Tectyl Rock’n Roll Partyband

Tectyl Rock'n Roll Party

PARTYBAND FOR ALLE: «Tectyl Rock’n Roll Party» er et partyband som treffer både unge og eldre festdeltakere i hjertet. Bandet spiller en god blanding av fest- og dansemusikk for enhver smak. Her kan du leie et band som spiller poplåter, 80-tallmusikk, 90-tallshits, allsanglåter og swingmusikk. Stor bredde, sprudlende sceneopptreden og gode musikere gir en fest med mye dans og moro.

I disse spesielle tider, hvor det ikke er naturlig å legge opp til par-dans, har Tectyl også tilrettelagt en festlig allsangpakke, som gjør at dere kan la moroa begynne allerede under middagen. Hvis dere ønsker dette, kan bandet komme inn med en perlerekke av norske og svenske poplåter som alle kan – og dra opp stemningen mens dere fortsatt sitter trygt til bords!

Vårt populære partyband kommer i utgangspunkt med fem manns besetning: elgitar, akustisk gitar, piano, bass, trommer.  Bandet kan også forsterkes med en knallgod, kvinnelig gjestevokalist. 

Musikerne er gode til å få gjestene med på moroa, og repertoaret tilfredsstiller både voksne og yngre festløver. Repertoaret består bare av god festmusikk, en fin blanding av god swingrock, hits fra 80-tallet, gullkorn fra 90-tallet, norske allsangperler og nyere listepop. Dere får gladmusikk fra Postgirobygget, DiDerre, DeLillos, Ed Sheeran, TIX, Katy Perry, Gyllene Tider, CC Cowboys, DumDum Boys, Madcon, Bruce Springsteen, Prince, Pink Floyd, Dire Straits, Grease, Footloose, Elvis, Van Morrison, Bryan Adams, AC/DC og mange flere.

PARTYBAND MED IMPONERENDE GJESTEARTIST

Vil dere ha en skikkelig gullpakke, kan partybandet ta med seg en dyktig kvinnelig gjestevokalist. Vi har flere toppartister å by på. Jorunn Undheim er ofte med, en tøff sangerinne som drar alt fra fine ballader til AC/DC. Lene Kokai, som sang med Alexander Rybak i MGP-finalen i Lisboa og spilte i Flashdance og Så Som I Himmelen mm, kan også bookes med. Stavangerjenta Elisabeth Hamre er en annen, toppkandidat. Hun har jobbet som sanger på Color Magic/Fantasy og har en fantastisk sangstemme. Booker dere topputgaven med en kvinnelig gjesteartist får dere mer popmusikk, fra artister feks Adele, Katy Perry, Tina Turner, Celine Dion og Carola. Denne bredden er det få andre partyband kan matche!

På bestilling kan partybandet komme inn med ett eller flere fengende innslag under middagen, og dra opp stemningen allerede før måltidet er ferdig. Se et videoklipp her:


Bandet har vært oppvarmingsband for Smokie to ganger, varmet opp for Samantha Fox, vært backingband for Gry Jannicke Jarlum og tatt over dansen som partyband etter Dance With A Stranger. Ellers har de levert hundrevis av vellykkete festjobber gjennom 15 år.

PARTYBAND FOR TO GENERASJONER

Bandet passer godt i et selskap som ønsker høy stemning, gjerne med danseglade tilhørere. Musikken slår aller best an i målgruppen 30–60 år. I et 40- eller 50-årslag er dette helt innertier, og på en firmafest med et blandet/voksent publikum. Det dansevennlige repertoaret gjør vårt partyband perfekt for julebord og bryllup. Tectyl kan levere en helaftens dansefest (3×45 min), men kan også stille med en ren, konsertpakke på høyoktan.

TECTYL KAN BY PÅ MIDDAGSUNDERHOLDNING

Tectyl Rock’n Roll Party er stammen i flere av Underholdningssjefens eventpakker. Det innebærer at du ved å booke vårt partyband også kan få fin middagsunderholdning mot et lite tillegg. For eksempel:
PartyQuiz show  – lagkonkurranse inspirert av Beat for Beat etc.
På Grensen til Allsang – allsangshow med (eller uten) tekster på storskjerm
Syngende Servitører – med syngende servitører under middagen
– Syngende Toastmaster – kombinert med partyband
– Musikalske mellomretter – i form av flere tøffe musikkinnslag gjennom måltidet.

Tectyl er et sprekt partyband

MER VIDEO:
Klikk HER for å se en video hvor Tectyl komper fire artister fra Showbøck på Vestlia Resort.
Klikk HER for å se bandet spille på  «fest på lokalet» med 50-tallstema.

