John Masaki

John Masaki bookes på Underholdningssjefen.no

TRUBADUR: John Masaki er helt klart et av våre aller beste trubaduralternativer. Så er han heller ikke en typisk pubtrubadur, men en utdannet musikalartist som synger kjempebra og spiller godt på gitaren. John Masaki har spilt i musikaler som  Jesus Christ Superstar, Les Miserables, Grease og nå Jersey Boys. Han markerte seg godt i Idol i 2013, og du kan også ha sett ham på scenen både på Color Line eller i Wallmans salonger.

John Masaki er en ekstra god vokalist

Men mellom musikal- og showoppdragene tar  John Masaki gjerne en festjobb med gitaren alene. Da stiller han med gode låter, bra sangstemme og en stor dose sjarm. Det høye musikalske nivået gjør at han er ideell for afterski i disse dager hvor det er mer aktuelt å sitte rundt bordet å synge med til god musikk – enn å danse på bordet.  Siden John Masaki er en profesjonell og godt etablert artist, er han ikke billigst i klassen, men klart en av de beste!

Repertoar som fenger

John Masaki er ikke «snobbete» ved valg av låter, men innser at folk gjerne vil ha de mest populære slagerne på fest. Derfor er det en fin blanding av gode poplåter, partymusikk og slagere med allsang på repertoaret ved slike anledninger. Repertoaret består for det meste av popmusikk fra 80-, 90- og 2000-tallet, og dermed såpass mye nyere popmusikk at han fenger en yngre målgruppe godt.

John Masaki er trønder, men bosatt i Oslo. Sjekk tilgjengelighet og pris ved å fylle ut det lille skjemaet her.

Her er en hjemmevideo av John som trubadur:

Dette klippet viser hvordan John kan komme inn med en sang under middagen, eller kanskje i et bryllup?:

Nedenfor er en video med klipp fra ulike show med John Masaki er i front, først fra Wallmans salonger. Be om link til flere videoklipp av John som trubadur, så sender vi deg det!

John Masaki i Idol
John Masaki gjorde seg bemerket i Idol i 2013.