keith Urban, Lenny Krawitz, Big Bang, CC Cowboys og DumDum Boys er noen av dem. Kjent og kjær popmusikk blir presentert med trestemt sang, full innsats og mye kjærlighet. Festdeltakere i alle aldre blir tatt vare på – enten du ønsker å danse eller bare nyte en musikalsk opplevelse.

Lettdrevent band

Trioen stiller med kassegitar, slagverk og bass, og alle tre synger. Takket være at de er godt skolerte musikere, henter de mye musikk ut av den lille besetningen. Det gir deg som oppdragsgiver mye for pengene. Et lite band gjør det også mulig med en kjapp opprigg, dersom du har behov for å få inn bandet etter middagen. Det er det ikke alle som mestrer!

Allsidig trio

KLM Trio har spilt på mange næringslivsoppdrag, og lært at profesjonalitet i alle ledd er avgjørende.  De har også innsett at slike samlinger har stort aldersspenn. Repertoaret består i hovedsak i popmusikk fra hitlistene, men de har også med et knippe swinglåter, slik at alle aldersgrupper kan få en topp kveld med variert festmusikk.

Bandet har base i Oslo, og navnet skriver seg fra forbokstavene til de tre musikerene:

  • Håkon Eivind Larsen – Bass/kor
  • Christer Mørkved – Sang/Gitar/kor
  • Åsmund Bernhard Knutson – Trommer/kor

Utvidelse: Hvis dere ønsker et litt større band, utvider gjerne trioen med en ekstra pianist.

Lightversjon:  Mørkved & Larsen stiller også som akustisk trubadurduo, i anledninger hvor det ikke er plass til et helt band. De kommer da med bass og gitar, og begge synger.

Klikk her – for å høre en demoinnspilling fra KLM Trio.

I videoen nedenfor ser du trioen i aksjon. Vi presiserer at KLM spiller mye nyere popmusikk, selv om de her fyrer av en klassisk rock’n roll-låt til en gjeng som gjerne ville danse swing:

Tilbakemeldinger

Da er bryllupet overstått og bandet har levert 😊.  Bra musikk, bra trøkk og gjennomgående gode tilbakemeldinger på proffe musikere. Disse bidro til at totalopplevelsen for min datter ble superbra!

Claes Næsheim, brudens far,
Ådalsbruk 22. juni 2019

Hei Tom. Vi er kjempefornøyde!! Christer leverte stemme og stemning under vielsen og hele bandet skapte kjempegod stemning under festen. Et stort pluss at de var så supre å samarbeide med i forhold til finjusteringer mot slutten.  Takk for hjelpen! Vi er veldig glade! Og, jeg er sikker på at KLM trio vil få flere oppdrag etter festen hos oss! 😉

Med vennlig hilsen Eilen Brynnilsrud
(etter bryllup på Festningshotellet Kongsvinger 5. aug 2017) 

Ja, det ble en veldig vellykket fest! KLM sto til forventningene, de var veldig fine både å høre på og å danse til. Variert og bra popmusikk, som skapte fin stemning og fart på dansegulvet. Perfekt til denne type selskap, også i et relativt lite lokale, og med festdeltakere med stort aldersmessig spenn. Kan anbefales!

Hilsen Bente Otterdahl Møller, Kongsvinger

KLM Trio var et glimrende band. De skapte en utrolig god stemning!!!

Pål Eriksen, Aker Solutions 1. september 2014