Be om et uforpliktende tilbud på vårt eget partyband HER.

TILBAKEMELDINGER

Tusen tusen takk for en helt eventyrlig stemning og opptreden i bryllupet vårt🤩 vi er helt i ekstase. Så utrolig mye god musikk! Dere skal vi anbefale videre på det sterkeste. 
Beate & Ole-Martin, Rud Gård på Spikkestad 27. Aug 2022

Hei!  Vi hadde en fantastisk kveld sammen med dere. Dere var så flinke til å dra i gang festen og skape stemning. Og masse god musikk. Har i etterkant fått bare kjempe positive tilbake meldinger og gjestene koste seg veldig. Tusen takk!

Siv Jepsen, Sølvbryllup Sandvika 10. feb 2018

Samtlige 134 gjestene var innom dansegulvet og svingte seg i sine pensko og pådro seg gnagsår :-). Tectyl Rock’n Roll Party Band rocka hele Forbundet og dansegulvet var fullt gjennom hele kvelden. Det var akkurat det vi ønsket å få til, helt herlig var det!!  Nok en gang tusen, tusen takk for hele pakka – fra administrering av det tekniske, veiledning, fantastisk underholdning og partyband.

Med vennlig hilsen Lena M. Olsen, Fellesforbundet
26. jan 2017 – Thon Hotel Oslo Airport

Hei igjen og nok en gang tusen takk for fantastisk musikk på lørdag! Vi koste oss såå mye! 😃  Tectyl Rock’n Roll Party, med gjesteartist Lene Kokai, var svært profesjonelle med full oppfølgning helt fra dagen vi booket dem, til festen var over. Spesielt takk til Tom som kom med gode råd og anbefalinger hele veien hva gjaldt gjennomføring av festen, låtvalg og diverse. Talentmessig var de profesjonelle helt ut til fingerspissene, hvor de spilte fengende låter for alle aldersgrupper, noe som gjorde at dansegulvet var i bruk til enhver tid. Vi kan absolutt anbefale Tectyl Rock’n Roll Party med gjesteartist Lene Kokai på det sterkeste! Hilsen fornøyde party-arrangører. 

Mvh. Martine Carlsen
arrangør av 50-årslag på Brandbu  29. april 2017

Tom Wangerud i TectylHei Tom
Fantastisk glad for hva dere får til for oss i If, og hvor profesjonelle dere er. The PartyQuizShow ble en flott start på en helt uforglemmelig kveld, og du og Lene med Tectyl Rock’n Roll Party skaper en utrolig god stemning!  Hils gjengen og takk for en solid og profesjonell gjennomføring!

Hilsen Odd Magne Skånseng
Leder Partnerservice Conquest Norge,
IF skadeforsikring
etter å ha bestilt PartyQuiz, konferansierer og partyband 18. mars ’17.

Hei.
Tusen takk for at dere var med på å lage en fantastisk fest i går!  Har fått masse positive tilbakemeldinger fra kollegaer, og alle storkoste seg! Mange fikk virkelig svingt seg i går, og jeg kjenner det selv i føttene.  Håper dere også koste dere, og at det var en fin kickstart på julebordsesongen!

På vegne av hele festkomiteen,
Kjersti Swift, Mills Drammen

Hei Tom! Takk for en hyggelig kveld dere var med på å bidra til på Gardermoen med god musikk og underholdning. Alle var veldig fornøyde!

Anne Kersti Mo,
Matriellselskapet AS (NSB), Okt 2016

Takk for en utrolig flott jobb spillejobb du, Tectyl og Lene Kokai gjorde på lørdag under vårt 2×50 årslag. Vi storkoste oss, og det gjorde alle våre gjester også. I tilbakemeldinger fra dem blir dere rost opp i skyene, alle var fornøyde med musikken, sangene og at det var «live». Det synes at dere koser dere når dere spiller sammen!  Takk også for at dere bidro med musikk under middagen, og at pianisten spilte bursdagssangen. Som en av gjestene sa det «dette er jo mer enn bare dans, det er også en konsert».

Dag Hveding, Drammen

Super fest!
For andre gang ble festen en suksess med Tectyl Rock’n Roll Party! Du/dere er supergode partyfiksere. Tilbakemeldingene strømmer på – og de er rett og slett TOPP!! Vi satser på Tectyl ved en senere anledning også!

