Komiker Freddy Kjensmo

Komiker Freddy Kjensmo

KOMIKER: Freddy Kjensmo er en av landets mest rutinerte standup-komikere. Han har flere morsomme programmer å by på:

«Tid for tomgang» er en meningsfull humorbombe som får folk til å le og tenke – samtidig!
«Grip dagen før du tar kvelden» er et litt dypere kåseri, men allikevel morsomt og tankevekkende.
«Det er som det er. Og det blir som det blir» inspirerer til å akseptere seg selv og livet slik det er.
«Må lære meg å melke kuer» bygger på Kjensmo sin bok om hans og farens reise fra de faren fikk de første tegnene på aldersdemens.

«Tid for tomgang!»

I dette ironiske humorforedraget gir Freddy medarbeiderne meningsfull underholdning som får folk til å le og tenke – samtidig! Kjensmo har i mange år sagt høyt at vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og ser på Netflix hele dagen som skaper problemer. Se derimot på for eksempel hvitsnippforbrytere og økonomisk kriminelle – det er topp motiverte folk hele gjengen!

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er Tid for Tomgang!

Vi har gode erfaringer med å kjøre humorforedraget som en start på dagen, eller som en vekker etter lunsj. Kan også benyttes som en morsom avslutning på en fagdag. Men ikke som middagsunderholdning.

Varighet: 45 minutter. Be om pris her.

«Grip dagen før du tar kvelden»

Dette er en litt «dypere» komikerforestilling, som bla. tar for seg krenkelseshysteri og takknemlighet. Foredraget gir refleksjon om hvor godt vi egentlig har det, og minner oss om hvorfor (og hvordan) vi kan være mer takknemlige i hverdagen.

Norge har flere ganger blitt kåret til verdens lykkeligste og beste land å bo i. Vi overlevde coronakrisen og ble tatt vare på. Hvorfor er vi allikevel så misfornøyde, sutrete og krenket hele tiden? NÅ MÅ VI HOLDE OPP!

Få et bedre perspektiv med dette tankevekkende, rørende og morsomme foredraget som har fått strålende kritikker!

Slutt å klage og ta ting for gitt. Det gjelder å gripe dagen før man tar kvelden! Som en ekstra bonus lærer du trikset som fjerner dårlige dager på jobben for evig og alltid.

En av landets mest erfarne komikere

Etter over 1000 humorforedrag for bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor med showet «Tid for tomgang», er Freddy Kjensmo klar med dette nye, tankevekkende foredraget.

Her tar han utgangspunkt i egne erfaringer, og lærer bort enkle teknikker for å sette mer pris på livet og hverdagen. Med god humor og selvironi inviterer han på en ærlig og brutal reise fra da han selv nådde bunnen som menneske, til å oppdage at takknemlighet er motpol til alle negative følelser.

Enten man er ansatt, leder eller kollega – lærer tilhørerne effektive verktøy som virker når i-landsproblemene tårner seg opp, livet er preget av rutine og man begynner å ta ting for gitt. «Grip dagen før du tar kvelden» er et tankevekkende og morsomt foredrag som passer for arrangementer med fokus på arbeidsmiljø, såvel som medarbeidersamlinger eller konferanser hvor motivasjon og inspirasjon står i fokus. Varighet: 60 min.

«Det er som det er. Og det blir som det blir».

Her tar vi et dypdykk i temaet aksepterering. Ved å akseptere seg selv og livet slik det, er det også lettere å være raus og sjenerøs ovenfor andre. Er man i en endringsprosess på jobb, hva kan man da gjøre noe med – og hva må man godta? Foredraget er pakket med praktiske tips, triks og humor. La din arbeidsplass feire ulikheter og bli inspirert på en underholdende og morsom måte. Varighet 45-60 minutter.

« Det var et veldig bra foredrag med både humor, latter og alvor. Mange fikk nok noe å tenke på i forhold til klaging og misnøye. Flere enn de 400 fra oss burde høre foredraget til Freddy 😊 »

Heidi Løvdal, Indre Østfold Kommune, seksjon barnehage. 

«Må lære meg å melke kuer»

Freddy Kjensmo snakker om demensDette hjertevarme foredraget er basert på Freddy Kjensmos kritikerroste bok «Må lære meg å melke kuer – en feelgoodhistorie fra demensavdelingen». Foredragsholderen og forfatteren forteller i boken om hans og farens reise fra da sistenevnte fikk de første tegnene på aldersdemens.

