Tectyl Partyduo

Tom Wangerud og Bendik Nerstad er Tectyl DuoFESTMUSIKK:  Tectyl Partyduo spiller både moderne poplåter, god swingmusikk og norske allsangslagere. Dette er et perfekt alternativ for den som vil ha en rimelig kombinasjon av god dansemusikk og høy partyfaktor. Duoen kan stille med gode backing-komp fra anlegget, og dermed høres ut som et fullt band!

Tectyl Partyduo består av frontigurene i det populære bandet «Tectyl Rock’n Roll Party», Tom Wangerud og Bendik Nerstad. Begge spiller gitar, og alternerer på å synge og kore hverandre. Tom Wangerud er daglig leder for Underholdningssjefen.no, og er ekspert på å lage liv, underholde og skape god stemning. Bendik Nerstad er på sin side en glimrende sologitarist, og krydrer låtene på imponerende vis.

Du kan velge om du ønsker at Tectyl Partyduo kjører pub-/trubadurmusikk helt ekte og levende uten komp – eller om dere ønsker å bidra til dansefoten med bass og trommer. Da kan duoen spille med gode, forhåndsinnspilte komp fra anlegget – slik at det blir fullt trøkk på dansegolvet.

Variert repertoar

Dette er en partyduo som har lagt vekt på å ha godt med dansbar og swingvennlig musikk på repertoaret. Men her er også en god dose med slagere som det er gøy å synge med på, moderne poplåter og klassisk rock med trøkk i.

Tectyl Partyduo kan varte opp med låter fra f.eks Ed Sheeran, Justin Timberlake, Bruno Mars/Mark Ronson, Katy Perry, John Legend, Madcon, Avicii/Aloe Blacc, Bruce, Springsteen, Prince, Pink Floyd, Van Morrison, The Blues Brothers, The Commitments, The Baseballs, Elvis Presley, Chuck Berry, Creedence, Alan Jackson, Hellbillies, Gyllene Tider, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Jokke, Di Derre, Postgirobygget, DeLillos, Bryan Adams, Bon jovi, Eric Clapton, Status Quo, ZZ Top og Deep Purple m. fl.

Oppgraderingsmuligheter og tilvalg

TRIO: Ønsker dere et LITT større band, kan Tectyl Partyduo oppgraderes til TRIO ved at en pianist blir med på laget. Dette åpner for en ekstra musikalsk opplevelse.

FULLT BAND: Men er det rom for full pakke med skikkelig trøkk og et enda bredere repertoar, anbefaler vi å booke fullversjonen av bandet, «Tectyl Rock’n Roll Party band». Da får dere et sterkt 5-manns band som løfter festen i taket! Les mer om bandet her.

UNDERHOLDNINGSPAKKER:
Tectyl Partyduo er Underholdningssjefens egen duo. Det innebærer at duoe enkelt kan kombineres med fine underholdningsprogrammer / middagsunderholdning, for eksempe disse:

Trivselskonserten: Inspirerende musikalsk kåseri om trivsel og arbeidsglede (les mer)
The PartyQuiz Show: Morsom lagkonkurranse og show inspirert av Beat for Beat (les mer)
Musikalske Mellomretter: Duoen kommer inn flere ganger under middagen med fine musikkinnslag.
Musikalsk Toastmaster: Underholdningssjefen leder laffelet med proff hånd, ispedd musikalske perler.
Duo og DJ-kombinasjon: 50/50 DJ og Partyduo gir det beste fra begge verdener!

Be om tilbud på ønsket kombinasjon!  For pris og tilbud, fyll ut det lille skjemaet her!  Husk å oppgi hvilken underholdningspakke dere eventuelt ønsker å kombinere med, så gir vi deg noen alternative forslag!