PartyQuiz Show – Quiz med show!

Quiz med livemusikk: The PartyQuizShow
Quiz med levende artister og show!

PartyQuiz Show er en lagkonkurranse det spruter av, inspirert av Beat for Beat og annen TV-underholdning.  En eller to proffe artister fungerer som programledere og synger fengende poplåter mens dere løser morsomme oppgaver. Bilder og filmklipp kommer da opp på lerret, og de som vil synge med, vinner bonuspoeng for innsats. Dette skaper masse allsang og jubel. 

PartyQuiz leveres også online på Teams eller Zoom. Les mer om den digitale varianten her.

Vår quiz fungerer slik:

The PartyQuiz Show serveres enten i bakkant av middagen, eller som et trivelig vorspiel. Gruppene sitter ved passe store lagbord (6–10 per lag).  Oppgavene kommer opp på storskjerm, med tilhørende bilder og filmsnutter. Artistene kommer først inn med et fengende musikkinnslag som løfter stemningen. Så begynner vår proffe quiz: Vi presenterer én kategori – og artistene synger en fengende poplåt mens lagene diskuterer. Etter hvert som oppgavene er løst, er det bare å synge med!

Sprett-opp-og-syng-finale

Etter innledende runder med quiz og festmusikk, teller vi opp hvilke to lag som går videre til «Superfinalen!». Her er det klart for Beat for Beat-inspirerte oppgaver. De to finalistlagene konkurrerer om å gjette på sanger og synge ut.  Og etter hvert som de løser oppgavene, dukker sangtekstene opp på lerretet slik at hele gjengen kan synge med!

(Dersom dere er en gruppe som synes at «sprett-opp-og-syng-finalen» blir i overkant utagerende, har vi en roligere variant hurtigsvarsoppgaver om allmennkunnskap i stedet).

Oppgavene er varierte, slik at alle finner noe de kan bidra med – uansett alder.  Ikke alle er like opptatt av musikk, derfor har vi laget en quiz med spørsmål om sport, geografi, begivenheter, film og kjendiser også.

Alt annet en en kjedelig quiz!

PartyQuiz med Lene og TomPartyQuiz Show er underholdning det gnistrer av.  Låtene som synges er håndplukket for å lage fest og moro, og gjerne allsangstemning. Det premieres for ekstra innsats, noe som motiverer mange til å henge seg på, slik at det som regel blir skikkelig trøkk i salen.

Showet fyller 1–1,5 time, og avsluttes med jubel og fanfarer. Vinnerlaget hylles naturligvis av sine kolleger ved å få synge «We are the champions» av full hals, gjerne til en nypoppet vinnerchampagne, hvis dere vil.

VELG MELLOM FEM VARIANTER:

PartyQuiz SHOW:  Dette er «standardutgaven», som blir mest brukt når vi kan møtes «live»: To gode artister fungerer som programledere, inkludert en god, kvinnelig popartist.  En quiz full av fengende musikk fra alle tider.

PartyQuiz LIGHT:  Budsjettutgave hvor vår quiz ledes av én programleder som også synger, men noe av musikken kommer fra anlegget. Fin løsning for små grupper, helt ned til 8 pers.

PartyQuiz DJ:  Leken ledes av én programleder, som også er DJ.  I denne varianten synger ikke programlederen, men sørger til gjengjeld for full rulle på dansegulvet etter quiz med god DJ-musikk.

PartyQuiz LIVE:  Full pakke, hvor enten et bra partyband eller en duo står for musikken, avhengig av budsjett. Etter en heftig quiz spiller bandet god fest- og dansemusikk resten av kvelden! Bandet vi bruker er Tectyl Rock’n Roll Party. Går dere for duovarianten, er det Tectyl Partyduo som kommer.

PartyQuiz ONLINE:  Les mer om varianten med online underholdning her. Litt enklere løsning hva gjelder artister, men like fullt morsomme oppgaver som presenteres med bilder, video og lydklipp presentert av en god programleder. Leveres via Teams eller Zoom.

