Lars Thyholdt

Lars Thyholdt Foto: Mona Nordøy
Lars Thyholdt byr på et morsomt, musikalsk middagsinnslag (Foto: Mona Nordøy)

MUSIKALSK HUMORINNSLAG:

Lars Thyholdt har lang fartstid som revyartist, konferansier og trubadur. Han kommer inn under middagen – eller til aperitiffen – med et innslag som skaper god atmosfære og latter. Lars skriver egne, festlige låter på norsk, og kombinerer dem med humoristiske skråblikk på liv og samfunn. Alt fra det lune, melankolske til det ellevilt humoristiske – skreddersydd for en hver anledning. Hans betraktninger fra opplevelsen med «Koloskopi» fikk en nasjonal legevaktkongress til å hyle av latter, mens fiskehistorie-visa om «Sluken» innbrakte revypris under festivalen på Høylandet. Sistnevnte slår alltid skikkelig godt an, og har blitt en slager av et finalenummer når Lars opptrer.

Jovial middagsunderholdning

Om du bestiller «middagspakken» med Lars Thyholdt til et mindre selskap, kommer han med eget lydanlegg og rigger opp før gjestene ankommer. Så dukker han opp med gitaren på armen et stykke ut i måltidet (alternativt til aperitiffen før dere går til bords), og byr på et morsomt, musikalsk innslag som setter en fin spiss på festen.  Dette varer normalt i 25-30 minutter, og passer både til privat selskap, firmafest og samling for lag/foreninger.

Dersom dere ønsker det, kan han komme innpå igjen med en sekvens til med mer hyggemusikk mot slutten av måltidet, mot et mindre tillegg.

Lars Thyholdt som toastmaster

Thyholdt kan også bookes som en stødig toastmaster eller konferansier. Han loser da selskapet trygt i havn, med en sterk og klar stemme, behovstilpassede viser og fin humor.

Repertoaret tilpasses anledningen, og han kombinerer gjerne sine egne humoristiske sanger med slagere som passer for målgruppen. Lars var artist allerede på 70-tallet, og kan derfor gjerne by på kjente godlåter fra 60-tallet og framover. Han har også gjort flere tonesettinger til dikt av Hans Børli, og liker også godt å dra igang låter fra den britiske og irske pub-katalogen á la Dubliners etc.

Hør Lars Thyholdt på Spotify

Hør den morsomme Koloskopi-sangen til Lars Thyholdt på Spotify her. Dette slår godt an i enhver sammenheng!  En mer sofistikert side av Thyholdt kan du høre når han har tonesatt Hans Børli-diktet «Brev» her.  Et helt album er under produksjon, og blir sluppet i august.

Kan også utvide med flere musikere

Dersom dere kunne tenke dere å utvide bestillingen med en litt større musikalsk pakke, kan Lars Thyholdt også stille med flere musikere. Da kan de for eksempel by på en fest med sprudlende irske drikkeviser, nostalgi med norske og utenlandske hits eller et annet tema. Be om forslag!

Be om tilbud på underholdning ved Lars Thyholdt her.

Lars Thyholdt
Lars Thyholdt er en rutinert visesanger og revyartist Foto: Mona Nordøy.
Lars Thyholdt (Foto Lars Ovlien)
Lars Thyholdt kommer med gitar, morsomme sanger og bra sangstemme. Foto Lars Ovlien