Action Track

Skjermbilde Action Track

KONKURRANSE: Action Track er en engasjerende lagaktivitet med moderne teknologi.  Lagene blir utstyrt med hver sin smarttelefon, som guider dem rundt i omgivelsene. Instrukser og kreative oppgaver popper fortløpende opp på telefonen. Ved hvert sjekkpunkt må en morsom oppgave løses, før gruppen får instruks om veien videre. Noen ganger må de gjøre en øvelse og dokumentere den med telefonens kamera. Bildet sendes automatisk inn til spill-leder, slik at alle kan ha glede av dem da de kommer i mål.

Aktiviteten kan legges der dere ønsker, midt i byen, rett utenfor egne lokaler eller langt ute i skogen. Varigheten kan også tilpasses den enkelte gruppe, fra 1 til 3 timer. Det blir mest moro hvis de får litt tid på seg, for eksempel min 1,5 time. Lagene består av 3–5 personer. Poeng for besvarte oppgaver gis direkte på telefonen fortløpende. En spill-leder sitter online ved en PC, og lagene kan kommunisere direkte denne hvis de har behov for hjelp.

Inntil 3 spørsmål kan lages spesielt for den enkelte gruppe, hvis det er ønskelig. Med andre ord går det an å skreddersy leken ved å legge inn bedriftsspesifikke oppgaver – eller bilder og ledetråder fra den arenaen leken er lagt til.

Vi utvider gjerne leken med musikalsk «AfterGame-seanse» med bar, levende musikk og premieutdeling med fanfarer og jubel. En god trubadur lager en trivelig hyggestund med festlig musikk og en real seiersseremoni mot et tillegg.

”ActionTrack” leveres i samarbeid med Cockpit Event, som er lisenshaver for aktiviteten i Norge.

En morsom oppgradering
Se også den større pakken «Dr. No’s Revenge – James Bond Action Track», en utvidelse med Bond-piker, spionoppgaver, musikalartister og eventuelt Royal Casino til kvelds!

 

Action Track foto FestningenTilbakemeldinger:

Hei og takk for innsatsen.
Vi er meget godt fornøyd med seansen, som startet med en hyggelig busstur, og så en flott mottagelse på Festningen av lokale helter. Sistnevnte var både kunnskapsrike og vittige, og salutten var en morsom affære. «Action Track» som aktivitet var svært vellykket og «After Game Party» med trubadur og premieutdeling toppet det hele […].  Deres samarbeid med Vinger Hotell var også upåklagelig og alt gikk på skinner. Alt i alt et meget bra opplegg som vi gjerne vil anbefale til andre.

Mvh Kai Robert Engan,
Head of Operations, Nordea Finans