Christer Mørkved

Christer Mørkved
Christer Mørkved er en profesjonell trubadur til afterski og fest (Foto: Senjaposten)

TRUBADUR: Når musikalsk kvalitet, sangstemme og formidlingsevne er viktigere enn «rølp og rai-rai» – så er Christer Mørkved rett valg. Denne sympatiske trubaduren plukker ut gode låter og fremfører gode sanger med sjel og smittende spilleglede. Det siste året har Christer Mørkved vært Underholdningssjefens aller mest etterspurte trubadur til afterski.

Christer Mørkved er en skolert musiker fra Finnsnes i Nord-Norge, bosatt i Oslo. Han jobber som vokalist i flere band, blant annet populære «KLM Trio». Han har også gitt ut flere singler. Han gir også konserter med egenkomponert musikk. Se en avisomtale her, og hør noen av hans egne låter på Spotify her.  Men på afterski og andre festjobber spiller han naturligvis først og fremst populære coverlåter som skaper liv, og som passer for anledningen.

Christer Mørkved spiller nyere popmusikk

På repertoaret til Christer Mørkved er det ikke bare de gamle oppbrukte slagerene mange begynner å gå lei av.  90 % av Christers repertoar er fra 80-, 90,- og 2000-tallet – ispedd noen eldre, udødelige slagere. Her finner vi låter fra Ed Sheeran, Bruno Mars, Prince, Bruce Springsteen, Bryan Adams, Stevie Wonder, Elvis, Tom Petty, Keith Urban, Kings of Leon, Sting, Oasis, Michael Jackson – og naturligvis en rekke norske slagere. Christer spiller ikke med «komp på boks», her er alt du hører ekte og levende.

Be om tilbud på Christer Mørkved

Be uforpliktende tilbud på trubadur Christer Mørkved ved å fylle ut det lille skjemaet her. Nedenfor kan du høre et demoopptak av Christer, som en del av KLM Trio.

Christer Mørkved er en god trubadur

Christer Mørkved kan også bookes som en del av KLM-Trio.  Da får dere en profesjonell, men allikevel kostnadseffektiv partytrio med bass, gitar og trommer. Mørkved er vokalist og gitarist i bandet, som spiller mye til mindre firmafester, bryllup, 40-årslag, 50-årslag etc. Les mer om KLM Trio her.

I vinter kan du oppleve Christer Mørkved ofte i Trysil, han dukker opp både på Barbacoa, Skihytta og Spiseriet.