Kokken Bruce

Kokken Bruce i Freddy Kjensmos skikkelseSKJULT TEATER: Etter at det er ønsket velkommen til bords kommer kjøkkensjef Bruce ut for å presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får den svært utadvendte karen umiddelbart oppmerksomhet. Latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger. Showet er i gang!

Trenger du underholdning til neste firmamiddag? Gjør noe helt annerledes! Kokken Bruce sørger for en morsom kveld som huskes og blir snakket om.

Etter at daglig leder eller lignende har ønsket velkommen til bords, kommer kjøkkensjefen Bruce ut for å presentere kveldens meny. På sjarmerende norsk-amerikansk får han umiddelbart oppmerksomhet. Latteren sitter løst når han på en svært underholdende måte fortsetter med å informere om maten og gå gjennom praktisk info om røyking og nødutganger.

Morsom kokk

Etter hvert finner Bruce ut at selskapet er så hyggelig at han sniker seg ut fra kjøkkenet så snart han får sjansen. Enten det er for høre om maten er god, dele ut smaksprøver på nye retter, gå rundt og snakke og flørte – eller la publikum ta kokkfie med ham. Bruce blir nesten som en del av selskapet, og gjestene begynner å sette pris på denne merkelige og hyggelige fremtoningen og alle hans påfunn og morsomheter.

Er det noen blant gjestene som har bursdag så har Bruce selvfølgelig fått med seg dette, og ordnet en overraskelse. Skal det presenteres en taler eller andre innslag, er det heller ikke nei i Bruce sin munn. Replikker og poenger kommer på løpende bånd slik at middagen aldri blir kjedelig.

Skjult teater avsløres til slutt

Etter hovedretten er tiden kommet for kveldens høydepunkt – avsløringen! Publikum får da vite at Bruce faktisk ikke er kjøkkensjef, men komiker Freddy Kjensmo. Det hele kan eventuelt avsluttes med et mini stand-up show.

Her får dere en hel kveld med underholdning uten at gjestene en gang vet at de blir underholdt. De tror bare at firmamiddagen er lagt til et sted med verdens kuleste kjøkkensjef. En garantert suksess!

Programmet passer for små grupper på 20 personer såvel som for banketter med hundrevis av deltagere.

Kombiner mad antimotivasjonsforedrag

Komiker Freddy Kjensmo leverer skjult teaterTIPS! Hvis arrangementet fortsetter med faglig samling dagen etter,  hvorfor ikke også starte dag to med latter? Kokken Bruce på kvelden er ypperlig å kombinere med at komikeren, Freddy Kjensmo, kommer tilbake neste morgen med sitt latterfylte og morsomme antimotivasjonsforedrag Tid For Tomgang. «Wake up comedy» på sitt beste! Be om en god pakkepris for begge innslagene!

KLIKK HER for å be om pris og sjekke kapasitet. Husk å oppgi hvilken artist du er interessert i, og om du ønsker tilbud på å kombinere Kokken Bruce med «Tid for Tomgang» neste dag.