Kokken Bruce – skjult teater

Kokken Bruce er Freddy Kjensmo som gjør skjult teaterSKJULT TEATER: Vertskapet ønsker velkommen til bords, og overlater ordet til kjøkkensjef Bruce – som skal presentere kveldens meny. Han får umiddelbart oppmerksomheten med sin sjarmerende norsk-amerikanske aksent. Kokken forteller litt om seg selv, og latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger. Showet er i gang.

Trenger dere underholdning til neste firmamiddag? Gjør noe helt annerledes! Kokken Bruce sørger for en morsom kveld som huskes og blir snakket om.

Etter at gjestene har begynt å spise, dukker kokken Bruce opp mellom rettene med små, overraskende tablåer som alle ender i latter. Middagen rekker aldri å bli kjedelig.

Skjult teater er gøy!

Publikum tror virkelig det er den ekte kokken de har med å gjøre. Etter hovedretten kommer finalen med avsløringen og kveldens største latterbrøl, ledsaget av et spektakulært slipskutter-stunt. Publikum får vite at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komikeren Freddy Kjensmo. Det er ingen tvil om hva som blir snakkisen resten av kvelden.

Dette gir en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet at de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen foregår på et sted med verdens morsomste, rareste og kuleste kjøkkensjef. En original idé og et av Norges mest populære middagsinnslag, hvor alle blir lurt trill rundt!

Kombinér med antimotivasjonsforedrag

Freddy Kjensmo er komikerTIPS! Hvis arrangementet fortsetter med faglig samling dagen etter, hvorfor ikke også starte dag to med latter? Kokken Bruce på kvelden er ypperlig å kombinere med at Freddy Kjensmo kommer tilbake neste morgen med sitt latterfylte og morsomme antimotivasjonsforedrag Tid For Tomgang. Dette er «Wake up comedy» på sitt beste, og gir en rivstart på dagen! Vi gir dere en god pakkepris hvis dere vil ha i pose og sekk.

KLIKK HER for å be om pris og sjekke kapasitet. Husk å oppgi hvilken artist du er interessert i, og fortell om du ønsker tilbud på å kombinere Kokken Bruce med «Tid for Tomgang» neste dag.

Tilbakemelding Kokken Bruce

Det er ikke annet å si enn at dette var suksess! Det var god stemning, passe involvering og mange gode tilbakemeldinger etter middagene. Og takk for at du fikk til dette på kort varsel!

Roar Haugland, Olimb Rørfornying AS
brukte skjult teater på Quality Airport Gardemoen