Tid for Tomgang

ANTIMOTIVASJONSFOREDRAG: Freddy Kjensmo er en av landets mest rutinerte standup-komikere. I foredraget TID FOR TOMGANG gir han dine medarbeidere en meningsfull humorbombe som får folk til å le og tenke – samtidig!

Komikeren Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:

– Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og gutta i Finance Credit – det er topp motiverte folk hele gjengen.

Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.

Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

Varighet: 45 minutter.

Dette sier fornøyde arrangører om TID FOR TOMGANG:

«Antimotivasjonen var helt maks. Totalt annerledes – total suksess.»

Stein Drogseth, Admin.dir. Garanti Eiendomsmegling

Hei igjen.
Foredraget ditt var et skikkelig løft i en travel hverdag!!!  Deilig å høre en slik tolkning av livet vi lever – både jobb og privat.  Det ga noen refleksjoner som vi kan ta med oss.   Morsomt at du «tullet» med noen litt ekstra!  Det ble tatt godt i mot av alle. Vi fikk en flott start på aktivitene vi fortsatte med utover ettermiddagen. En av de første mailene jeg fikk på torsdag, hadde innhold som «hvis jeg gidder da». Stå på videre – jeg anbefaler deg der jeg kan.

Karin WangStatistisk SentralbyråKongsvinger

Hei Freddy!
Vi hadde en flott kveld forrige torsdag. Ikke minst takket være deg! Jeg kan ikke huske sist jeg har vært med på noe lignende, hvor absolutt alle lo – hele tiden. Det er ikke alltid lett å treffe alle på hjemmebane – men det gjorde du virkelig med oss! Det var latter over alt resten av kvelden – til å med på do var det folk som satt og lo lenge etter du var dratt.       

Med vennlig hilsen Hanne Sannum Myrvang, Kontorleder, Eikholt 

Hei
Jeg vil anbefale dine tjenester ovenfor mine kunder for framtiden. Det var glimrende levert som vanlig! Freddy Kjensmo som «humorvaremerke» leveres med lattergaranti.

Tom JohansenTelenor Expo

Bedriftsforbundet hadde stor nytte av TID FOR TOMGANG fordi temaene satte næringslivets hverdagsrealiteter på spissen. Bedriftsforbundet organiserer små og mellomstore bedrifter og bedriftslederne kjente seg klart igjen. Latteren satt løst hos samtlige og det er ingen tvil om at selv utover i de sene nattetimer, lo fortsatt flere av oss stille for oss selv. Vi anbefaler på det varmeste alle andre til å gjennomgå en antimotiverende seanse med Freddy Kjensmo!                                                                   
Siv Alsén, Informasjonsrådgiver Bedriftsforbundet