Gatsby-show med Jack Trolioni

UNDERHOLDNING: «Jack Trolioni’s Secret Bar» gir deg muligheten til å oppleve «the roaring twenties» for en kveld – med skuespill, show og heftig musikk, 360 grader rundt deg som publikummer! Vi rigger denne hemmelige baren der dere vil ha fest.

Dette er et stilig underholdningskonsept i 1920-tallsstil hvor musikalartister skaper Gatsby-stemning, liv, røre og underholdning i samspill med et proft, jazzbasert partyband.  Underholdningen foregår i hele lokalet, med morsomme og spennende opptrinn gjennom middagen. Her får du en unik teaterfeeling toppet med showfaktor – når artistene plutselig drar i gang en tøff, opp-poppa jazzlåt etterfulgt av en spennende scene mellom helten og skurken. Artistene sirkulerer i festlokalet med et rollegalleri som også består av «bartendere» – som også kan bidra med noe servering.

Det kule «jazzbandet» spiller ikke bare gamle, kjente jazzlåter, men også nye poplåter fra artister som Lady Gaga og Katy Perry forkledd som jazz! Med fengende rytmer og flott orkestrering og kontrabass låter dette kjempekult – og er ytterst dansbart.   Dere velger om dere vil avrunde etter en helt unik middagsopplevelse, eller om dere også vil engasjere bandet til å underholde med dansemusikk resten av kvelden.

Bli en del av Gatsby-historien

Det er 1920-tallet, det er Gatsby-tid – vi snakker smuglere og oppgangstider! Jack Trolioni er gategutten som Sammy tok inn i varmen til den ulovlige baren «Sammy’s». Med sine kontakter i mafiaen og umettelige livslyst er det kun et spørsmål om tid før Jack setter gjestene i fare. Er du klar for en reise tilbake i tid?

Kontakt oss

Konseptet kan tilpasses ethvert event – enten dere ønsker at vi gjenskaper illusjonen av en tvilsom, «ulovlig» undergrunnsbar, eller en pompøs Gatsby-fest – valget er ditt! Ekstra morsomt blir det om gjestene også kler seg ut og blir med på å sette stemningen – enten det er i de berømte Charleston-kjolene og Gatsby-dressene, eller de slitne gateklærne og sixpence-luene.

Ønsker du mer info, eller et uforpliktende tilbud på «Jack Trolioni’s Secret Show»? Fyll ut vårt skjema her

Glenn Luijbregts i Gatsby-fest

Jack's co-workers på Gatsby-fest

Jack Trolioni’s Secret Bar er laget av produsentmiljøet i Kulturkollektivet