Signum GrataMORSOM KONKURRANSE: «Signum Grata – Jakten på kryptogrammet» er en aktivitet som gjennomføres rundt omkring på hotellet. Samarbeid, kreativitet og konkurranseinstinkt er stikkord for denne leken, som er inspirert av Da Vinci-koden.

 

Et «Kryptogram» skal fylles med 9 siffer. For hvert siffer må en ny oppgave løses – en kode knekkes. Løsningen på koden viser vei til neste oppgave, og lagene får som regel full tenning på å komme seg videre. Oppgavene er svært ulike – noen lette, noen vanskelige, noen quiz-inspirert, noen praktiske. Det gjelder å bruke hele lagets sterke sider, være observante og løsningsorienterte.

Hvert lag består av 4–6 personer. Lagets evne til å samarbeide er avgjørende for å komme frem til løsningen.  Aktiviteten starter i plenumssalen, hvor vi har satt inn to store skattkister med hengelås. Rebusløpet rundt på hotellet gir ledetråder til hvordan dere kan få åpnet kodelåsen på kistene. Første lag som knekker koden, kan låse opp kisten – og får innholdet!

Smittevernet er ivaretatt

Signum Grata er tilpasset smittevernreglene, bla. ved at alt utstyr renses mellom bruk, og antiback settes frampå alle posten.

Lekens varighet er ca 1,5–2 timer. Aktiviteten ledes av Cockpit Event, som har årelang rutine på kostnadseffektive teambyggingsaktiviteter.  Dette er en aktivitet som gir mye energi og moro til en gunstig pris. Vi kommer med all med bemanning, rekvisitter og fine premier.

Fyll inn skjemaet her for et uforpliktende tilbud (husk å skrive inn ‘Signum Grata’ under ‘type underholdning’).

signum-_grata_logo