Torgeir og Kjendisene

PARTYBAND: Torgeir og Kjendisene er eksperter på å løfte fester i taket.

Det er få som har et større og festligere allsangrepertoar enn disse gutta, og som leverer fest med like mye humor og moro. Deres katalog av egne slagere er jo imponerende nok alene. Her kommer klassikere som Kongene på haugen, 20 kg ekstra, Yippi yah yah, Svever, Fyllesyk i dag etc på løpende bånd – i tillegg til coverlåter fra andre norske og internasjonale helter.  Flere av Torgeir og Kjendisene sine låter er streamet over 2 millioner ganger!

Torgeir og Kjendisene har humor!

Disse gutta har vært på veien en mannsalder, og sett «alt».  Derfor har Torgeir et stort repertoar av gode historier å fortelle, noe han mer enn gjerne krydrer opptredenen med. Derfor blir det alltid en morsom kveld, med både latter, allsang og dans.

Lightversjon ved duo

Til et lite, intimt arrangement, kan Torgeir også tilby en lightversjon med en akustisk duo.  Da tar han med seg sin gode sologitarist, og kaller pakken for «Torgeir og Kjendisen»!

Torgeir og Kjendisene
Torgeir Hansen er sjef i Torgeir og Kjendisene

Et av stedene hvor mange har opplevd Torgeir og Kjendisene, er på Skihytta i Trysil. Dette bandet er som skapt for afterski!

Torgeir og Kjendisene