Sprellemenn

sprellemenn
Sprellemenn er en trubadurduo som «tar rommet»

TRUBADURDUO: «Sprellemenn» har spesialisert seg på å få publikum med seg på allsang og moro. De opererer med trådløse mikrofoner, og inkluderer alle ved å sirkulere i forsamlingen. På den måten blir det ekstra god stemning.

Duoen består av to rutinerte musikere, Ole Martin Iversen fra Romedal, og Tom-Erik Løvrak fra Hønefoss. Begge har årevis av erfaring bak seg, og i tospann er det få som kan konkurrere med duoens bredde og underholdningsverdi.

Sprellemenn kan «alle» kjente slagere fra 70- og 80- tallet og framover. De har hele standardrepertoaret med internasjonale og norske hits innabords, og også en solid dose norsk country a la Hellbillies etc. Er det noen som har ønskelåter de vil synge med på, er det bare å spørre. Nettopp på dette området er de blant de beste i klassen.

De to rutinerte musikerne er begge gode entertainere, og spiller sprudlende, ekte akustisk gitar uten «autokomp» og annet forhåndsprogrammert juks. Sprellemenn kan også levere en underholdende pop-quiz, mot et lite tillegg.

Fyll inn kontaktskjemaet her, for å få et uforpliktende tilbud på Sprellemenn trubadurduoen og annen festmusikk  (husk å oppgi hvilket band/duo du er interessert i).

 

Tom Erik Lovrak
Tom Erik Løvrak er en rutinert musiker.
Ole Martin Iversen får alle med på moroa.
Ole Martin Iversen får alle med på moroa.

sprellemenn Poster