BusyBrain

busybrain-logo-m-fart
LAGKONKURRANSE: BusyBrain er en innendørs lagkonkurranse som foregår i en plenummssal. Lagene konkurrerer ved hvert sitt gruppebord, med allsidige og spennende oppgaver, som utfordrer både logisk og analytisk tenkning. En morsom utfordring som krever samarbeid, og styrker samholdet. Lagkonkurransen passer gjerne i forbindelse med en konferanse, kickoff eller messedeltagelse, men også på «vanlige dager». Vi kan arrangerer lagkonkurransen i bedriftens egne lokaler eller på et hotell – avhengig av hva som passer for dere.

Sett kreativiteten på prøve
Busy Brain er en rimelig, enkel og engasjerende lagkonkurranse hvor kreativitet og allmennkunnskap blir satt på prøve i form av en annerledes quiz, med uvanlige og morsomme oppgaver. De ulike oppgavene kommer presentert i hver sin mystiske stålkoffert, og byr på uventede utfordringer. 
Alle klarer ikke alt, men alle kan litt – og tilsammen blir det mye!

Utfordrende oppgaver med logisk og analytisk tenking
Quizoppgavene er allsidige, og utfordrende og løses med logisk og analytisk tenking. Hjelpemidlene er få og enkle. Deltagerne skal ha tilgang til kalkulator, blyant, viskelær og boka «Haikerens guide til Galaksen». I tillegg må minst en på hvert lag ha mobiltelefon. Det viktigste i en slik lagkonkurranse er hverandres kunnskap som skal utnyttes i høyt tempo, under parolen
«A busy brain is a healthy brain!»

Leken varer i ca. 1,5–2 timer avhengig av størrelsen på gruppen, og avsluttes naturligvis med høytidelig premieutdeling. Be om tilbud på leken ved å fylle ut det lille kontaktskjemaet her. Husk å skrive inn hvilken aktivitet du ber om pris på.

busybrain_utstyrbusybrain_oppgave busy-brain-metallkofferter