Herregårdsmord

HERREGÅRDSMORD: Et mordmysterium under middagen i beste Agathe Christie-stil. Med en morder i blant oss! Dette er en selskapslek som angasjerer alle.

«Herregårdsmord» er et morsomt rollespill der gjestene selv tar del i moroa. Med bistand fra en engasjert instruktør, leker dere gjennom middagen med latter, overraskelser og avsløring av skjulte talenter. I våre mordmysterier løser kollegene selv gåten – gjennom improvisasjon, diskusjon og taktikk.

Et Herregårdsmord begynner med at en instruktør møter gruppen før middag, og forklarer hva som skal skje. Alle får tildelt sin rolle, og en konvolutt med instruksjon om sin rollefigur. Der ligger også egne oppdrag som skal utføres under middagen. Så er det klart for forretten, og dere er garantert at praten og latteren går av seg selv hele kvelden!

Her avsløres skjulte talenter
Her avsløres skjulte talenter

Alle deltar på det nivået de er komfortable med, man trenger ikke være noen skuespiller for å ha det moro. Etter innledningen begynner vi på forretten, mens deltakerene tar fatt på de oppdragene de har fått i konvolutten. Det kan være å finne ut hva som skjedde, og hvem man skal spørre. Noen er kveldens tyv, noen skal prøve å presse ut informasjon fra andre osv – alle har ting som skal utrettes. Hver deltaker sitter på unik informasjon som man kan bytte mot annen informasjon. En i gjengen er morderen, og skal naturligvis spille uskyldig ved å være like interessert i å samle informasjon som de andre. Jo mer informasjon du klarer å samle inn, desto nærmere er du å ha løst oppgaven. Deltakerne får virkelig testet ut både samarbeidsevne, forhandlingskunst – og hvor høyt det er mulig å le sammen!

Leken og middagen fyller kvelden, hyggestunden strekker seg gjerne over 2,5-3,5 timer. Den profesjonelle instruktøren er med hele veien, men har en nøytral rolle – det er dere selv som er i fokus under kyndig veiledning.

Vårt Herregårdsmord leveres i samarbeid med firmaet Mordmysterium AB, som har levert denne typen aktivitet til svenske slott og herrgårder i en årrekke. Derfor gjennomføres leken på svensk – eller engelsk, hvis du har internasjonale gjester.

Hvem er morderen?
Noen synes alltid det er gøy å leve seg skikkelig inn i rollen. Det skaper mye moro!

 

EN TILBAKEMELDING

Hei, og takk – dette var meget vellykket! Takk for samarbeidet og god helg 😊
Mvh Siri Stormoen, Konfliktrådet

Hei!
Ønsker bare å si at gjestene STORKOSTE seg i går kveld. Mordmysteriet var supermorsomt og veldig annerledes enn de noe de noen gang har vært med på. Dette var meget vellykket!

Beste hilsen Lena Gaard,
bookingansvarlig på Opaker Gård

 

Vi kommer dit du er. Men om du vil ha forslag, så er dette noen flotte steder man kan kjøre Herregårdsmord på: Kongsvinger Festning, Opaker Gård og Maarud Gaard