Tectyl Partyduo

Tom Wangerud og Bendik Nerstad er Tectyl DuoFESTMUSIKK:  Tectyl Partyduo spiller både moderne poplåter, norske allsangslagere, kjente rockelåter og swingvennlig blues & rock’n roll. Denne partyduo’en er et perfekt alternativ for den som vil ha en rimelig kombinasjon av god dansemusikk og høy partyfaktor. Duoen stiller med gode backing-komp fra anlegget, og dermed høres ut som et fullt band. Dette gir bra trøkk!

Tectyl Partyduo passer godt til private fester som feks 40- og 50-årslag, afterski, bryllup og events for små grupper med lite plass eller begrenset budsjett. Evner både å underholde, skape allsangstemning og fylle dansegolvet – hvis det er ønske om dét.

Tectyl Partyduo består av frontigurene i det populære bandet «Tectyl Rock’n Roll Party», Tom Wangerud og Bendik Nerstad. Begge spiller gitar, og alternerer på å synge og kore hverandre. Tom Wangerud er daglig leder for Underholdningssjefen.no, og er ekspert på å lage liv, underholde og skape god stemning. Bendik Nerstad er på sin side en glimrende sologitarist, og krydrer låtene på imponerende vis.

Du kan velge om du ønsker at Tectyl Partyduo kjører pub-/trubadurmusikk helt ekte og levende uten komp – eller om dere ønsker at de hjelper dansefoten med bass og trommer «fra anlegget». Da kan duoen supplere med gode, forhåndsinnspilte komp – noe som kan være fint utpå kvelden når det er sug etter å danse til enda mer trøkk.

Partyduo med variert repertoar

Dette er en partyduo som har lagt vekt på å ha godt med dansbar og swingvennlig musikk på repertoaret. Men her er også en god dose med slagere som det er gøy å synge med på, moderne poplåter og klassisk rock med trøkk i.

Tectyl Partyduo kan varte opp med låter fra f.eks Ed Sheeran, Justin Timberlake, Bruno Mars/Mark Ronson, Katy Perry, John Legend, Madcon, Avicii/Aloe Blacc, Bruce, Springsteen, Prince, Pink Floyd, Van Morrison, The Blues Brothers, The Commitments, The Baseballs, Elvis Presley, Chuck Berry, Creedence, Alan Jackson, Hellbillies, Gyllene Tider, Åge Aleksandersen, CC Cowboys, Jokke, Di Derre, Postgirobygget, DeLillos, Bryan Adams, Bon jovi, Eric Clapton, Status Quo, ZZ Top og Deep Purple m. fl.

OPPGRADERINGSMULIGHETER

TRIO: Ønsker dere et LITT større band, kan Tectyl Partyduo oppgraderes til TRIO ved at pianist Hans Vegard Hals blir med på laget. Dette åpner for ekstra musikalsk bredde.

FULLT BAND: Hvis det er rom for «full pakke» med skikkelig trøkk, anbefaler vi å booke fullversjonen av bandet, «Tectyl Rock’n Roll Party band». Da får dere et sterkt 5-manns band som løfter festen i taket! Les mer om bandet her.

PARTYDUO MED UNDERHOLDNINGSPAKKER:

Tectyl Partyduo er Underholdningssjefens egen duo. Det innebærer at duoen enkelt kan kombineres med et av disse underholdningsprogrammene:

Trivselskonserten: Inspirerende musikalsk kåseri om trivsel og arbeidsglede (les mer)
På Grensen til Allsang: Norske allsanglåter i sekvenser gjennom middagen (les mer)
PartyQuiz Show: Morsom lagkonkurranse og show inspirert av Beat for Beat (les mer)
Musikalske Mellomretter: Duoen kommer inn flere ganger under middagen med fine musikkinnslag.
Musikalsk Toastmaster: Underholdningssjefen leder taffelet med proff hånd, ispedd musikalske perler.
Duo og DJ-kombinasjon: 50/50 DJ og Partyduo gir det beste fra begge verdener!
Sommerfesten: Det er Tectyl Partyduo som er stammen i «Den perfekte Sommerfesten» (les mer)

Be om tilbud på ønsket kombinasjon!  For pris og tilbud, fyll ut det lille skjemaet her!  Husk å oppgi hvilken underholdningspakke dere eventuelt ønsker å kombinere med, så gir vi deg noen alternative forslag!

Tilbakemeldinger Tectyl Partyduo

Kvelden i januar ble akkurat som jeg ønsket meg. Jeg ønsket meg hæla i taket og tenna i tapeten på min 50 års dag, og det fikk jeg – nesten bokstavlig talt! 🙂   Stemningen var TOPP hele kvelden, takket være Tectyl Partyduo som holdt i trådene og fikk dratt oss gjennom kvelden.  Dere har en egen evne til å «se an» folket, det var ingenting som manglet i musikksjanger eller dans – vi fikk alt!  Som min bestemor på 94 år sa kl 01.00, «det er da litt tidlig å dra nå vel!!!»  🙂  Da er festen vellykket! Så tusen takk for en fabelaktig kveld til dere!

Hege A. Holmen
50-årslag 20. januar 2020

Hei Tom! Etter en fantastisk bryllupsfest må vi få komme med litt velfortjent skryt til deg og Tectyl Trio: Dere har blitt rost opp i skyene av gjestene våre, og vi er så glade for at vi valgte dere! Det er tydelig at du legger mye innsats og omtanke i å lage en super kveld! Alt fra lyd og lys til innslag under middagen og musikk utover kvelden fungerte strålende. Med livemusikk fra Tectyl fikk festen en ordentlig kickstart, og dansegulvet var fullt til langt utpå morgenen Vi ønsket oss en skikkelig fest, og det ble det! Igjen, tusen takk for at dere gjorde kvelden helt magisk!

Marthe Sunde
Bryllup 6. juli 2019

Leide inn Tectyl Partyduo på mitt 50 års lag. Er SÅ fornøyd. De skapte stor stemning hele kvelden! Underholdt under middagen, arrangerte PartyQuiz og spilte låter som passet perfekt til oss. Disse gutta er veldig profesjonelle og har en egen evne til å sette seg inn i/tilpasse til kundens ønsker! Bli jo bare glad av å samarbeide med så likanes folk!

Merete Aasvangen
50-årslag, 28. sept 2019

Tectyl Partyduo ved Tom Wangerud og Bendik Nerstad Tectyl Partyduo - også kalt Rust