Foredraget setter fokus på pårørenderollen på en helt ny, klok og frisk måte. Samtidig er det en historie om et levd liv, og den er både gripende, morsom og lærerik. Freddy Kjensmo forteller om hvordan han selv har brukt kreativitet og humor for å takle situasjonen – hvor han, som ny kaptein på skuta, måtte ta seg av faren.

Foredragsholderen deler raust av sine egne erfaringer som pårørende og er innom viktige temaer som:

  • Hva er lurt å gjøre og ikke gjøre som pårørende til en demenssyk?
  • Smarte svar på vanskelige spørsmål fra den syke.
  • Er det tillatt å le i en så alvorlig situasjon?

Med varm humor, stor kjærlighet og mesterlig historiefortelling er dette et foredrag som treffer rett i hjertet på tilhørerne. Tårer, gjenkjennelse og latter avløser hverandre. Ikke minst minner Freddy Kjensmo om verdien i det å dele om vanskelige situasjoner, slik at man ikke føler seg så alene og hjelpeløs.

Dette er et foredrag som passer for pårørendeforeninger, helsepersonell, sykehus, institusjoner, kommuner, demensforeninger, pensjonistforeninger og bedrifter som vil ha et rørende, tankevekkende, lærerikt og underholdende foredrag om et tema som angår de fleste av oss.

Varighet ca. 40 minutter. Det er mulighet for spørsmål og svar etter foredraget.

Skjult teater

Freddy Kjensmo tilbyr også «skjult teater», hvor han utgir seg for å være spisestedets kokk. Han kommer inn for å presentere menyen, men så tar det det helt med innfall og rare utspill fra denne overivrige, norsk-amerikanske kjøkkensjefen. Les mer om skjult teater med «Kokken Bruce» her.

Freddy Kjensmo tar også oppdrag som konferansier, med masse humor gjennom hele arrangementet.

Tilbakemeldinger TID FOR TOMGANG:

«Antimotivasjonen var helt maks. Totalt annerledes – total suksess.»

Stein Drogseth, Admin.dir. Garanti Eiendomsmegling

Hei igjen.
Foredraget ditt var et skikkelig løft i en travel hverdag!!!  Deilig å høre en slik tolkning av livet vi lever – både jobb og privat.  Det ga noen refleksjoner som vi kan ta med oss.   Morsomt at du «tullet» med noen litt ekstra!  Det ble tatt godt i mot av alle. Vi fikk en flott start på aktivitene vi fortsatte med utover ettermiddagen. En av de første mailene jeg fikk på torsdag, hadde innhold som «hvis jeg gidder da». Stå på videre – jeg anbefaler deg der jeg kan.

Karin Wang, Statistisk Sentralbyrå, Kongsvinger

Hei Freddy!
Vi hadde en flott kveld forrige torsdag. Ikke minst takket være deg! Jeg kan ikke huske sist jeg har vært med på noe lignende, hvor absolutt alle lo – hele tiden. Det er ikke alltid lett å treffe alle på hjemmebane – men det gjorde du virkelig med oss! Det var latter over alt resten av kvelden – til å med på do var det folk som satt og lo lenge etter du var dratt.       

Hanne Sannum Myrvang, Kontorleder, Eikholt 

Hei
Jeg vil anbefale dine tjenester ovenfor mine kunder for framtiden. Det var glimrende levert som vanlig! Freddy Kjensmo som «humorvaremerke» leveres med lattergaranti.

Tom Johansen, Telenor Expo

Bedriftsforbundet hadde stor nytte av TID FOR TOMGANG fordi temaene satte næringslivets hverdagsrealiteter på spissen. Bedriftsforbundet organiserer små og mellomstore bedrifter og bedriftslederne kjente seg klart igjen. Latteren satt løst hos samtlige og det er ingen tvil om at selv utover i de sene nattetimer, lo fortsatt flere av oss stille for oss selv. Vi anbefaler på det varmeste alle andre til å gjennomgå en antimotiverende seanse med Freddy Kjensmo!                                                                   

Siv Alsén, Informasjonsrådgiver Bedriftsforbundet