Geir Horvik

Geir Horvik

TRUBADUR: Geir Horvik kaller seg gjerne «Super-Geir» når han opptrer som trubadur, og superkreftene hans ligger i å skape allsang og god stemning.  Han spiller bare sanger du har hørt før, og gjerne vil synge med på. Han tar gjerne ønskelåter, men bredden her er så stor at du sannsynligvis får høre favorittlåtene dine uansett!

Geir Horvik tilpasser seg målgruppen, og har et repertoar som spenner helt fra 50-tallet til i dag. Geir er en trubadur som kan by på alt fra Beatles, Elvis, Rolling Stones via 90-tallsperler fra Oasis og Travis til norske allsang-låter fra Postgirobygget, Delillos, CC Cowboys og Jokke.

Geir kan stille med eget lydanlegg, og byr på inntil 3 sett med variert og fengende trubadurmusikk. Han er bosatt i Oslo, men har spilt på en lang rekke puber på Østlandet:  Både Vålerenga vertshus (Oslo), ØST (Oslo), Martins (Lillestrøm), Republic (Lillestrøm), Telegrafen (Kongsvinger), Dickens (Drammen), Fiskebasaren (Moss) og Naboen (Våler) har hatt besøk av Geir Horvik de siste to årene.

Geir Horvik tilbyr også livemusikk-bingo!

Geir kan bookes til å levere en morsomme konkurranse/underholdningsinnslag som han kaller «Livemusikk-Bingo!». Denne har han blant annet kjørt mange ganger på Vålerenga vertshus.

Se en video av Geir Horvik spiller for hundrevis av studenter på UKA her
Be om tilbud på trubadur Geir Horvik her.

Tilbakemelding Geir Horvik:

«Til UKA-13 sin tradisjonsrike Oktoberfest ønsket vi å runde av kvelden med underholdning som engasjerte publikum samtidig som det skapte den feststemningen vi var ute etter. Vi var derfor ute etter høy allsang-faktor, noe Geir så absolutt leverte + litt ekstra. Han vet hva som fungerer hos publikum, og stemningen var upåklagelig. Vi vil så absolutt anbefale Geir, det er ikke uten grunn at han har underholdt på flere av våre Oktoberfester!»

Geir HorvikGeir Horvik