Syngende toastmaster

Glenn Luijbregts kan ta oppdrag som Den syngende toastmaster
SYNGENDE TOASTMASTER: La en profesjonell entertainer ta rollen som toastmaster for selskapet, og toppe middagen med fengende sanger hver gang han kommer inn på scenen! Glenn Luijbregts er en rutinert og sjarmerende artist med fartstid både fra Wallmans on Tour, Starworks og Color Line.  Han akkompagneres av pianist og enmannsorkester-talentet «Tomma». De kompletterer lydbildet med gode backingtracks, slik at de kan by på alt fra kule, jazzy croonerlåter til store pop- og rockeslagere utover kvelden.

Etter middag kan de to artistene fortsette som en partyduo med et variert og fengende poprepertoar til festen og dansegulvet. Til et mindre arrangement kan teamet stille med eget lyd- og lysutstyr, slik at de er helt selvgående. Dette gir et kostnadseffektivt Kinderegg!

Syngende Toastmaster med lang erfaring

Glenn Luijbregts er en etablert artist, konferansier og produsent – med flere hundre oppdrag under beltet. Han jobber som skuespiller på teater og film, som showartist for selskaper som Starworks og Wallmans on Tour og har en lengre fartstid som improskuespiller for bla. Blå Caps Impro. Glenn er en allround entertainer som loser selskapet trygt gjennom middagen, med fengende og flotte sanger fordelt utover måltidet.

Luijbregts har jobbet som konferansier for alt fra større show til mindre festmiddager. Når dere booker han som syngende toastmaster setter han seg godt inn i arrangementet i forkant, og bistår med å sette opp en minutt-for-minutt kjøreplan for middagen, i samråd med hovmester. Når måltidet er i gang, holder han roret med stø hånd i fortløpende dialog med kjøkkenet, slik at du kan slappe av sammen med gjestene.

Duoen Glenn & Tomma

Musiker Tom Andre Johnsrud – også kalt Tomma – stikker seg ut som pianoentertainer med en usedvanlig god sangstemme. Han har igjennom 15 år stått på utallige scener med flere band og samarbeid. Tomma spiller selv piano, men supplerer store poplåter med backingtracks fra anlegget. Tomma er vant til å ta spilleoppdrag helt alene, men når Luijbregts er med på laget utgjør de en utadvendt, musikalsk superduo som de kaller «Glenn & Tomma».  De  fyller dansegulvet, skaper allsangstemning og en god fest med masse positiv energi.

Den syngende toastmaster spiller sammen med Tomma alt fra kule, jazz croonerlåter til popmusikk og store rockelåter fra 70-tallet fram til i dag. Her kan du få alt fra Queen via robbie Williams til Kygo og Avicii. Derfor passer denne duoen til de fleste anledninger. Hovedtyngden av repertoaret spinner rundt god rock og pop fra rundt 90-tallet og oppover. Tomma er særlig god på store softrock-låter fra denne epoken.

Se videoklipp fra Glenn Luijbregts opptreden på Color Fantasy her:

Se en videopresentasjon av Tomma alene her:

Glenn Luijbregts tar oppdrag som syngende toastmaster

Syngende toastmaster også i Stavanger

Glenn Luijbregts er lokalisert på Østlandet. Men vi har også en dyktig artist som håndterer denne rollen i Stavanger!  Elisabeth Hamre er og profesjonell, skolert musikalartist med stor utstråling og fantastisk sangstemme. Hun tar oppdrag som imponerende syngende toastmaster på Vestlandet. Dersom dere har et begrenset budsjett, kan hun synge til backingtracks. Men om det er rom for det, sender vi Tomma over som «backingband» til henne også.  Be om tilbud på Elisabeth som syngende toastmaster her.

Elisabeth Hamre gjør ogs Syngende Toastmaster

Be om tilbud på Syngende toastmaster ved å fylle ut det lille skjemaet her!