Julebord med allsangfest

Julebord med allsangfest
JULEBORD MED ALLSANGFEST:

En perfekt løsning for et julebord med smittevern-tiltak! Når vi ikke kan danse sammen, så får vi heller lage det skikkelig gøy rundt bordet! En god duo, trio eller et helt band kommer inn under middagen med fengende julemusikk, og får med seg gjestene på glad allsang. Først noe litt vakkert og stemningsskapende – etter hvert mer og mer sprudlende og festlige låter – og til slutt går musikerne over til å spille festlige norske og internasjonale poplåter som alle kan være med på.

Når vi som et smittevern-tiltak ikke får lov til å danse sammen, kan vi i hvert fall ha det kjempegøy med å synge og kose oss rundt bordene. Vårt julebord med allsangfest er veien til en god fest allikevel!

Vi kommer med en duo, en trio eller et helt band – avhengig av budsjett og plass i lokalet. Musikken besørges av musikere fra Underholdningssjefens eget partyband, Tectyl Rock’n Roll Party.

På Grensen til Allsang – Christmas Special

Programmet er en variant av vårt eget program «På Grensen til Allsang», naturligvis inspirert av «Allsang på grensen». I denne varianten med julebord med allsangfest, har vi håndplukket juleklassikere som setter den rette stemningen. Først litt fint og vakkert, men etter hvert mer festlig. Vi begynner ofte litt koselig, med litt «Glade Jul» «When you wish upon a star» etc, men ganske snart drar de flinke musikerne opp feststemningen litt, og får oss med på opprocka versjoner av  «Rudolf er rød på nesen», «Julenissen kommer i kveld», «Rocking Around the Christmas Tree»,  osv.

Ikke bare julesang

Før publikum rekker å gå lei av julemusikk, glir musikeren sømløst over til å spille mer generell popmusikk med høy singalong-faktor. Vi tilpasser låtvalget etter målgruppe og alderstrinn, men de som har vært mye brukt er låter som Idyll, Jovial, Jenter, Tigergutt, Splitter Pine, Sommartider, Oa hela Natten, I natt är jag din, När vi två blir en, Levva Livet  osv. Låtvalget kan tilpasses aldersgruppen på arrangementet, og internasjonale låter kan også plukkes frem. Hva med «Always look at the Bright side of Life», «Country Roads», «Another brick in the Wall» eller «Hey Baby – if you be my girl»?

Julebord med allsangfest – og tekstene på storskjerm!

Vi har utarbeidet et flott slideshow som tekstene komme opp på lerret/storskjerm bak musikerne mens alle synger. Dette er mye mer sosialt enn at folk sitter og leser ned i et teksthefte. Men er det ikke plass for lerret og projektor, kan vi også la det være helt enkelt og uformelt, og satse på at de fleste kjenner alle disse refrengene kjempegodt.

Etter middag kan dere velge om dere ønsker at musikerne fortsetter en time til, med fengende festmusikk for alle aldre, mot et mindre tillegg. Repertoaret består da av god hyggemusikk i form av, kjent popmusikk fra 80- og 90-tallet, rock og nyere pophits.  Dette gir dere en fullkommen helaften!

Stemningssettende julefortelling

Dersom dere skal ha et julebord av den typen hvor det er ønske om å få høre noe fint, meningsfyllt og svært stemningsskapende – og det er en forsamling hvor det er mulig å beholde full oppmerksomhet i 10 minutter – kan vi by på en fin, mordene julefortelling. Vokalist og tekstforfatter Tom Wangerud har skrevet den rørende historien «Englene i Palmitos Park», som har et vakkert og jordnært budskap om å stille opp for noen som trenger det i en vanskelig stund. Historien har et godt julebudskap fra om å være medmenneske i moderne tid, og man skal være relativt avstumpet for ikke å kjenne at nakkehårene reiser seg og julestemningen siger inn når historien lander mykt i en tolkning av «Silent Night».  Men det er valgfritt å ta med denne, og vi benytter den ikke i større selskaper hvor alle har vært på «vorspiel».

Lightversjon for lite selskap – eller DeLuxe-utgave for stort?

Ved mindre grupper, kan altså programmet gjennomføres med en duo eller trio. Men om dere vil toppe pakka, syr vi sammen et program med full band, og kan også ta med en knallgod, kvinnelig gjesteartist for enda større musikalsk bredde.

En komiker med på laget?

Ytterligere et tilvalg, kan være at vi stiller med en god komiker som passer for et julebord, Denne byr da på en 20 minutters lattervekkende standup underveis i festen. Vi har et nettverk av komikere som stiller i prisklasser fra 7000 kroner og oppover.

Be om priser her, og oppgi hvilken variant som passer for dere!