Viser og humor

Eva Vermundsberget er en rutinert sopran

UNDERHOLDNING MED STIL: En komiker og en skolert sopran – sammen! Sopran Eva Vermundsberget og entertainer Øivind Roos har laget et program med nydelig sopransang, flotte viser og lun humor. En krysning av høy musikalitet og humoristiske sleivspark gir en underholdningspakke som treffer bredt. Dette setter prikken over i’en på ethvert pyntet selskap.

Programmet heter «Viser og Humor», og fremføres av to meget rutinerte artister. Eva Vermundberget er klassisk skolert sopran, mens Øivind Roos har viet sitt liv til revy og musikaler.  Roos akkompagnerer Vermundsberget med piano og trekkspill, og syr det hele sammen med lun humor og morsomme anekdoter.

God musikk og lun humor

Eva Vermundsberget imponerer blant annet med sterke tolkinger av Edith Piaf og en klassisk Griegromanse, mens Roos fronter innslag fra Erik Bye, Prøysen og Taube. Roos er, foruten å være en god musiker, også komiker. Dermed kan duoen by på både fornøyelige latterinnslag og musikalske nakkehårsreisninger. Så her blir det god underholdning også for den som ikke er like opptatt av den flotte musikken. Artistene stiller naturligvis i finstasen, med kjole og dress.

Programmet kan vare fra 25 til 45 minutter etter ønske. Siden artistene har kraftfulle stemmer, og fyller lett et rom med 60-70 gjester uten mikrofoner. Ved større anledninger syr vi sammen en pakke med lyd og lys – hvis det er behov for dette.

Fransk aften med Eva Vermundsberget og Øivind Roos

Duoen tilbyr flere fine tema-programmer som kan samkjøres med serveringsstedet og danne en rød tråd gjennom middagen. De kan f.eks by på en «Fransk aften», hvor kjøkkenet disker opp med franske retter – og musikerne byr på «musikalske mellomretter» fra Frankrike.

Hør gjerne en lydprøve av Eva Vermundsberget her.


En tilbakemelding:

Vi var svært fornøyde – Øyvind har god kunnskap – og er en glimrende formidler av både budskap og humor. Høydepunktet var nok halvtimen i vinkjelleren med Øyvind og Eva, hvor vi ba om – og fikk – Puccini fremført to ganger!  Intimt og svært hyggelig.  Opplegget vi hadde vil nok passe for langt de fleste. Du vet det er bra når du får frysninger nedover ryggen.  Gi Eva og Øyvind Ro(o)s for en kjempeinnsats. Og bruk meg gjerne som referanse.  GODT JOBBET!!!!

Christer Larsson,
Salgssjef, Danske Finans