Escape Box


AKTIVITET: Escape Box er en spennende og annerledes lagkonkurranse. Her får dere trimmet samarbeidsevnen og blitt bedre kjent i en energisk teambyggingslek. Dere skal løse morsomme utfordringer og knekke varierte nøtter i lag på 4-6 pers. Hver lille oppgave leder dere fram til en kode – som gjør at dere får låst dere lenger og lenger inn i en mystisk koffert. Det laget som er flinkest til å dra nytte av hverandres kompetanse, er nesten alltid de som vinner!

Escape box engasjerer alleEscape Box myker opp stemningen

Vår «game master» kommer med en koffert til hvert lag, og en briefing som presenteres på lerret. Dere deles inn i lag á 4-6 personer, som jobber rundt hvert sitt bord. Og når leken er i gang bygger vi opp under spenningen ved å legge en dramatisk lydkulisse i bakgrunnen, mens en klokke teller ned sekund for sekund på skjermen.

Escape Box-leken fyller totalt 75 minutter inkl briefing, herav 60 minutters konkurranse. I tillegg trenger game master ca et kvarter i for- og etterkant til å rigge seg klar og rydde ut.

Leken kan gjennomføres med alt fra 6 til 300 deltakere.

Prisgunstig og morsom aktivitet

Dersom det står et enkelt lydanlegg, lerret og projector i rommet dere skal gjennomføre leken, så er Escape Box en av de gunstigste aktivitetsprogrammene vi kan tilby (fra kr 7000,–). Og har dere ikke lerret/projector eller en stor TV-skjerm på stedet, tar vi med dette etter nærmere avtale. Du sjekker kapasitet og ber om eksakt pris ved å fylle ut det lille kontaktskjemaet her.

Escape Box kan også bakes inn i en helhetlig og gjennomført temafest, hvor vi lager en fin ramme rundt hele arrangementet, byr på middagsinnslag med profesjonelle musikkartister, sendere med en DJ, lyd, lys og discoeffekter – og rigger en helaften med hygge og underholdning tilpasset deres budsjett. Be om forslag på dette!

Escape Box