Action Track

Action Track er en engasjerende konkurranse

KONKURRANSE: Action Track er en engasjerende lagaktivitet som benytter seg av moderne teknologi.  Lagene laster ned en app til sin egen smarttelefon (smittevern-tiltak), og blir guidet rundt i omgivelsene av denne. Instrukser og kreative oppgaver popper fortløpende opp på telefonen. Ved hvert sjekkpunkt må en morsom oppgave løses, før gruppen får instruks om veien videre. Noen ganger må de gjøre en øvelse og dokumentere den med telefonens kamera. Bildet sendes automatisk inn til spill-leder, slik at alle kan ha glede av å få se dem på storskjerm når vi kommer i mål!

Konkurranse som trigger samarbeidsviljen

Dette er en energi-givende konkurranse som kan legges der dere ønsker, enten dere er midt i byen, rett utenfor egne lokaler, på et hotell eller langt ute i skogen. Varigheten kan også tilpasses den enkelte gruppe, fra 1 til 3 timer. Det blir mest moro hvis de får litt tid på seg, for eksempel min 1,5 time. Lagene består av 3–5 personer. Poeng for besvarte oppgaver gis direkte på telefonen fortløpende. En spill-leder sitter online ved en PC, og lagene kan kommunisere direkte denne hvis de har behov for hjelp.

Inntil 3 spørsmål kan lages spesielt for den enkelte gruppe, hvis det er ønskelig. Med andre ord går det an å skreddersy leken ved å legge inn bedrifts-spesifikke oppgaver – eller bilder og ledetråder fra den arenaen leken er lagt til.

Action Track er en konkurranse med smarttelefoner
Action Track gjennomføres dere dere er, for eksempel på Kongsvinger Festning.

Smittevernet er ivaretatt

Vi har tatt de nødvendige grep for at denne leken trygt skal kynne gjennomføres med myndighetenes smitteverntiltak godt ivarett. Deltakerne bruker en av lagenes egen smarttelefon, og antiback blir satt ut ved alle poster. Utsyr og rekvisitter rengjøres godt mellom hver økt.

Kombiner konkurranse med fest og musikk

Vi utvider gjerne leken med musikalsk «AfterGame-seanse» med levende musikk, bar og premieutdeling med fanfarer og jubel. En god trubadur lager en trivelig hyggestund med festlig musikk og en real seiersseremoni mot et tillegg. Vi kan også sy sammen en pakke hvor denne spiller videre etter middag.

Deluxe-oppgradering med James Bond
Se også den større pakken «Dr. No’s Revenge – James Bond Action Track», en utvidelse med Bond-piker, spionoppgaver, musikalartister og eventuelt Royal Casino til kvelds. Da får dere et et helt uforglemmelig opplegg!

Pris
Be om pris helt uforpliktende ved å fylle ut det lille svarskjemaet her


Tilbakemeldinger:

Hei og takk for innsatsen.
Vi er meget godt fornøyd med seansen, som startet med en hyggelig busstur, og så en flott mottagelse på Festningen av lokale helter. Sistnevnte var både kunnskapsrike og vittige, og salutten var en morsom affære. «Action Track» som aktivitet var svært vellykket og «After Game Party» med trubadur og premieutdeling toppet det hele […].  Deres samarbeid med Vinger Hotell var også upåklagelig og alt gikk på skinner. Alt i alt et meget bra opplegg som vi gjerne vil anbefale til andre.

Mvh Kai Robert Engan,
Head of Operations, Nordea Finans

Action Track foto FestningenAction Track er en konkurranse som pirrer kreativiteten

«ActionTrack» leveres i samarbeid med Cockpit Event, som er lisenshaver for aktiviteten i Norge.