Torgeir og Kjendisen

Torgeir og Kjendisene

PARTYDUO: Torgeir og Kjendisene er eksperter på å løfte fester i taket. Nå kan Torgeir også tilby en lightversjon med en akustisk duo, mer tilpasset Korona-hverdagen med sittende publikum!  Da tar han med seg sin gode sologitarist, og kaller pakken for «Torgeir og Kjendisen»!

Disse gutta har vært på veien en mannsalder, og sett «alt»!  Derfor har Torgeir et stort repertoar av gode historier å fortelle. Dette byr han mer enn gjerne på nå, som det er viktigere å skape hygge ved å kommunisere godt med publikum enn å få folk til å danse på bordet.

Torgeir og Kjendisene er spesialister på allsang

Det er få som har et større og festligere allsangrepertoar enn disse gutta, og som leverer fest med like mye humor og moro. Deres katalog av egne slagere er jo imponerende nok alene. Her kommer klassikere som Kongene på haugen. 20 kg ekstra, Yippi yah yah, Svever, Fyllesyk i dag etc på løpende bånd – i tillegg til coverlåter fra andre norske og internasjonale helter.  Flere av Torgeir og Kjendisene sine låter er streamet over 2 millioner ganger!

Be om tilbud på Torgeir og Kjendisene eller Torgeir og Kjendisen her. Husk å oppgi hvilken av variantene dere ønsker!

Torgeir Hansen er sjef i Torgeir og Kjendisene

Et av stedene hvor mange har opplevd Torgeir og Kjendisene, er på Skihytta i Trysil. Dette bandet er som skapt for afterski!

Torgeir og Kjendisene