Trivselskonserten

Underholdningsinnslag med Tom Wangerud
Tom Wangerud er foredragsholder og musiker (Foto: Mona Nordøy)

UNDERHOLDNING MED BUDSKAP:  Trivsel, motivasjon og arbeidsglede har fokus i et underholdningsinnslag som er perfekt på et personalseminar eller en fagdag. Et inspirerende kåseri kombinert med god musikk – gir et meningsfylt underholdningsinnslag. «Trivselskonserten» passer fint mellom fagdag og middag – f eks til aperitiffen.  Men den kan også leveres som et «dinnershow», med flere korte innslag fordelt utover måltidet.

Meningsfylt underholdningsinnslag

Foredragsholder Tom Wangerud, er også musiker. I Trivselskonserten stiller han med en trio på scenen. Innslaget er en lettbent krysning av kåseri og konsert, med fokus på hvordan vi kan hjelpe hverandre å trives på jobb. Budskapet er hentet fra  Wangerud’s foredrag ”En Eventyrlig Hverdag”, men i konsertversjonen ledsages visdomsordene av fengende, egenkomponerte pop- og blueslåter som passer til budskapet.

Rust med Tom Wangerud holder foredrag.

Tekstene handler om livet i tidsklemma, arbeidsglede og livsnytelse. Tekstene sys elegant sammen med budskapet, med fokus på å gi hverandre ros og anerkjennelse i hverdagen, by på positiv energi – og det å dyrke stammekulturen.

Fengende underholdningsinnslag

Låtene er fengende, og det er lett å la seg rive med. Det er slett ikke uvanlig at tilhørerne blir med på å synge i refrengene. Mot slutten avrunder gjerne musikerne seansen med stammekultursangen om «Rødhette og ulven». Denne kommer som en konklusjon av et innlegg om å være én flokk, som har et felles mål og jakter på samme bytte.  Alle kollegene utfordres til å «melde seg på», og erklære at de vil være en del av laget. Og det markerer vi mot slutten av sangen ved å få flokken med på å stemme i et rungende ulvehyl! 🙂   En sikker vinner, og man hører ofte uling i festlokalet langt utover natten.

Dette er et underholdningsinnslag med en dose budskap. Ønsker dere en dypere og mer faglig tilnærming, anbefaler vi foredragsutgaven, «En eventyrlig hverdag», som du kan lese mer om her.

Kombiner med partyband

Dette er rutinerte musikere, som har et stort repertoar. Mot et gunstig tillegg, kan de gjerne engasjeres til å spille festmusikk etter middag. Enten dere ønsker en liten time med hyggelig «pubmusikk» eller full pakke med dans resten av kvelden. Da konverterer bandet til å bli «Tectyl Rock’n Roll Party» (les mer), som spiller god swingmusikk, pop og allsanglåter. Be om pris, her er det storbruksfordeler!

TILBAKEMELDINGER:

Vi i Bibliotekenes Hus hadde gleden av å ha besøk av Tom Wangerud og bandet Rust på «housewarming» i vårt nye bygg. Undertegnede har opplevd Wangerud & Co før og det var ingen tvil hva som var førstevalget ifm husfesten vår. Tom snakker og synger om hvordan et godt arbeidsmiljø må dyrkes frem, at det er den enkeltes ansvar å bidra – og hvordan man relativt enkelt kan gjøre det.

Trivselsforedraget til Tom er ujålete, svært treffende, veldig morsomt og i motsetning til mange andre slike foredrag gir det hva reklamefolk kaller et tydelig etterlatt inntrykk. Vi var om lag 70 medarbeidere og gjester og det har kommet en strøm av positive tilbakemeldinger. Folk gikk rundt i gangene og snakket om undercover trolls, OND-filosofen m.m. dagen derpå. Eller for å si det med et antall kolleger; «dritbra!».

Foredraget ble etterfulgt av en trivselskonsert med bandet RUST. Svært dyktige musikere som fremførte både egne låter og covere til et tettpakket dansegulv.

Så til dere i virksomheter som trenger en vitamininnsprøytning, effektive virkemidler til godt arbeidsmiljø, gapskratt – og soundtracket til en topp fest: Tom Wangerud & RUST leverer alt dette!

Hans Vigen, Bibliotekenes Hus
22. mars 2018

Underholdningsinnslag med musikalsk kåseri
Tom Wangerud og RUST holder foredrag og spiller for Bibliotekenes Hus.

Hei igjen!
Dagen ble fantastisk, og deres opplegg var helt klart høydepunktet! Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på at dette var noe av det bedre folk hadde deltatt på! Takk for deres leveranse, alt ble perfekt!

Med hilsen Hanne Ulsletten
Adm. Direktør, OrbitArena as, 26. jan 2018

Tom Wangerud gir et relevant underholdningsinnslag

Takk for en flott konsert!  Gruppen likte særlig «medarbeidertrollet»!  Ifht vår kulturbygging «Stolt Sterkere Sammen» var budskapet og musikken ei god sammensetning. Så konseptet deres passet fint inn hos oss.  Og «Ulvehylet» hørte vi flere ganger under samlingen dagen etter!

Svein Arne Berntsen,
Senior salgssjef, Tryg Forsikring
Thon Hotel Arena, 3. jan 2017


Takk for en flott opptreden på Maarud Gaard. For meg var dette en meget god opplevelse, en kombinasjon av foredrag og munter musikk, dempet belysning og noe i glasset så fikk dere den timen til å fly unna. Du hadde mye gode poenger og var åpenbart godt forberedt. Du hadde også flotte historier som du delte med oss som gav inntrykk.  Jeg kommer til å ta med meg O.N.D.-filosofien videre  i hverdagen, og den er allerede i bruk. Takk for det tipset!

Bjørnar Frøhaug, Nordea
Maarud Gaard Opplevelser, 15. des 2016

Da har komiteen hatt sitt møte, og vi er enige om at det var et meget vellykket arrangement.. Dere hadde en stigende kurve med gode poeng og treffende sanger. Akkurat passe «alvorlig» uten at det la noen demper på selskapet. Og som tidligere nevnt, den lille konserten mot slutten ga et løft til forsamlingen. Kommer gjerne til å anbefale dere videre om vi skulle få forespørsler om det.

Turid Wettre,  Rådgiver Personal- og organisasjonsavdelingen
Hedmark Fylkeskommune

Tom Wangerud med musikalsk underholdningsinnslag
Stammekultursangen om Rødhette og Ulven har blitt fremført verden over. Her fra et underholdningsinnslag under en gallamiddag på Mauritius.