Kliss Lik med Kiss-show

Kiss Show med Kliss LikKISS SHOW: Kliss Lik lager tøft rockeshow med kostymer, pyro, lyseffekter, sminke og de beste Kiss-perlene på løpende bånd. For en morsom act å toppe eventet med!

Kliss Lik er Norges desidert mest gjennomførte Kiss tribute-band. De har kjøpt inn lisensierte drakter fra Gene Simmons’ merchandise-selskap, og innstudert hvert eneste gitarlick. Her kommer de kjente hit’ene på rekke og rad – innpakket i lys, røyk og pyro; Detroit Rock City, Love Gun, Rock’n Roll All Night og naturligvis I Was Made For Loving You.

Kliss Lik samarbeider med produksjonsselskapet Monsterball productions på lyd og lys – og med en av landets ledende leverandører av pyroteknikk (faktisk den samme leverandøren som leverer pyro til selvste Kiss når de gjester Norge). Dermed kan vi stille med store og bombasiske Kiss-show med alle effekter som hører til. Men det lar seg også gjøre å skalere showet ned til et pubformat, om plass og budsjett er noe mer begrenset.

Heftig Kiss-show med fire blodfans

Kliss Lik består av fire gode musikere fra Innlandet, som også er Kiss-blodfans:

Geir Atle Wiig Johansen aka Ace Frehley – “larger than Ace”
Kristian Lie aka Paul Stanley – “more Stanley than Stanley”
Terje Stian Flagstad aka Peter Criss – “cooler than Criss”
Anders Olsen Brøntveit aka Gene Simmons – ” Sexier than Simmons”

Se Kliss Lik på NRK Norge Rundt her
Se en demovideo her
Se video på Glomdalen.no her

Et kort, heftig Kiss-show eller full konsert?

Bestill et eventshow som en kul gimmick på 30–45 minutter, eller full pakke med inntil 1,5 times partyrock ved å fylle inn det lille skjemaet her. Prisene er overkommelige, selv for et mindre event, og vi kan levere full pakke med lyd, lys, pyro og teknikere dersom dere ønsker det.

Kliss Lik med Kiss ShowKliss lik med Kiss-show