Glenn Luijbregts

Glenn Luijbregts

ARTIST: Glenn Luijbregts er en av de vi kan sende til deg som konferansier, artist, skuespiller, programleder for PartyQuiz – eller som produsent for et større arrangement.

Glenn er en av Underholdningssjefens egne medarbeidere, og har flere hundre oppdrag under beltet. Her har du en som har vært med på det meste og som har opptrådt på de store scenene landet rundt og du finner han både på teaterscener som skuespiller i nasjonale og regionale produksjoner, showscener som showartist for grupper som Starworks og Wallmans on Tour, men også humorscenene med improteatergruppen Blå Caps Impro. Med sin bakgrunn som både frilans musikalartist, men også som produsent og kreativ leder i Kulturkollektivet – blir dette en svært allsidig underholdningspotet som passer for de aller fleste anledninger.

Glenn har jobbet som konferansier under Martnsshowet i Elverum, leder flere events og underholder med en solid dose sjarm og ikke minst en knallsterk sangstemme. Glenn har medvirket i bl.a «Syng liv i ditt liv», «Årringer» av Teater i Glåmdal, «To fruer i en smekk», «Spesialjegerne», «Postkort fra Kongsvinger» og opptrådt som artist på Color Fantasy for 2Entertain og under World Cup i Holmenkollen for å nevne noe.

Glenn som Bond

Glenn kan komme til dere i følgende funksjoner:

– Konferansier
– Artist med middagsinnslag
James Bond Party med «Dr. No’s Revenge»
PartyQuiz Show
– Som en del av partyduoen «Glenn & Tomma»
– Blå Caps impro
– Som produsent for et større event

For mer informasjon, eller et uforpliktende tilbud, kontakt oss ved å fylle ut dette skjemaet.

Glenn som Fløtarguten

Glenn i Il Brutto
Glenn kan komme som vokalist i ditt neste partyband.