PartyQuizShow med Tom Wangerud alene
For små grupper kan vi levere en budsjettutgave, PartyQuiz Light, hvor Underholdningssjefen Tom Wangerud kjører quiz alene – uten å være flankert av musikalartister

PROFFE ARTISTER
Vår quiz kan leveres med flere artister:  Som mannlig programleder får dere enten Tom Wangerud, Glenn Luijbregts, Ole K Ruud eller DJ Doc Retro.  Musikalartist er enten Lene Kokai, Elisabeth Hamre, Anna-Lisa Kumoji, Malin Skjolde eller andre i «stallen». Alle profesjoneller artister med erfaring fra teater, musikaler, Wallmans On Tour, The Voice etc. Lene Kokai spilte for eksempel i sentrale roller i Grease, Flashdance og Sound of Music, foruten å kore Alexander Rybak i MGP-finalen i Lisboa!

SMITTEVERNET IVARETATT
Som et ledd i smitteverntiltakene, har vi foreløpig gått bort i fra at lagene skal «gripe mikrofonen» i finalen, men man vinner poengene ved å synge ut ved sitt bord – uten mikrofon. Vi spriter utstyr, og én fra hvert lag holder pennen, og lagene retter seg selv. Det blir akkurat like gøy 🙂

Svarene leveres inn digitalt, ved at en av deltakerne åpner en link på sin smartphone og får opp et svarskjema der. Dermed leveres svarene inn uten fare for smitteoverføring, og poengsummen telles opp automatisk. Smart!

SKREDDERSYDDE VARIANTER
Standard-utgaven av vår quiz passer kjempefint ved et blandet klientell og alderstrinn. Men mot et tillegg kan vi også skreddersy The PartyQuiz Show til å passe for nettopp ditt behov. Det kan for eksempel være 70- eller 80-talls PartyQuiz, MGP-PartyQuiz, Russegjensynsfest – med oppgaver fra det året dere var russ, Jubileumsfest – f. eks. 40- el 50-årslag, med alderstilpasset musikk, Jentefest – med Girl Power-musikk og karaokefinale – eller «Swedish Open»  med oppgaver og pop basert på svensk musikk.

TILBAKEMELDINGER:

Party Quiz Show var glimrende underholdning på vårt seminar. Det ble topp stemning fra første tone og artistenes smittende humør og energi fikk fart på konkurranseinstinktene og danseføttene til hele gjengen. Både kommunikasjonen på forhånd og selve gjennomføringen var veldig profesjonelt. Vi kan trygt anbefale dere videre!

Mvh Elisabet G. Skattenborg
KLP, Langesund 10. sept 2019

Flott underholdning som fikk flere av oss til å sprette opp av stolene! Profesjonelle folk med profesjonelt utstyr. Kan anbefales på det sterkeste.

Med vennlig hilsen Irene Hansen,
Auksjonen.no, Sem 23. sept 2019

«Vi var veldig fornøyd med underholdningen på sommerfesten vår og jeg har bare fått positive tilbakemeldinger fra ansatte. I utgangspunktet var jeg litt urolig for hvordan PartyQuiz’en ble mottatt og om folket turte å slå seg løs. Men det tok ikke lange tiden før konkurransemodusen var på plass og folk danset på stoler, bord  og gulv. En veldig artig kveld med mange blide fjes, profesjonell underholdning, god kommunikasjon og veldig hyggelige mennesker. Bare synd kvelden gikk så fort!»

