Don’t Panic

PARTYDUO:  Don’t Panic er en rocka partyduo fra Røros, som lager fest med bra trøkk og allsang til norske og internasjonale rockeklassikere. De stiller med skikkelige, egeninnspilte komp fra anlegget, som låter bra. Dermed er det fullt trøkk fra scenen.

Don’t Panic begynner ofte akustisk, og går over til å spille med komp og fullt trøkk etter hvert som stemningen løfter seg mot taket. Her blir det ofte full afterski-stemning og det er ikke uvanlig med full allsang og dans på bordet.

På repertoaret finner du utelukkende kjente slagere fra et folkelig rock’n roll-landskap. Repertoaret spenner fra Postgirobygget til AC/DC, med mellomlandinger hos Åge Aleksandersen, Creedence, Beatles, CC Cowboys, Jokke, Dum Dum Boys, Status Quo, Proclaimers, U2, Whitesnake, Journey, Neil Young og Bryan Adams.

Duoen har holdt det gående i 10 år, og er godt innkjørt. Med sin lokalisering i Røros kan duoen fint ta på seg oppdrag i Trondheimsområdet. Men de er fleksible, og spiller også nedover i Hedmark/Oppland og mot Oslo. Duoen spiller 3 x 45 min live pluss pauser.

Video

Her finner du en videosnutt på Facebook, og her er et annet mobilopptak fra en real «fest på lokalet»

Klikk her for å be om pris på festmusikk ved Don’t Panic eller tilsvarende.