Syngende toastmaster

Glenn Luijbregts kan ta oppdrag som Den syngende toastmaster
SYNGENDE TOASTMASTER: La en profesjonell entertainer ta rollen som toastmaster for selskapet, og toppe middagen med fengende sanger hver gang han kommer inn på scenen! Glenn Luijbregts er en rutinert og sjarmerende artist med fartstid både fra Wallmans on Tour, Starworks og Color Line.  Han akkompagneres av en glimrende pianist, som også kompletterer lydbildet med backingtracks. Dermed kan de by på alt fra kule, jazzy croonerlåter til store pop- og rockeslagere utover kvelden.

Utover desserten kjører duoen en halvtime med populære partylåter, som gir en kicktart på resten av kvelden.

Etter dette kan dere velge om dere vil la artistene takke for seg, og la en DJ ta ansvar for resten av kvelden – eller om dere vil la pianoentertaineren fortsette som et godt «one man band» med variert pop og partymusikk til dansegulvet i ytterligere to timer. Til mindre arrangementer kan teamet stille med eget lyd- og lysutstyr, og dermed være helt selvgående. Dette gir et kostnadseffektivt Kinderegg!

Syngende Toastmaster med lang erfaring

Glenn Luijbregts er en etablert artist, konferansier og produsent – med flere hundre oppdrag under beltet. Han jobber som skuespiller på teater og film, som showartist for selskaper som Starworks og Wallmans on Tour, og mange har sett ham på Svenen på Color Fantasy. Han har også lang fartstid som improskuespiller. Glenn er en allround entertainer som loser selskapet trygt gjennom middagen, med fengende og flotte sanger fordelt utover måltidet.

Luijbregts har jobbet som konferansier for alt fra større show til mindre festmiddager. Når dere booker han som syngende toastmaster setter han seg godt inn i arrangementet i forkant, og bistår med å sette opp en minutt-for-minutt kjøreplan for middagen, i samråd med hovmester. Når måltidet er i gang, holder han roret med stø hånd, i fortløpende dialog med kjøkkenet, slik at du kan slappe av sammen med gjestene.

Pianoentertainer Tomma

Dersom dere booker varianten hvor dere også vil ha festmusikk videre utover natten, er det pianoentertainer Tom Andre Johnsrud – også kalt Tomma – som vi sender med på laget. Han stikker seg ut som pianoentertainer med et heftig partyrepertoar, og som også stikker seg ut med en usedvanlig god sangstemme. Han har stått på utallige scener med flere band og samarbeid. Tomma spiller selv piano og synger, men supplerer lydbildet med backingtracks fra anlegget. Etter at toastmasteren har takket for seg, fyller Tomma dansegulvet alene, og skaper allsangstemning og en god fest med masse positiv energi.

På repertoaret finner vi moderne popmusikk, store rockelåter fra 80-, 90-og 2000-tallet fram til i dag. Her kan du få alt fra Queen via Robbie Williams til Kygo og Avicii. Her blir det alltid gd stemning!

Se videoklipp fra Glenn Luijbregts opptreden på Color Fantasy her:

Se en videopresentasjon av Tomma alene her:

Glenn Luijbregts tar oppdrag som syngende toastmaster

Flere artister som gjør Syngende Toastmaster

Foruten Glenn Luijbregts har vi flere kandidater som tar på seg oppdrag som «Syngende toastmaster». Christine Meyer, Jorunn Undheim, Tom Wangerud og Elisabeth Hamre (Stavanger) er fire av dem. Oppgi hvem av dem du ønsker tilbud på, og be om pris her!

Også i Stavanger

vi har også en dyktig artist som håndterer denne rollen i Stavanger!  Elisabeth Hamre er og profesjonell, skolert musikalartist med stor utstråling og fantastisk sangstemme. Hun tar oppdrag som imponerende syngende toastmaster på Vestlandet. Dersom dere har et begrenset budsjett, kan hun synge til backingtracks. Men om det er rom for det, sender vi Tomma over som «backingband» til henne også.  Be om tilbud på Elisabeth som syngende toastmaster her.

Elisabeth Hamre gjør ogs Syngende Toastmaster

Be om tilbud på Syngende toastmaster ved å fylle ut det lille skjemaet her!