The Monday People

The Monday People har showpakker klare for julebord og firmafester. Foto: TV2 Pressefoto
The Monday People har showpakker klare for julebord og firmafester. Foto: TV2 Pressefoto

MORSOMT POPKOR: Med en fantastisk Lady Gaga-medley ga The Monday People Norske Talenter-juryen bakoversveis. Dette er imponerende og fengende underholdning, som alle liker!  Popkoret kommer inn med flere herlige middagsinnslag, enten det er privatfest og firmafest. Repertoaret består av fengende medleyer fra for eksempel Abba, Lady Gaga eller Queen!

The Monday People er et ‘a capella’-kor, dvs at de synger flerstemt uten instrumenter. Teamet kommer med  5–7 utdannete sangere, og byr på innslag med imponerende arrangementer og morsom koreografi. Du velger om dere vil la dem holde ett sammenhengende show, eller la de komme inn med flere middagsinnslag gjennom måltidet.

Popkoret The Monday People stiller med fine middagsinnslag

Se videoen fra Norske Talenter her.

A capella-gruppen er basert i Oslo-området, og synger fengende poplåter på en imponerende og morsom måte. Den sprudlende gjengen fyller rommet med en god blanding av musikalske sjangre. Et typisk middagsinnslag er en 20-25 minutters imponerende minikonsert som får nakkehårene til å reise seg. Arrangementene er krydret med beatboxing og vokale rytmeeffekter, og fremføres med humoristisk koreografi. Til julebordssesongen har gruppen skreddersydd et flott program det lukter skikkelig julestemning av.

Vi har med hell levert The Monday People både til større events og til private 40- og 50-årslag. Ved mindre arrangementer er et slikt innslag særlig fleksibelt, siden gruppen kan kan opptre helt uten bruk av lydanlegg, mikrofoner eller andre effekter. Dette er praktisk befriende, og har også positiv innvirkning på kostnadssiden. Du velger selv hvor stor gruppe du har plass til, ut fra ditt eget budsjett.

Show, flere innslag – eller «Musikalske Konferansierer»?
Dere kan avhengig av budsjett velge om dere vil ha teamet inn til å:
1)  gjøre et show under middagen,
2) komme inn med flere små innslag gjennom taffelet – eller
3) fungere som Musikalske Konferansierer for hele festmåltidet(!)

Send oss en forespørsel her, og vi sender deg link til en demovideo hvor du selv kan se hvor flinke disse unge talentene er.

Monday People leverer et underholdningsinnslag av høy kvalitet (foto Ole-Johnny Myrvold).

 

 

 

 

 

Middagsinnslag med Monday People er underholdning av høy kvalitet. Vi tilpasser størrelsen på koret etter størrelsen på budsjettet (foto Ole-Johnny Myrvold).