Julebordspakke: Komiker + band

Julebordsunderholdning med band, komiker, showinnslag og konferansier

KOMPLETT PAKKE: Gunstig kombinasjon med komiker, middagsinnslag og et bra partyband  i en ferdig pakke med lyd-, lys og teknik ivaretatt. Enklere får det ikke blitt!

Her får du:

JugeNissen har opplevd mye rart! Han gestaltes komiker Trond Eng, som har mange års erfaring fra revy i Glåmdalsdistriktet.

1) Komikerbesøk fra selveste Jugenissen
2) Tøft musikkinnslag under middagen
3) Dans til et bra partyband
4) Lydanlegg, lys og tekniker

Enklere kan du ikke gjøre det for deg selv – dette er en god julebordsunderholdning!

Slik er opplegget: Vi ønsker alle velkommen. Under middagen får gjestene servert et underholdende musikkinnslag ved Undertholdningssjefen i samspill med festbandet Tectyl Rock’n Roll Party. Senere dukker selveste Jugenissen opp, som det viser seg at er en helsprø komiker med frodige historier. Vi får altså et 20 minutters «standup» innslag fra nissen himself!

Etter middag spiller det fem mann sterke bandet opp til dans. Her blir det bare musikk man blir glad av: swing, rock, pop, 80-tallsmusikk, 90-tallsslagere og nyere hits. Bandet spiller fengende, dansevennlig pop og rock med trøkk i, men ikke «svensktoppar».

JUGENISSEN
JugeNissen er et skreddersydd innslag i regi av den rutinerte revyartisten Trond Eng – også kjent for sin rollefigur Harry fra Skogen. Nissen støter jo på mye rart på sin ferd, og det er ikke måte på hvor mange frodige historier han kan fortelle.

Hvis dere ønsker det – benytt anledningen til å la nissen ha med seg en gave til noen som fortjener en ekstra utmerkelse. Det kan være ”årets medarbeider”, noen som skal gå av med pensjon eller lignende.

MYE FOR PENGENE
Pakken er nøkternt priset, og vi har fortsatt noen ledige datoer i beste julebordssesong. Les mer om Tectyl Rock’n Roll Party her, og kontakt oss for et uforpliktende tilbud her.

Velg om du vil ha besøk av JugeNissen eller magiker Rune Carlsen.

ALTERNATIVT TILVALG: MAGISK UNDERHOLDNING!
Hvis dere vil gjøre noe mer utradisjonelt: Som et alternativ til komiker-besøk og allsanginnslag kan vi kjøre inn et magisk show med 5 x norgesmester i trylling – Rune Carlsen. Han er en helt rå magiker, som kjører et 20 minutters show fra scenen, og går rundt og gjør forbløffende triks ved bordene etterpå. Dette har ikke alle opplevd før!

Carlsen kan også fungere som konferansier for hele taffelet, da med magiske innslag fordelt utover hele kvelden ispedd lun humor.

Les mer om Magisk Underholdning her, eller besøk Rune Carlsens egen hjemmeside her.