David Zandwijken

David Zandwijken afterski trubadur

TRUBADUR: David Zandwijken er en av de som har viet sitt liv til musikken, og jobber som profesjonell trubadur på heltid. Han har sjarmert publikum med god musikk og glimt i øyet i 20 år.  Foruten å være en god entertainer på scenen er David Zandwijken også en jovial type, som tar tak i publikum og får alle med på festen.
David har knekt koden med å finne de sangene som «får folk i gang». Han har massevis av kjente norske og internasjonale slagere som folk liker både å høre på, og synge med til. Men han er også god til å lese publikum, så om det passer best å roe litt ned å spille noe fint og litt «smartere» så evner han det også.

David Zandwijken kan hele sangboka

På en fest hvor det er sug etter allsangstemning, passer det godt med kjente norske hits, som f.eks Idyll, Forelska i lærer’n, Jenter, Tore Tang og Død manns blues. Men David plukker også gjerne fram klassikere fra band og artister som The Eagles, Pink Floyd, Creedence, Jonny Cash, Oasis, Hellbillies, Kim Larsen og Bjørn Eidsvåg for å nevne noen.
David Zandwijken spiller melodiøst og fint gitar, og har en fin sangstemme. Dette kombinert med rutine og en stor dose sjarm gjør han til av de beste norske pubtrubadurene vi kan by på.
På afterski er han en sikker vinner, og her har han tonnevis med rutine.

David Zandwijken spiller mye på afterski i Trysil

David Zandwijken er nok en av de trubadurene i landet som har flest spillejobber bak seg. Han har reist land og strand rundt, og spilt på puber, afterskisteder, firmafester, bryllup, jubileumsfest og eventer i over 20 år. I vinter kan du blant annet oppleve ham på Skihytta og Spiseriet i Trysil.

David Zandwijken booker du her

Fyll inn det lille svarskjemaet her – for å sjekke kapasitet og be om tilbud på David Zandwijken til ditt arrangement.

David Zandwijken er en av landets mest rutinerte trubadurer