Bendik Nerstad

Bendik Nerstad spiller bra gitar

TRUBADUR: Bendik Nerstad fra Grue skiller seg ut som en ekstra god gitarist. Han kan stille som trubadur alene, som en del av en duo eller fullt band. Som trubadur passer han fint til en fest med voksent publikum som setter pris på både gamle klassikere, countrymusikk og nyere poplåter.

Bendik Nerstad er en singer/songwriter som også gir ut egne plater. Albumet «Neste Sving» fikk en del rotasjon på NRK Innlandet, se videoklipp nedenfor. I 2019 ga han ut låta Materialforvalter, som du kan se musikkvideoen til her:

Men på trubadurjobber spiller Bendik Nerstad i hovedsak coverlåter, i en miks av variert rock, pop og countrymusikk. Han synger fint, spiller gnistrende godt gitar og har et variert og allsangvennlig repertoar. I en setting hvor det er ønske om å danse, kan han også spille med komp fra anlegget, til drahjelp for dansefoten.

Bendik Nerstad har et variert repertoar

På repertoaret finner du gode gamle slagere fra Creedence, Bryan Adams, Springsteen, Hellbillies, Jahn Teigen og Åge Aleksandersen – men også litt mer moderne musikk fra Ed Sheeran, Nathan Carter, Green Day, DiDerre, CC Cowboys, Dum Dum boys etc. På forespørsel tar han gjerne et par av sine egne også, kanskje som et lite innslag under middagen?

Alene, som duo eller med fullt band

Bendik Nerstad er leadgitarist og medvokalist i «Tectyl Rock’n Roll Party» – et veletablert festband som spiller på events over hele landet. Ønsker dere en festpakke med bra trøkk, men som er rimeligere enn et fullt band, kan han stille som en del av Tectyl Partyduo. Bendik er også en del av visepopbandet RUST, hvor han også skriver noen av låtene. Og om det skulle friste med en ren «konsert» med Bendik Nerstad og hans egenkomponerte, norske sanger, kan han by på det også – alene eller med fullt band.

Her er litt lytting.

Se video med Bendik Nerstad og fullt band på NRK Innlandsscenen her:

Hele albumet «Neste Sving» finner du på Spotify her
Hør Bendik Nerstad spille «Den du veit» i hjemmestudioet her

Be om tilbud på trubadur Bendik Nerstad her.

Bendik Nerstad
Bendik Nerstad skriver egne låter, og ga i 2019 ut låta «Materialforvalter»

 

Bendik Nerstad er bosatt i Grue. Han opererer over hele østlandet, men om dere har valgt et av de to flotte selskapslokalene Opaker Gård og Skaslien Gjestgiveri, så ligger de i samme kommune. Da kan dere få ekstra kortreist underholdning!