Harry Fra Skogen

 

Komiker Trond Eng er Harry Fra SkogenKOMIKER FRA BYGDA: Trond Eng slår latterdøra på vidt gap når han kræsjer inn i selskapet som ”Harry Fra Skogen”.  Revyartisten har skapt en morsom rollefigur som er full av buskis og bygdehumor. Denne originalen er nemlig blottet for sjenanse og heller sparsomt utstyrt med sosial intelligens. Så når han ser et hyggelig lag, kan han ikke annet enn å stikke innom for å se hvem som har det moro uten han!

Harry kommer fra Finnskogen, og har med seg frodige historier fra bygdekulturen der. På bred, flott dialekt legger han ufordtrødent ut om store og små observasjoner han har fått med seg på sin noe enfoldige reise gjennom livet.  Med gummi-fjes og stort engasjement smitter hans gode humør fort over på gjestene, i det han drar den ene frodige historien etter den andre.

Komiker Trond Eng som Harry Fra Skogen

”Harry Fra skogen” gestaltes av komiker og revy-skuespiller Trond Eng, som er en revyartist med et utpreget komisk talent.  Han tilrettelegger et innslag på 20-35 minutter, som passer fint i en uhøytidelig sammenheng det det er takhøyde for en buskis og litt ”på kanten” humor med et jordnært, folkelig utgangspunkt.

 

TILBAKEMELDINGER

Hei Tom.

Må bare si at er det noen som skal takke her så er det vi som sto i bresjen for denne hemmelige gaven. Det er altså en så stor fornøyelse og være medansvarlig for dette da vi hører alle de positive tilbakemeldingene som kom på kvelden og i etterhånd. Folk var så med på notene, og det var vel det dere også opplevde vil jeg tro. Jeg hørte folk kommentere både underveis og i etterkant hvor bra de synes det var, og noen fortalte at de aldri hadde ledd så mye før… Fulltreffer, tror jeg vi kan si. Og jeg er helt sikker på at du og Tectyl-bandet har fått en del nye tilhengere etter den kvelden. Så igjen; TAKK til DEG, TAKK til bandgutta og TAKK til Trond for at dere gjorde kvelden så fortreffelig for jubilanten og oss gjester.  Skal hilse til jubilanten da jeg treffer henne i morgen – vet at hun er veldig, veldig fornøyd med arrangementet.

 Hilsen en superfornøyd Brit Høgberg
(etter å ha bestilt Harry Fra Skogen og
Tectyl Rock’n Roll Party til et 50-årslag)

Hei Tom og Trond!

FOR en fest, og FOR en underholdning! Skulle så veldig gjerne ha opplevd den igjen. Dette var megabra! Har snakket med mange i familien i etterkant av festen, og alle – unge som gamle – har hatt en fantastisk kveld med kjempebra underholdning. Dette ble jo akkurat slik vi ønsket det skulle bli. Tom: Fortsett i underholdningsbransjen og fortsett samarbeidet med «Berit og Harry». Tusen takk til dere alle i bandet og til Trond.

Heidi Dragonmoen, 8. april 2014