Jugenissen

Nissen har mye morsomt å fortelleJULENISSEKOMIKER: Tenk om selveste Julenissen står for standupunderholdningen på julebordet!  Vel, det er ikke julenissen som kommer, men selveste JUGEnissen som ramler uventet inn. Han gir gjestene en regle med elleville skrøner fra sin fargerike ferd fra stue til stue.  La ham gjerne overrekke en gave til «årets medarbeider», en som går av med pensjon, eller noen som bare fortjener en ekstra påskjønnelse for god innsats.Vi er stolte av å presentere landets første standup julenisse!

JugeNissen er vår egen standup-løsning skreddersydd for julebord. Han gestaltes av den komiker og revyartist Trond Eng fra Kongsvinger. Eng har i en årrekke gjort seg bemerket som et komisk talent i Glåmdalsrevyen og Hokåsrevyen, men også i seriøse roller – som for eksempel som julenisse i famileforestillinger.

Humoren foregår på bred og fin Hedmarksdialekt. Dette faller seg helt naturlig, ikke minst siden dialekta ikke er så fjern fra den julenissen vi kjenner fra Sigbjørn Johnsens «Snikker Andersen». Humoren er frodig, folkelig bygderevy-humor, som passer fint ved en slik uformell anledning.

Kombinér med band
JugeNissen kan bookes som et selvstendig komikerinnslag, eller i en gunstig, komplett pakke, for eksempel sammen med vårt beste festband, Tectyl Rock’n Roll Party. Da blir det komikk, swing, rock’n roll og 80-tallslagere for alle penga! Send en forespørsel på Jugenissen her.

Julenissen som komiker