Idéliste over aktiviteter

OVERSIKT: Vi tilbyr en rekke små og store aktiviteter, enten målet er teambygging eller bare å ha det moro sammen. Her er en «shortlist». Klikk på linkene for å lese mer, eller fyll ut kontaktskjemaet her, så kommer vi opp med et forslag og priser!

PARTYQUIZ SHOW
Gode artister styrer en fengende lagkonkurranse fylt av sang og musikk – i bakkant av middagen. Oppgaver, bilder og filmklipp presenteres på storskjerm. Og mens deltakerne løser oppgaver, lager artistene show med god festmusikk. 

ACTION TRACK
Lagene får utdelt en smarttelefon, hvor dere fortløpende får morsomme oppgave og instruks om hvor dere skal gå videre. Dere løser kreative utfordringer og tar morsomme bilder underveis.

JAMES BOND ACTION TRACK
Deluxeutgave av Action Track. Konkurransen kommer med artister som synger imponerende låter fra Bond-filmene underveis! Her er flere av oppgavene byttet ut med spionleker og tekniske «gadgets», lagene må finne ut hvor James Bond holdes fanget!

SIGNUM GRATA – JAKTEN PÅ KRYPTOGRAMMET
Rebusløp som tenner konkurranseinstinktene. Et «Kryptogram» skal fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny oppgave løses, som viser vei til neste oppgave. Første lag som knekker koden, kan låse opp kisten – og får innholdet!

ESCAPE BOX
Hvert lag får en mystisk sort koffert som er låst. Dere må jobbe sammen om å løse er rekke finurlige oppgaver for å låse seg lenger og lenger inn i boksen på én time. Morsom hjernetrim for lag.

PÅ GRENSEN TIL ALLSANG
To utadvendte artister drar med seg hele selskapet på allsang med kjente poplåter i bolker gjennom middagen. Tekstene kommer opp på storskjerm slik at det er lett å følge med. Kan kombineres med at musikerne spiller festmusikk videre etter middag

HERREGÅRDSMORD
Rollespill som foregår over en bedre middag. En instruktør møter dere til aperitiffen, og orienterer om opplegget. Alle får utdelt sin rolle, og noen replikker: Et dødsfall har inntruffet – hvem er den skyldige?  Her blir det i hvert fall ikke noe problem å finne på hva man skal snakke om!

MORD I WIPOW AS
Mordgåte som løses i lag, med utdelte mobiltelefoner hvor dere får fortløpende ny info. Dere skal klekke ut hvem som sto bak det overraskende drapet på dagligleder i Wipow AS. Spennende krimgåte før middag.

ESCAPE BOX
Hvert lag skal knekke underfundige nøtter – for å finne kombinasjonen som åpner neste nivå i en mystisk, sort koffert. Hvem er smartest, og knekker koden ila 1 time – f. eks til en kald øl?

FILMFESTIVAL med OSCAR-GALLA
Hvert lag får utdelt et kamara og rekvisitter. Dere skal spille inn en scene fra en kjent film! Lagene skal lage manus, planlegge og spille inn. Så videreforedler vi filmene, mens dere gjør klar for middag. Festmiddagen fylles med underholdning, og til slutt; visning av filmene med tilhørende Oscar-nominasjoner! Hvem blir årets skuespiller, årets regissør osv?

OLABIL LØP – MED RALLY
Lagene får utdelt materialer, hjul og verktøy. Hvem bygger den tøffeste og raskeste Olabilen! Musikk og moro mens dere bygger, før vi er klare for Finnskog Rally!  Vi kjører om kapp med speakertjeneste, lydeffekter og rock’ roll.

MELODI GRAND PRIX – LAG FIRMAETS VISJONS-SANG!
Gruppene får i utfordring å dikte hver sin sang om bedriften. De får tildelt kjente pop-melodier de skal skrive tekst til.  Deltakerne får noen stikkord vi ønsker de skal få med i sangen – for eksempel bedriftens visjon og verdier. En musiker bistår med å få rim og rytme til å gå opp.  Så er det klart for Melodi Grand Prix!  Gruppene fremfører for hverandre, akkompagnert av våre musikere, og det beste bidraget feires med brask og bram!

PRISER
Pris oppgis på forespørsel. For at vi skal ha den informasjonen vi trenger, fyller du raskt inn kontaktskjemaet her, så kontakter vi deg for et uforpliktende tilbud!