Pianobar Terje Lehn

Pianobar Terje LehnPIANOENTERTAINER: Terje Lehn er en vaskeekte pianoentertainer som lager en real pianobar der dere ønsker å ha festen.

Terje Lehn er en rockepianist som lager real pianobarstemning. Han spiller glimrende piano, synger tøft og byr på fin og humoristisk publikumskontakt mellom låtene. Her har dere en fullblods entertainer som det svinger av – og du kan by gjestene på magisk pianobar-stemning i dine festlokaler!

Pianobar med publikumskontakt

Terje er trygg og god på å involvere publikum, skape dialog, improvisere og by på ønkelåter. Han spiller godt piano, og har full kontroll på bassen i venstrehånda. Dette gjør at han kan lage topp stemning og trøkk uten å benytte seg av backingtracks. Dette gir ham full fleksibilitet til å dra et refreng om igjen hvis det var behov for dét, eller hoppe elegant rett over i neste låt.

Rutinert pianoentertainer

Terje har vært på veien i snart 30 år, og oser av erfaring og rytine. Han har et litt rocka stil, også som vokalist. Når du hører ham, blir du ikke forundret over at han også ofte er se som vokalist i bandprosjektet «Essence of Smokie!»

Terje Lehn har stor bredde, og kjente, allsangvennlige sanger ligger alltid på lur. Her får du masse topplåter fra 60-, 70-, 80- og 90-tallet, og gjerne softrock-slagere fra band som Whitesnake, Deep Purple, Rainbow, ELO, Pink Floyd, Smokie, Beatles, Creedence, Eagles, DeLillos og Jokke. Siden Terje liker å skape humor, skaper han også lykke ved å plukke fram morsomme sanger fra Knudsen & Ludvigsen, Prima Vera og Øystein Sunde.

Terje Lehn er lokalisert i Fredrikstad, men reiser gjerne dit hvor dere er. Finnes det ikke et godt piano på stedet, så har han med seg sitt gode elpiano og lydenlegg ved behov.

Pianobar Terje Lehn til deres fest!

Se og hør et par lydklipp av Terje Lehn her: Here I go again Norsk allsangmedley  500 miles
Han kan også roe ned med fine toner som her, i Georgia.
Her kan du høre Terje Lehn som vokalist i bandet «Essence of sSmokie»

Pianobar Terje Lehn spiller variert rock og pop

Priser pianobar med pianoentertainer

Be om tilbud på Pianobar Terje Lehn eller en av våre andre pianoentertainere her