Kjetil & Michael

Kjetil Nordfjeld og Michael Gavril PARTYDUO: Kjetil Nordfjeld er mest kjent som frontfigur i bandet Christiania. Men i tospann med gitarist Michael Gavril lager de skikkelig fest med pop, rock og god dansemusikk. Når Kjetil & Michael spiller som duo, leverer de en fin miks av god, dansevennlig musikk og tøffe coverlåter for fest og moro.

Duoen har med seg komp på anlegget, så det blir bra nok trøkk å danse til. Kjetil Nordfjeld er en dyktig vokalist, og Michael Gavril spiller de nydeligste gitarsoloer. Selv om Kjetil & Michael heller mer mot «fest» enn «dans» når de spiller som duo, er dette en ideell løsning om du vi ha pose og sekk: God musikk til både dansegulvet – og hæla i taket med tøffe partylåter!

Kjetil Nordfjeld har skrevet mange fine låter selv, for bandet Christiania. På et oppdrag hvor det er ønske om å danse, begynner de gjerne litt mykt med fine låter for parketten – ispedd noen av de egenkomponerte gullkornene. Så dra de på med mer partyfaktor utover natta, og rockeslagere som Splitter Pine, Vill vakker og våt, Tore Tang, Levva Livet dukker ofte opp. Og hvis publikum er klare for det, går ikke duoen av veien for å avrunde med en AC/DC-låt. Så her er spennet stort!

Kjetil Nordfjeld og Christiania

Kjetil Nordfjeld har fartet rundt på Norske landeveier over 40 år som vokalist og låtskriver i Christiania, som har gitt ut fire album. Det første i 2000 og albumet «EVIG VANDRING» kom i 2005. «STERKE SAKER» ble tittelen på bandets 3 plate i 2011. 2012 ble oppsummeringens år, hvor gutta la alle sine beste låter på en samleplate. De fleste låtene bandet gir ut er signert Nordfjeld selv. Under dansefestivalen i SEL, Gudbrandsdalen, fikk Kjetil Nordfjeld fikk GULLSKOEN som årets tekstforfatter med låta ”En gång i livet”.

Her finner du YouTube filmer av noen av låtene til Christiania. Vokalisten er Kjetil Nordfjeld og sologitaristen er Michael (vi gjør oppmerksom på at filmene er av dansebandet. Som duo spiller Kjetil & Michael mer coverlåter av pop og rock):

Gateliv

En mann å stole på

Når lyset slukkes

Klikk her for å be om tilbud på Kjetil & Michael.