Komiker Freddy Kjensmo

Komiker Freddy Kjensmo

KOMIKER: Freddy Kjensmo er en av landets mest rutinerte standup-komikere. Han har flere morsomme programmer å by på. I humorforedraget «TID FOR TOMGANG» gir han dine medarbeidere en meningsfull humorbombe som får folk til å le og tenke – samtidig!  «STAKKARS OSS» (nedenfor) er et litt dypere kåseri, som gir refleksjon om hvor godt vi egentlig har det, og minner oss om hvorfor (og hvordan) vi kan være mer takknemlige i hverdagen. Men naturligvis servert på en morsom måte.

Tid for tomgang!

Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden: – Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og gutta i Finance Credit – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

Varighet: 45 minutter. Be om pris her.

«Har vi blitt Generasjon Tacoskjell?»
– et morsomt foredrag om krenkelseshysteri og takknemlighet.

Dette er en litt «dypere» komikerforestilling som gir refleksjon om hvor godt vi egentlig har det, og minner oss om hvorfor (og hvordan) vi kan være mer takknemlige i hverdagen.

Freddy Kjensmo
Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Vi overlevde coronakrisen og ble tatt vare på. Hvorfor er vi allikevel så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden? NÅ MÅ VI HOLDE OPP!

Få et bedre perspektiv med dette tankevekkende, rørende og morsomme foredraget som har fått strålende kritikker!
Slutt å klage og ta ting for gitt. Det gjelder å gripe dagen før man tar kvelden! Med mye selvironi, humor og eksempler fra sitt eget nevrotiske liv lærer Freddy Kjensmo bort hvordan.

Etter over 700 humorforedrag for bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor med showet «Tid for tomgang», er Freddy Kjensmo klar med sitt nye foredrag. Her tar han utgangspunkt i egne erfaringer, og lærer bort enkle teknikker for å sette mer pris på livet og hverdagen. Med god humor og selvironi inviterer han på en ærlig og brutal reise fra da han selv nådde bunnen som menneske, til å oppdage at takknemlighet er motpol til alle negative følelser.

Enten man er ansatt, leder eller kollega – lærer tilhørerne effektive verktøy som virker når i-landsproblemene tårner seg opp, livet er preget av rutine og man begynner å ta ting for gitt. «Har vi blitt generasjon Tacoskjell?» er et matnyttig, tankevekkende og morsomt foredrag som passer for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø såvel som medarbeiderdager eller konferanser hvor motivasjon og inspirasjon står i fokus. Varighet: 60 min uten pause.

MORSOMT – INSPIRERENDE – LÆRERIKT = GODFØLELSE OG BEVISSTGJØRING

Skjult teater: Freddy Kjensmo tilbyr også «skjult teater», hvor han utgir seg for å være stedets elleville kokk, som kommer inn for å presentere menyen – før det tar helt av gjennom middagen. Les mer om «Kokken Bruce» her.

Tilbakemeldinger TID FOR TOMGANG:

«Antimotivasjonen var helt maks. Totalt annerledes – total suksess.»

Stein Drogseth, Admin.dir. Garanti Eiendomsmegling

Hei igjen.
Foredraget ditt var et skikkelig løft i en travel hverdag!!!  Deilig å høre en slik tolkning av livet vi lever – både jobb og privat.  Det ga noen refleksjoner som vi kan ta med oss.   Morsomt at du «tullet» med noen litt ekstra!  Det ble tatt godt i mot av alle. Vi fikk en flott start på aktivitene vi fortsatte med utover ettermiddagen. En av de første mailene jeg fikk på torsdag, hadde innhold som «hvis jeg gidder da». Stå på videre – jeg anbefaler deg der jeg kan.

Karin Wang, Statistisk Sentralbyrå, Kongsvinger

Hei Freddy!
Vi hadde en flott kveld forrige torsdag. Ikke minst takket være deg! Jeg kan ikke huske sist jeg har vært med på noe lignende, hvor absolutt alle lo – hele tiden. Det er ikke alltid lett å treffe alle på hjemmebane – men det gjorde du virkelig med oss! Det var latter over alt resten av kvelden – til å med på do var det folk som satt og lo lenge etter du var dratt.       

Hanne Sannum Myrvang, Kontorleder, Eikholt 

Hei
Jeg vil anbefale dine tjenester ovenfor mine kunder for framtiden. Det var glimrende levert som vanlig! Freddy Kjensmo som «humorvaremerke» leveres med lattergaranti.

Tom Johansen, Telenor Expo

Bedriftsforbundet hadde stor nytte av TID FOR TOMGANG fordi temaene satte næringslivets hverdagsrealiteter på spissen. Bedriftsforbundet organiserer små og mellomstore bedrifter og bedriftslederne kjente seg klart igjen. Latteren satt løst hos samtlige og det er ingen tvil om at selv utover i de sene nattetimer, lo fortsatt flere av oss stille for oss selv. Vi anbefaler på det varmeste alle andre til å gjennomgå en antimotiverende seanse med Freddy Kjensmo!                                                                   

Siv Alsén, Informasjonsrådgiver Bedriftsforbundet