Liv Kari Bjerke Sagen,
HR-rådgiver NSB

Hei.
Vi vil bare takke dere for at dere var med på å skape kjempegod stemning i bryllupet vårt på Villa Malla! Vi er veldig glade for at vi valgte dere! Dere satt virkelig prikken over i’en på en perfekt bryllupsfest! Vi har bare fått utelukkende positive tilbakemeldinger fra gjestene, og dere kommer garantert til å få (og har kanskje allerede fått?) henvendelser fra gjester i bryllupet, og fra andre bekjente som ikke var i bryllupet, men som har fått med seg hvor god stemning dere lagde. Tectyl Rock’n Roll Party er et naturlig samtaleemne hver gang det snakkes om bryllupet vårt!

 Hilsen Kjersti og David Swift

Hei Tom.
Må bare si at er det noen som skal takke her så er det vi som sto i bresjen for denne hemmelige gaven. Det er altså en så stor fornøyelse og være medansvarlig for dette da vi hører alle de positive tilbakemeldingene som kom på kvelden og i etterhånd. Folk var så med på notene, og det var vel det dere også opplevde vil jeg tro. Jeg hørte folk kommentere både underveis og i etterkant hvor bra de synes det var… Fulltreffer, tror jeg vi kan si. Og jeg er helt sikker på at du og Tectyl-bandet har fått en del nye tilhengere etter den kvelden. Så igjen; TAKK til DEG, TAKK til bandgutta og TAKK til Trond (komiker, red.anm.)  for at dere gjorde kvelden så fortreffelig for jubilanten og oss gjester.  Skal hilse til jubilanten da jeg treffer henne i morgen – vet at hun er veldig, veldig fornøyd med arrangementet.

 Hilsen en superfornøyd Brit Høgberg
(etter å ha bestilt humor, viseinnslag og Tectyl til et 50-årslag)  

Tectyl PartybandFOR en fest, og FOR en underholdning! Skulle så veldig gjerne ha opplevd den igjen. Dette var megabra!

Hilsen Heidi Dragonmoen, 8. april 2014

I vårt 4×40 årslag ønsket vi en skikkelig fest, og fest ble det takket være Underholdningssjefen Tom Wangerud og Tectyl Rock’n Roll Party. Vi kan jo feste, men Tom ga uvurderlige råd fra sine mange arrangementer. I Kolben på Kolbotn fikk vi nesten 60 gjester opp på dansegulvet etter maten. De spiller musikk slik at alle kjenner det rykker i dansefoten. FOR EN FEST!

Tusen takk, Tom! Hilsen Guro, Fredrik, John og Knut, Kolbotn.

Jeg må få takke dere for en fantastisk kveld. Dere var helt RÅ, karer med godt humør og kjempeflott musikk. Tusen takk!

hilsen Atle Dyrøy, 7sterke 

Tectyl skapte en super stemning fra første sang. Ikke ofte en opplever partyband med så mange dyktige musikere som samtidig synger bra.

 Peter Fekete, Rescon Mapei

 Dere var helt KONGE! Tusen takk skal dere ha!

 Freddy F, Lutvann Leir, Forsvaret

Fantastisk! For en stemning dere lagde i vårt bryllup! Storfornøyd fra start til slutt!!!

Anne Lilleaas, nygift

Jeg er så glad for at jeg fikk Tectyl i 40 års gave. Det var mye folk på dansegulvet hele kvelden. Ikke så rart, for Tectyl spiller kjempemorsom musikk. Vi likte godt den oppbygningen de gjorde. Venninnene mine var litt bekymret for at foreldregenerasjonen skulle syns musikken var bråkete. Men da jeg så min gamle nabo på 70 år svinge kona til AC/DC utpå natta, skjønte jeg at dette virkelig var velykket!

 Hilsen Kirsti Skjæran

Hei, og takk for bra gig på julebordet vårt! Bare godord å høre fra øvrige festdeltagerne også. Så godt som fullt dansegulv hele kvelden taler jo også i deres favør! Hyggelig bekjentskap med Kjersti Gulliksrud ble det også.

Hilsen Geir Hoel Arnesen, Statistisk Sentralbyrå

Tectyl er et partyband med stor bredde og musikk for to generasjoner
Tectyl er et partyband som leverer smittende spilleglede fra scenen. Foto: Mona Nordøy
Tectyl Rock'n Roll Party er et av våre beste partyband
Mange udødelige rockeklassikere på repertoaret. Foto: Mona Nordøy
Tectyl Rock'n Roll Party er et av våre beste partyband
Publikum lar seg ofte rive med i på allsangen. Foto: Mona Nordøy