Pianoentertainer

Pinoentertainer Lars-Thomas GrønlienPIANOENTERTAINER: Lars-Thomas Grønlien briljerer på flygelet, synger bra, sjarmerer gjestene og kan ALLE sangene.  Ingenting slår stemningen i en ekte pianobar med en entertainer som virkelig kan holde gjestene i sin hule hånd. Grønlien er en av de beste i klassen. Han syr kvelden sammen med humor, kommentarer og utadvendt kommunikasjon med gjestene, og løfter festen på en elegant måte.

Grønlien begynner gjerne aftenen med taffelpiano allerede ved ankomsten. Er det et middagsselskap, dukker han opp med taffel- eller underholdningsmusikk. Etter hvert drar han med seg publikum på allsang til kjente låter.  Til slutt kjører han profesjonell pianobar resten av kvelden, der det både er mulighet for å ønske seg låter – og få seg en svingom.

Lars-Thomas Grønlien kommer fra Oslo, og har spilt siden han tok sine første pianotimer som sjuåring. Senere har han tatt sin musikerutdanning på NISS. Han har vært ativt benyttet på en rekke av Østlandets store hoteller siden tidlig på nittitallet. Langvarige engasjementer på de respektive spillestedene borger for høy kvalitet. Han har også jobbet som vokalist i en rekke prosjekter. Reportoaret er enormt, og spenner helt fra norske hits til gårsdagens pop. Billy Joel, Elton John og Freddie Mercury er hans personlige favoritter.

Pianoentertaineren like å kjøre litt stil, og stiller gjerne i mørk dress. Han bruker ikke trommemaskin eller andre effekter. Det du får, er brilliant pianospill og sang – med andre ord: EKTE VARE fra en musiker som klarer seg lenge med det. Det bidrar også til at du som arrangør styrer trygt unna «Harry-fella».

Fyll ut det lille skjemaet her, for å få en uforpliktende pris på en kveld med Lars-Thomas Grønlien.