Heidi Bøhmer Nonstad
Kongsberg Defence & Aerospace AS, 21. jun 2018

Hei Tom, Tusen takk for godt gjennomført oppdrag på vår fest.  Gjestene storkoste seg, og syntes «The Party Quiz Show» var veldig gøy og veldig gjennomført!  Kollegaene mine i bransjen syntes du var veldig flink til å få med folk og skape god energi – samt min mann (som er veldig kresen av natur, så super tommel opp)!  For meg var det et stort pluss med god kommunikasjon i forkant, forberedelsene og all tiden du la i «velkomst-slides» var toppen av kransekaka!   Tusen, tusen takk for at du bidro til en fantastisk kick-start på vår fest! 

Mvh Ngan Nguyen
30- og 40-årslag på Månefisken, Oslo, 17/2 2018

PartyQuiz’en var hysterisk morsom. Tror samtlige klarte å komme langt utenfor komfortsonen, med dans på bordet, synging i mikrofon, og til og med danse swing med Tom! Dette snakker vi om enda!  Å klare å kapre et hjerte fra deg ble kveldens utfordring 😃Anbefaler deg til alle, dette var godt for både hodet og hjertet. Vi ble en enda mer sammensveiset gjeng!  TUSEN TAKK!!

Vennlig hilsen Kjerstin J. Martinsen
Daglig leder, Veslefrikk FUS barnehage AS
Rømskog Spa 26. oktober 2017

Hei Tom!
Fantastisk glad for hva dere får til for oss i IF, og hvor profesjonelle dere er. The Party Quiz Show ble en flott start på en helt uforglemmelig kveld, og du og Lene med «Tectyl Rock’n Roll Party» skaper en utrolig god stemning!  Hils gjengen og takk for en solid og profesjonell gjennomføring!

Hilsen Odd Magne Skånseng
Leder Partnerservice Conquest Norge , IF skadeforsikring
(PartyQuiz, konferansierer og partyband 18. mars ’17)

Jeg vil bare takke Underholdningssjefen Tom Wangerud for en fantastisk kveld med «Party Quiz Show» og «Tectyl rock’n Roll Duo». Dere lagde ett kjempeliv hele kvelden og vi følte at dere var veldig godt forberedt. Alle var veldig fornøyd og vi syntes dere bare var helt KONGE! Tusen takk for at dere kom til oss!

Stor klem fra Tove Markussen
Privat 50-årslag i Tromsø, 26. aug 2017

Tusen takk for en utrolig morsom quiz-aktivitet som skapte super stemning på vårt salgsmøte. Party Quiz Show som avslutning på dagen gjorde salgsmøtet vårt fullkomment!

Med vennlig hilsen
Per Ole Thorsen, HR direktør, Bakehuset AS
etter show for 90 p på Park Inn Gardermoen 17. jan ’17

Tusen takk for den innsatsen du har lagt ned i dette arrangementet. Alt gikk kjempebra og det var utrolig morsomt. Alle ansatte jeg har snakket med, skryter av alt dem har fått. Nå er folket motivert og klare for kjempeinnsats for 2017. Ikke rart du har mye å gjøre Tom. Det er vel fortjent, og jeg skal markedsføre deg til alle jeg kjenner og litt til.

Tore Holth, Gunnar Holth Grusforretning
etter to dagers seminar på Spidsbetgseter Resort med
James Bond Action Track, Quiz Show og DDB
30.–31. mars 2017

Hei Tom
Jeg vil gjerne få takke for fantastisk bra underholdning på min 50-årsdag i juni. En quiz som slo virkelig an blant gjestene og skapte en kjempestemning for resten av kvelden. Du spilte også helt utrolig bra musikk som DJ resten av kvelden – noe som holdt dansegulvet fullt helt til de blinket med lysene og vi måtte gå hjem. Gjestene min snakker ennå om hvilken gøyal kveld det var – og du skal ha mye av æren for at det ble så bra! Jeg vil anbefale deg til ALLE som vil ha en uhøytidlig og morsom kveld!

Hilsen Tove Listau, Oslo
etter 50-årslag med quiz på Josefine visekro i Oslo

PartyQuiz Live er en selskapslek som lager liv80-talls PartyQuizMGP-PartyQuiz