Ole Kristian Ruud

Pianoentertainer Ole KPIANOTRUBADUR: Ole K er en rutinert og allsidig musiker som lager skikkelig liv. Han kan stille med både piano og gitar – derfor liker vi å kalle han for «Norges fremste trubanist!». Resten av bandet har han med seg på en PC. Dermed kan han dra i gang låta på pianoet, og fyre av en fet gitarsolo når det er tid for det

Ole K opptrer med trådløs mikrofon, og når ikke er pianotrubadur, men har hengt på seg gitaren  – tar han gjerne en runde rundt i lokalet og får folket med seg på moroa.  Leveransen preges av en utadvendt artist med bra trøkk og høy allsangfaktor. Han har et enormt repertoar å plukke fra, her kommer alt du kan drømme om av kjente slagere, countrylåter, norske hits, dansemusikk, rockelåter og også nyere pop-hits.

Ole Kristian Ruud har spilt musikk i hele sitt liv, og er til daglig frontfigur i partybandet Borderland. Men på ukedager og i ledige helger tar han pianobar-jobber på hoteller og lager fest i private lag alene. I vinter har han hatt en mengde oppdrag som pianotrubadurpå Storefjell, til stor glede for ski- og konferansekunder.

Ole K kan stille med komplett lyd- og lysanlegg, og har repertoar nok til å fylle en laang kveld med sang og moro. Han trenger middag, samt fri tilgang på kaffe og mineralvann, og ved reise mer enn to timer fra Kongsvinger tilkommer behov for overnatting.

Ta gjerne en titt på Ole K’s partyband «Borderland» her.

Han kan også stille som en festlig duo i tospann med Odd Arne Sørensen. De to har blant annet utviklet en populær «oktoberfest-pakke».

Klikk her for å legge inn en uforpliktende forespørsel om pris og kapasitet. Husk å oppgi ønsket artist!

Noen tilbakemeldinger på Ole K,
enten som p
ianotrubadur eller gitarist:

Hei!  Festen var helt super. Ole K klarte å dra opp stemningen under hele kvelden, så vi er kjempefornøyd! Vi må bare takke deg også, for at du fant en artist og ordnet alt på veldig kort varsel. Det setter vi stor pris på!

Mvh. Marthine Fjeld, 11. aug 2018

Hei!  Vi er meget fornøyd med Ole K. Han hadde til og med kledd seg ut i stil av vårt arrangement med «Halloween-tema», og rigget seg flott til nede på brygga med både lyd og lys. Helt perfekt. Masse gode tilbakemeldinger fra de som var med på festen. Kan anbefales ja! 

Mvh Jeanette Frisholm, Cloeatta Norge AS
etter personalfest på Maarud Gaard Opplevelser
10. august 2017

Hei! Ole K overgikk alt av forventninger! Helt rå!!  Vi vil gjerne ha han tilbake i høst. Takk!

Mvh Ranveig Stien, Tomter Café og Pub 23. jun 2017

Takk for flott musikk på min 50 årsdag! Ole Kristian – du gjorde at festen ble akkurat sånn jeg ville ha det! God stemning og gjester som danset og hadde det hyggelig hele kvelden. Jeg vil absolutt anbefale pianotrubadur Ole Kristian til venner og bekjente!

Karin Vassbakk – etter 50-årslag
Samfundet, Lillestrøm 7. jan 2017

Det ble en helt fantastisk fest!!! Jeg er så utrolig fornøyd! Middagen ble selvsagt lengre enn planlagt, men Ole tok det helt sporty. Og jammen meg fikk han fart på danseføttene etterpå! Veldig fornøyd med Ole, hyggelig fyr som spilte god musikk til et nokså forskjellig  sammensatt publikum. Anbefaler han gjerne videre.

Randi Otterstad, 40-årslag 13.10.15

Helt rått – gutta er så bra og gjestene veldig imponerte!! De får terningkast 6

Anne-Gry S. Nordberg, Skien
etter å ha brukt Ruud & Sørensen som duo på Oktoberfest

Ole Kristian er både trubadur og pianoentertainer